.
Затворена тема
Страница 37 от 58 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1434
    Супер фен Аватара на gabri3lla
    Пълнее ли се от плодове?

Да. При тях преобладават простите въглехидрати. Плодовете са богати на течности и са много лесно смилаеми, но … Основният виновник за бързото натрупване на мазнини е гликозата. Плодовете богати на гликоза следва да се избягват от хора със склоност към трупане на мазнини или ако се консумират, това да става в малки количества рано сутрин, но не веднага след ставане от сън. Часовете, в които практически няма опасност от напълняване от плодове са между 8 и 12 сутрин, когато разграждането на веществата е в своя пик, а тялото има нужда от огромни количества енергия, за да започне активния ден.

ужас!!!!

aLLa Едно голямо БРАВО и от мен! Мотивира ме
    На мен преди малко доста ми прилоша и изадох една филийка хляб със мед Ама сега ми е значително по-добре
    Аз сега ще ходя да пообиколя магазините, дано не умра в тая жега
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    В момента съм 49, но не знам дали ще я правя 3 месеца, защото имам да сваля мъничко в бедрата, всичко останало вече ми е .. много отслабнало ии.. започват да ми се очертават кокалите и ребрата, а така ми се искаше да я направя с 3те цикъла..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Разград
    Важното е, че постигаш желания резултат а ти после пак може да си я правиш но без да се ограничаваш много много .. един вид да си караш на режима и пак казвам БРАВО!
    а това за плодовете ме изуми.. наистина си е УЖАС
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Благодаря
    Ами честно казано диетката си я спазвам, но имам и прегрешения, не са фатални, но все пак..
    А това за плодовете ме шокира винаги съм мислила, че от тях не се пълнее и си хапвах мноого, дори и вечер.. и се чудих защо не отслабвам..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    да,и аз от една седмица си хапвам предимно плодове по всяко време. от сега нататък след 12 съм само на зеленчуци

Е, сега и плодове не можем да ядем Знам, че не е хубаво да се ядат много банани, диня, пъпеши, кайсии, ягоди и всички, които са сладки. Както обичам кайсии... Засега съм изяла две (а явно не трябва) и съм изпила 0,500 литра вода. Хубавото е, че резултатът е видим , ама има още какво да се желае. Днес почвам pump it up.
    Поздравления за чудесните резултати Продължавайте все така
    А infinitypeace97 наистина ако не ти е добре спри с диетата... дано да ти мине

Ама пък може да ядем зеленчуци

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    justasmile,за проблемът ти за крака може да помогне Каланетика Тя е точно за проблеми със гръбнак,стави,крака и стяга много добре

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Yankee оооо.. на мен проблемът ми е от падане със ски. И всъщност, като се движа ми става по-добре А и ми остват още няколко пъти на физиотерапията Но иначе, мерси за предложението

Вече имам 500 кал ПО-МАЛКО Успях.... и не се отказах
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Момичета добро утро на всички!
    Днес се чувствам сравнително добре независимо от гъстите облаци навън...
    aLLa едно голямо браво за теб! Страхотно е, че има резултати при теб... 5 килограма не са си никак малко! Продължавай докато се почувстваш наистина в кожата си!
    sh0c0ladch3ee браво и за теб! Все пак едно от нещата е първо да се чувстваме удобно в себе си! После това ще си те мотивирва допълнително!
    На мен днес ми е последният трети ден от първата фаза на диетата ми и се надявам да не прецакам всичко пак накрая... Утре ще се тегля и меря и ще видим какви резултати има... Макар, че за жалост не се чувствам кой знае колко различно
    Тази сутрин се чувствах доста гладна... И хапнах 250 грама мляко... Нямаше как просто да притъпя вълчия глад... Появи ли се лошо... А не се ли притъпи... УЖАСНО...
    Хайде успешен ден на всички днес!
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Голям фен Аватара на alehole
    Добро утро Айде и аз да кажа резултатите въпреки,че много не му вярвам на кантара ми,не показва вярно.Преди да я започна бях 62кг. сега съм 59кг. но сигурно е вярно,защото си виждам разликата в огледалото 15-ти ден ми е
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Разград
    darkness848 Благодаря
    alehole Браво ! ей усещате ли как вече при всяка има резултат а кога беше като започвахми диетите и бързахме да дойдат тези дни
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Момичета, това с плодовете са глупости. Няма храна, от която не се пълнее, ако си седиш само на задника, така че...
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Пълнее ли се от плодове?

