.
Затворена тема
Страница 35 от 58 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1434
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    И без ограничения??? Охххх.. това няма да свърши работа при мен
    Е как без ограничения .. спазвах 90 дневната.

Да питам пак за Pump it up
    Изтеглих го от замунда, обаче много накъсваше и бавно зареждаше и го изтрих и намерих упражненията в You Tube. Та колко време на ден трябва да правим въпросните упражнения?
    Например това ,
    това и това са едно цяло клипче. Трябва да се направи всичко, нали? Извинявам се за малоумните въпроси, ама по-добре да питам

Оф прецакала съм се като съм го изтеглила. Ами по въможност ги прави всеки ден .. но по добре през ден защото организма ти ще свикне с натоварването и няма да има кои знае каф резултат. Поне аз мисля така

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    По принцип е хубаво да направиш всичко, но аз един час не мога да издържа и права между 30-40 мин
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Леле, мацки колко много сте изписали Иначе аз съм Ая, приятно ми е
    Vrogue Стахотни резултатииии, поздравления!
    Аз току що се претеглих и съм -1.5кг още маааааалко и ще постигна целите си Пък в огледалото има още по-голяма разлика /бях на село и нямаме там голямо огледало /
    Днес в колата като ми прилоша и имах чувството , че ще припадна

Наще ме натъпкаха с един сладолед и сега ме карат да ям шоколад.. Днес малко поразвалих диетата, но от утре продължавам съвсем сериозно
    Това за ориза ми хареса, може и аз да започна.
    Някоя мацка по-горе беше споменала нещо за антицелулитни упражнения.. Ам.. може ли линкче, ако не съм твърде нахална?

„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    Аз току що се претеглих и съм -1.5кг
    Ako сега си се премерила и си отслбнала с 1.5 кг, това означава, че ако се прмериш сутринта си отслабнала с 2 кг

^ АААаааа, суперрр Утре сутринта ще се тегля тогава пак Мацки, вие колко г/д кг или см искате да свалите?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Vrogue,да те питам от кога ходиш на кик бокс,къде,на каква цена? Питам,защото от няколко дена се чудя дали да започна тренировки.Попринцип в нас си правя Тае бо,Пъмп ит ъп,Каланетика,Пилатес и тн.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Разград
    Лелее колко сте писали
    Това с ориза ми изглежда надеждно и от утре го почвам
    Аз се казвам Милена. Знаете ли бех чела, то даже дали не беше тука не помня, че когато тренираме не трябва да си слагаме термо колани и фолио, защото като се потим толкова обилна се получавал целулит аз спрях да слагам колана
    По въпроса колко искам да сваля.. еми 5 6 килограма.
    Успеех !
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

От доста време не ходя вече за съжаления , но си тренирам в нас на боксовата и баща ми ми помага за хватките и техниката и така. Иначе ходих в Пловдив СК”ТОП ФАЙТЪРС” .

Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Лелее колко сте писали
    Това с ориза ми изглежда надеждно и от утре го почвам
    Аз се казвам Милена. Знаете ли бех чела, то даже дали не беше тука не помня, че когато тренираме не трябва да си слагаме термо колани и фолио, защото като се потим толкова обилна се получавал целулит аз спрях да слагам колана
    По въпроса колко искам да сваля.. еми 5 6 килограма.
    Успеех !
    Aм аз един път направих тренировка с фолио и да изпотих се много но НЕДЕЙ! Защото не от тренировката ,а от фолиото ще получих целулита. .

