- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
infinitypeace97 каза, че не е засичала... Просто са се превърнали в част от ежедневието й... Но пък накрая е имало резултат.. Съжалявам... Тука не мога да помогна.![]()
Пък относно темичката... Днес изкарах и вторият си ден с прегрешение една сливаМалко ми беше изморено и не правих упражнения
![]()
Брех, че бързо расте тая тема...![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
^Нищо, благодаря ти все пак![]()
Аз до сега правих упражнения, след малко си лягамНай-странното е, че от 8ч. не съм яла,нито съм гладна
![]()
Днес нещо ми става, дано да върви на добре
Успех с утрешния ден, момичета!
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Понякога да ви е било страх, че няма да отслбанете и че ще си сотанете с гадния външен вид завинаги? Много е гадно....![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^Не,не ме е било страх! А иначе в момента съм тъжна,бясна,чувствам се като ненужна.......това са моментите,в които преди спирах диети и се тъпчех,ама некой друг път,тоя път няма да се отказвам![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
никакво отказване! аз тази вечер уж само шопска салата щях да ям,ама не устисках и хапнах малко пилешко бутче![]()
а да попитам,някой може ли да ми каже защо е хубаво сутрин да се пие чаша топла вода с лимонов сок?
Аз я започвам наново от утре![]()
Само един въпрос имам засега...за втория ден,тоя ориз как го ядете (рецепта ;д )? Аз само ориз без нищо и то варен няма как да понеса![]()
Ориз със зеленчуци( грах, моркови, царевица,чушка) . Само ориз, сигурно ще е ужасно.Първоначално написано от Biskfitka
Аз я започнах отново в неделя и за сега не съм прегрешила.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мда, със зеленчуци е най-хубаво![]()
Имам въпрос - мога ли да ям соленки или разни подобни между храненията или да се задоволявам само с плодчетата и водата![]()
*сън*
Доброо утрооКак сте, мацки?
![]()
Много съм горда със себе си-в огледалото виждам доста по-голяма разлика![]()
Днес на сила закусих праскова. Още на първите 2-3 парченца преядох и ми прилоша
![]()
Сега ще пробвам да изям/изпия 50 оризчета
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Добро утроОле немога да повярвам разлика има и при мен и то огромна.. ако продължава така ще постна снимки след 1 2 дена
Днес наистина се чувствам щастлива и мотивирана да отслабвам още и още
![]()
За топлата вода с лимон сутрин - попринцип когато си на диета е хубаво да изпваш 1 чаша топла вода сутрин на гладно, така 2 мои приятелки без почти никакви ограничения отслабнаха, също съм го чувала и от доста други места, а лимона - той е защото немога да пия само топла вода гадна ми е..
Ей сега отивам да вадя оризамеждодругото снощи ми стана любопитно и преди да легна го пробвах
отначало не го усетих, ама към края едвам съм го изгълтала
ейсега отивам за 2 дубъл
![]()
Успех ! искам само положителни коментари да пишем !![]()
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
infinitypeace97 не трябва да спираш да ядеш!!!! Аз така започнах - както ти си описала с прасковата и по едно време не ядях нищичко. Много е упасно! BTW браво за резултатите![]()
Аз вчера си изпълних деня префектно, но явно съм яла в нормални количества и днес не съм мръднала. Закусих преди малко с една МАЛКА филийка хляб и ТЪНКО резънче сирене - тоест по-малко от вчера. Сега съм започнала водата си![]()
Шоколадче, поздравления, продължавай все така!![]()
![]()
justasmile Ох, ужасАз на сила се карам да ям, защото ме е старх да не стана нещо като анорексичка
Ще се опитвам да ям дори и когато не ми се яде
![]()
Лелее, а тези 50 оризчета ми изглеждат като 10Мислех, че ще са около 1 шепа
Сега ще ги изгълтам
Ама без да ги мия, нали?
![]()
Мерси![]()
и на мен ми се сториха много малко но докато ги гълтах пък ми изглеждаше, че нямат крайаз мойте ги измих.. то нали целта е да играят ролятана гъба и да попиват така че мисля, че няма значение дали ще са измити или не, както решиш (според мен де..)
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Измих ги и ги изпихПих ги не едно по едно ами по доста повечко, така че беше бързо. Ама сега нещо ми се гади
![]()
Плс, отговор..Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
И добро утро и от мен.
Първият ден мина перфектно! А сега закусвам с бананче![]()
След половин час ще повторя упражненията, които направих сутрина и сигурно следобед пак, за да не мисля толкова за яденето..
Но пък след вчера си докарах мускулна треска и днес коремните мускули ме болят ужасно, нооо ще го преживея!![]()
*сън*
За ориза е хубаво да е измит - вкусът му бил по-хубав така. Днеска, обаче забравих да пия. А да питам, понеже малко не скванах: Вие само сутрин ще го пиете или ..?
Добро утро,момичета!Пиша за да докладвам че сега почвам Pump it up
Вчера като го правих много ме измори,а и преди съм го правила...може да е от жегата
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
infinitypeace97 Дано да се оправиш по-скоро, а и ако ти е много зле не продължавайда ни ти стане нещо пък...
аз почнах 1 по едно но миписна и почнах по малко повече ама беше гадно, сякаш ми оставаше по гърлото, ох и тва ще мине само дано да имаме резултати.
Септемвре трябва да си направим тема - снимки на другарчетата - преди и след диетите![]()
![]()
Аз съм съгласнаХем че мойто не е точно диетка а режим и спорт-така де-танци
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
fUcKsMiLe не можеш да ядеш соленки![]()
Момичетаа, много съм щастлива и искам да споделя успеха си с вас![]()
![]()
Днес ми е 21 ден от 90 дневната диета и съм свалила 5 кг, личат ми, чувствам се и изглеждам много добре в момента![]()
![]()
Най - интересното е, че сега си обух едни обувчици и са ми големи.. свалям и от ходилата![]()
което.. няма да го коментирам изобщо
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Оле aLLa това е страхотно БРАВОО!! поздравления ! Дай боже на всички ни такива резултати![]()
![]()
А може ли да кажеш колко кг. си? и наистина много се радвам за теб, и леко ти завиждам, ИЗЦЯЛО БЛАГОРОДНО![]()
![]()
aLLa Бравооо!!! Давай в същия дух![]()
Докладвам: сега ще карам велоергометър. Не мога да правя тае бо и пъмп ит ъп, защото ходя на физиотерапия за колянкото и не трябва да ко натпварвам. Малко прегреших и сега ще карам, за да изхаба 500 кал. С фолио съм (на крака, дупе и, корем и 'любовни дръжки') и също съм с такива панталонки и колан, дето стимулират потенетоСтискайте палци, да не се откажа на 400 кал
![]()