.
Затворена тема
Страница 36 от 58 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1434
    Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    infinitypeace97 каза, че не е засичала... Просто са се превърнали в част от ежедневието й... Но пък накрая е имало резултат.. Съжалявам... Тука не мога да помогна.
    Пък относно темичката... Днес изкарах и вторият си ден с прегрешение една слива Малко ми беше изморено и не правих упражнения
    Брех, че бързо расте тая тема...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

^Нищо, благодаря ти все пак
    Аз до сега правих упражнения, след малко си лягам Най-странното е, че от 8ч. не съм яла,нито съм гладна Днес нещо ми става, дано да върви на добре Успех с утрешния ден, момичета!
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Понякога да ви е било страх, че няма да отслбанете и че ще си сотанете с гадния външен вид завинаги? Много е гадно....
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на alehole
    ^Не,не ме е било страх! А иначе в момента съм тъжна,бясна,чувствам се като ненужна.......това са моментите,в които преди спирах диети и се тъпчех,ама некой друг път,тоя път няма да се отказвам
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    никакво отказване! аз тази вечер уж само шопска салата щях да ям,ама не устисках и хапнах малко пилешко бутче

а да попитам,някой може ли да ми каже защо е хубаво сутрин да се пие чаша топла вода с лимонов сок?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз я започвам наново от утре
    Само един въпрос имам засега...за втория ден,тоя ориз как го ядете (рецепта ;д )? Аз само ориз без нищо и то варен няма как да понеса

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Аз я започвам наново от утре
    Само един въпрос имам засега...за втория ден,тоя ориз как го ядете (рецепта ;д )? Аз само ориз без нищо и то варен няма как да понеса
    Ориз със зеленчуци( грах, моркови, царевица,чушка) . Само ориз, сигурно ще е ужасно.
    Аз я започнах отново в неделя и за сега не съм прегрешила.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Мда, със зеленчуци е най-хубаво

Имам въпрос - мога ли да ям соленки или разни подобни между храненията или да се задоволявам само с плодчетата и водата
    *сън*

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ммм мерси,сега остава и да се науча да го готвя

Доброо утроо Как сте, мацки?
    Много съм горда със себе си-в огледалото виждам доста по-голяма разлика Днес на сила закусих праскова. Още на първите 2-3 парченца преядох и ми прилоша Сега ще пробвам да изям/изпия 50 оризчета
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Град
    Разград
    Добро утро Оле немога да повярвам разлика има и при мен и то огромна.. ако продължава така ще постна снимки след 1 2 дена Днес наистина се чувствам щастлива и мотивирана да отслабвам още и още
    За топлата вода с лимон сутрин - попринцип когато си на диета е хубаво да изпваш 1 чаша топла вода сутрин на гладно, така 2 мои приятелки без почти никакви ограничения отслабнаха, също съм го чувала и от доста други места, а лимона - той е защото немога да пия само топла вода гадна ми е..
    Ей сега отивам да вадя ориза междодругото снощи ми стана любопитно и преди да легна го пробвах отначало не го усетих, ама към края едвам съм го изгълтала ейсега отивам за 2 дубъл
    Успех ! искам само положителни коментари да пишем !
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    Sofia
    infinitypeace97 не трябва да спираш да ядеш!!!! Аз така започнах - както ти си описала с прасковата и по едно време не ядях нищичко. Много е упасно! BTW браво за резултатите

Аз вчера си изпълних деня префектно, но явно съм яла в нормални количества и днес не съм мръднала. Закусих преди малко с една МАЛКА филийка хляб и ТЪНКО резънче сирене - тоест по-малко от вчера. Сега съм започнала водата си

Шоколадче, поздравления, продължавай все така!
    justasmile Ох, ужас Аз на сила се карам да ям, защото ме е старх да не стана нещо като анорексичка Ще се опитвам да ям дори и когато не ми се яде
    Лелее, а тези 50 оризчета ми изглеждат като 10 Мислех, че ще са около 1 шепа Сега ще ги изгълтам Ама без да ги мия, нали?

Град
    Разград
    Мерси
    и на мен ми се сториха много малко но докато ги гълтах пък ми изглеждаше, че нямат край аз мойте ги измих.. то нали целта е да играят ролятана гъба и да попиват така че мисля, че няма значение дали ще са измити или не, както решиш (според мен де..)

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Измих ги и ги изпих Пих ги не едно по едно ами по доста повечко, така че беше бързо. Ама сега нещо ми се гади

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Имам въпрос - мога ли да ям соленки или разни подобни между храненията или да се задоволявам само с плодчетата и водата
    Плс, отговор..

И добро утро и от мен.
    Първият ден мина перфектно! А сега закусвам с бананче
    След половин час ще повторя упражненията, които направих сутрина и сигурно следобед пак, за да не мисля толкова за яденето..
    Но пък след вчера си докарах мускулна треска и днес коремните мускули ме болят ужасно, нооо ще го преживея!
    *сън*

Град
    Sofia
    За ориза е хубаво да е измит - вкусът му бил по-хубав така. Днеска, обаче забравих да пия. А да питам, понеже малко не скванах: Вие само сутрин ще го пиете или ..?

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Добро утро,момичета! Пиша за да докладвам че сега почвам Pump it up Вчера като го правих много ме измори,а и преди съм го правила...може да е от жегата

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Разград
    infinitypeace97 Дано да се оправиш по-скоро, а и ако ти е много зле не продължавай да ни ти стане нещо пък...
    аз почнах 1 по едно но миписна и почнах по малко повече ама беше гадно, сякаш ми оставаше по гърлото, ох и тва ще мине само дано да имаме резултати.
    Септемвре трябва да си направим тема - снимки на другарчетата - преди и след диетите

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Аз съм съгласна Хем че мойто не е точно диетка а режим и спорт-така де-танци

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Sofia
    fUcKsMiLe не можеш да ядеш соленки

Мерси..
    *сън*

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичетаа, много съм щастлива и искам да споделя успеха си с вас
    Днес ми е 21 ден от 90 дневната диета и съм свалила 5 кг, личат ми, чувствам се и изглеждам много добре в момента
    Най - интересното е, че сега си обух едни обувчици и са ми големи.. свалям и от ходилата което.. няма да го коментирам изобщо
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Разград
    Оле aLLa това е страхотно БРАВОО!! поздравления ! Дай боже на всички ни такива резултати
    А може ли да кажеш колко кг. си? и наистина много се радвам за теб, и леко ти завиждам, ИЗЦЯЛО БЛАГОРОДНО

Град
    Sofia
    aLLa Бравооо!!! Давай в същия дух

Докладвам: сега ще карам велоергометър. Не мога да правя тае бо и пъмп ит ъп, защото ходя на физиотерапия за колянкото и не трябва да ко натпварвам. Малко прегреших и сега ще карам, за да изхаба 500 кал. С фолио съм (на крака, дупе и, корем и 'любовни дръжки') и също съм с такива панталонки и колан, дето стимулират потенето Стискайте палци, да не се откажа на 400 кал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си