Град
    Разград
    Дам дам това исках да кажа аа мацки казах на мама за ориза очаквах да се скара ама тя вика - ааа че аз съм чувала за това бе, я да видя де го пише. прочете го и вика - ахааа от утре почваме и аз ще пробвам не го очаквах, сега ще иде да земе и зелен чай и ще го пием с чая. Ама се сетих пък сега нещо в тос чай захар не може да се слага, а меда у кащи нещо не е хубав домашен е ама ми бие на ракия ема ще пробвам със стария ми приятел лимона

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Град
    Sofia
    охххх.. аз сега си мечтая за септември. Решила съм си на 15.09 (послучай новото даскало) да си направа ГАЛА ЗАКУСКА . Но ще започна приготовлението й на 14, защото се пак са 13 неща:
    1.Курабий потопени в шоколад
    2.Кекс с шоколад
    3.Солени кифлички
    4.Палачинки
    5.Бухтички
    6.Негърче
    7.Меденки
    8.Ябълков щрудел
    9.Ореховки
    10.Баница със сирене
    11.Бисквитена торта
    12.Солен кекс
    13.Мързелива торта
    ^__^ Този списък ще ме държи... На 15 ще си хапна всичко, което не съм си позволявала цяло лято (почти всичко, де). И естествено вкъщи няма да помогнат с готвенето, но пък с яденето - ОПРЕДЕЛЕНО

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Опа... Мисля и аз да почна с този pump it up
    Сега гледах някой беше постнал клипчета и ми се стори забавно...
    Иначе за антицелулитните упражнения... Ако искате мога да ги постна отново в темата? Още сега ще попитам приятелката си и след като получа отговора веднага ще го споделя с вас.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    охххх.. аз сега си мечтая за септември. Решила съм си на 15.09 (послучай новото даскало) да си направа ГАЛА ЗАКУСКА . Но ще започна приготовлението й на 14, защото се пак са 13 неща:
    1.Курабий потопени в шоколад
    2.Кекс с шоколад
    3.Солени кифлички
    4.Палачинки
    5.Бухтички
    6.Негърче
    7.Меденки
    8.Ябълков щрудел
    9.Ореховки
    10.Баница със сирене
    11.Бисквитена торта
    12.Солен кекс
    13.Мързелива торта
    ^__^ Този списък ще ме държи... На 15 ще си хапна всичко, което не съм си позволявала цяло лято (почти всичко, де). И естествено вкъщи няма да помогнат с готвенето, но пък с яденето - ОПРЕДЕЛЕНО
    Уу тва много бе! Няма да може да ги изядеш... помощ?

Майка ми прави заедно с мен диетата и от 65 кг сега е 61 ,а аз от 60 стм 58.. а си скъсвам Д-то от тренировки ,а тя не тренира изобщо само кадето чисти.

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Аз се казвам Ана Май да спра да го слагам тва фолио а ? Аз го слагах 2-3 пъти ама не знам ще спр аи ще си махам мазнимките без него Абе аз сега разбрах ч като се праввят упражнения в потта 2/3 са мазнинки :О не го знаех тва, а обикновената пот била вода. Е наистина не разбирам разликата. А тва с ориза мислех примерно аз ставам в 7 за джогинга ми и тогава 50 зрънца след тва закусвам към 9-10 обядвам към 14 което значи ориза 2 часа преди твва и 3тият път към 16 защото в 18 вечерям. Така добре ли е ? А тез антицелулитните някой може ли линк нещо ?
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Уу тва много бе! Няма да може да ги изядеш... помощ?
    Заповядай То и без това ще си имаме вкъщи, явно храна за 1-2 седмици

Град
    Разград
    Ми да идвам и аз тогава чувствам се поканена да знаеш

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Ами момичета ето това са упражненията: Никой не спомена дали ги иска... Питахте конкретно за линк... Та реших да се натрапя малко... Ако не ги искате кажете веднага махам поста.

1. Повдигане на таза и задържане

Легнете по гръб със свити в колената крака. Ръцете са долепени до тялото с длани, опрени в пода. Повдигнете таза със стегнати коремни мускули, задръжте няколко секунди и се върнете в изходно положение. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

2. Свиване в колената

Легнете по гръб с ръце, подпрени на лактите. Краката са плътно прилепнали един към друг, в шпиц позиция. Започнете бавно да свивате краката в колената, така че да усещате напрежението в бедрата и в седалищните мускули. Упражнението се бори срещу целулита в ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

3. Вдигане и спускане на крака

Легнете по гръб с изпънати крака, стегнати коремни мускули и ръце на тила. Повдигнете краката нагоре, като ги свивате, така че колената да станат перпендикулярни на пода. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 15-20 повторения.

4. Кучешка поза

Застанете на колене в кучешка поза. Бавно “плъзгайте” тялото назад, така че да може да седнете върху петите си. Задръжте за няколко секунди и бавно се върнете в изходно положение. Упражнението се бори срещу целулита в корема, ханша и бедрата. Правят се 10-15 повторения.

5. Ножици

Легнете по гръб с център на тежестта седалището. Повдигнете краката на около 30-40 см от пода и започнете да ги кръстосвате във въздуха. Упражнението се бори с целулита в бедрата. Правят се 20-30 повторения.

6. Клякане и изтласкване крака назад

Застанете изправени с леко разтворени крака. Пръстите сочат напред. Клекнете все едно сядате на въображаем стол. Върнете се в изходна позиция. Изпънете единия крак назад, след което го върнете обратно. Повторете упражнението с другия крак – първо приклякване, после опъване на крака назад. Повторете 10 пъти.

7. Клякане с разтворени крака и замах

Застанете с разтворени крака и поставете ръце на бедрата. Свийте колене и приклекнете. Изправете се. След това направете замах с единия крак по посока на другия и се върнете в изходна позиция. Повторете същото с другия крак. Повторете 10-15 пъти.

8. Повдигане на крака сгънати в коленете от легнало положение

Легнете настрани и протегнете долната ръка, сложете на нея главата си. За по-голяма устойчивост се подпрете с другата ръка на земята. Свийте краката в колената. Повдигнете бавно горния крак на 20 см от пода и след това го спуснете. Повторете 20 пъти. Обърнете се на другата страна и повторете повдигането с другия крак.

9. Прехвърляне на крак

Седнете на земята, отпуснете ръцете. Като се завъртате на дясното бедро (десният крак е протегнат напред), едновременно сгънете левия крак и го прехвърлете през десния така, че коляното да докосне пода. Сега изпънете левия крак и направете същото движение с десния. По време на упражнението не сгъвайте раменете и не откъсвайте ръцете от пода. Изпълнете по 10-12 пъти на всяка страна.

И последно, но в никакъв случай на последно място е бягането...

Може да не го обичаме много много, но помага достa при отслабването както и при целулита явно...
    Ами това е момичета. Тя казва, че са й помогнали... Още нищо не мога да кажа... Като си я видя в България това лято мога да коментирам... Хайде успех... И от мен и от нея!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

^ Много благодаря за упражненията! А случайно да имаш инфо от твоята приятелка след колко време е видяла ефект?

Момичета, как върви пиенето на вода? При мен много зле- ако пийна 1-2 глътки корема старшно много ме боли, все едно съм гладна, а не се чувствам така. Само дето би трябвало да съм, защото днес на закуска изядох 1 праскова, за обяд едно яйце, междувременно един сладолед и едно редче шоколад, за вечеря 4-5 кръгчета печени тиквички.. Което е необичайно малко за мен Направо не знам какво да правя.. Чудя се дали да си правя упражненията, или да пропусна тая вечер

Хубави са упражненията
    И така, от утре започвам pump it up-a. Дано да има резултат.
    А за закуската и аз ще помогна
    Вечерях с една праскова и край с яденето за днес... утре пак

Според мен не е проблем да пропуснеш. Една вечер почивка
    А за водата не знам защо така става. Иначе може да пробваш с малко лимон или едно-две листа мента.
    Аз днес успях да изпия малко повече от 2 литра

^Благодаря ти за отговора, мацка
    Доколкото за упражненията-реших се да направя малко, че и без това ми е скучно, а и съм си определила деня за почивка от упражненията

А бе през колко време да го ям тоя ориз по колко пъти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си