Да. При тях преобладават простите въглехидрати. Плодовете са богати на течности и са много лесно смилаеми, но … Основният виновник за бързото натрупване на мазнини е гликозата. Плодовете богати на гликоза следва да се избягват от хора със склоност към трупане на мазнини или ако се консумират, това да става в малки количества рано сутрин, но не веднага след ставане от сън. Часовете, в които практически няма опасност от напълняване от плодове са между 8 и 12 сутрин, когато разграждането на веществата е в своя пик, а тялото има нужда от огромни количества енергия, за да започне активния ден.
    Глупости. Официално прието е да се пише "глЮкоза", само това е показателно за компетентността на автора. Освен нея, в плодовете има и един друг вид прост въглехидрат - фруктозата. Тя е най-бавно усвояемият прост въглехидрат, съответно почти не влияе на нивото на инсулин, който е главният виновник за напълняването. Някои плодове съдържат повече фруктоза, отколкото глюкоза. При други съотношението е горе-долу еднакво, а при трети (като черешите и прасковите, примерно) глюкозата е повече. Някои зеленчуци също съдържат глюкоза. Но при плодовете и зеленчуците има и един друг фактор - съдържанието на неусвояемия въглехидрат целулоза. Той допълнително забавя навлизането на усвояемите въглехидрати в кръвта. Но лишаването от въглехидрати не е решение на проблемите с теглото, просто защото ще се появят и други проблеми, като кетоза, примерно. Въглехидратите са основният източник на енергия за протичане на процесите в организма. Затова си яжте спокойно плодове и зеленчуци колкото си искате. Важно е да се съчетават с достатъчно количество протеин и съвсем малко растителни мазнини. Не става да ядеш само едно нещо, а да изключиш друго. Трябва си баланс.

aLLa Браво за резултатите! Продължавай в същия дух! Аз съм абсолютно същия случай, само дето сега съм 46 , и на мен ми се риждат вече ребрата и доста си личат костите под врата ми Мисля да я правя до 4 дена след първия воден ден, или до втория воден ден + него

Wanderer1 Мерси На мен всъщност ми стана значително по-добре, направо съм супер, но не усещам никакъв глад от поне 4-5 часа Вярно, че изпих половин фрапучино, но все пак-рекорд

justasmile Браво! Имаш старохта воля!

alehole Браво и на теб, мацка! Много ме мотивирате с тези новини!

Аз това за плодовете много-много не го вярвам

А сега и аз да се похваля Пораснала съм с 2 см и вече съм 1.59 Също така денс ходих на шопинг и установих, че от панталони размер 34 съм на 32, а на тези, които са с букви от S съм на XXS /а най-добре ми седеше XXXS, но много рядко се намира/
    За тениските и потниците пък преди бях S/M , сега S ми е като торба и си търся XXS Беше ми станало гадно, че съм свалила само 2 кг, но сега се радвам, защото виждам, че наистина съм отслабнала Аз май пропуснах обяда, надявам се да не е фатално. Сега ще правя малко упражнения и ще карам велотренажор, да изхабя калориите от фрапучиното И сигурно към 4 ще си набутам една праскова в корема, защото нищо не съм яла цял ден
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Как се радвам,май при всички ви има резултат Аз уж съм свалила 2 см от коремчето и разлика има,но паласките ми не намаляват Дали има шанс с времето и те да понамалеят или ще свалям само от корема Между другото вие във въглехидратния ден какво ядете за обяд и вечеря ? На мен защото тея спагети само с доматен сос ми втръснаха,дори ги и намразих вече и днес бях на пица само със зеленчуци,но като знам,че е тесто и колко калории има... За вечеря мисля да си купя малко сладолет,че стига торти на всеки въглехидратен ден... и след малко ще правя антицелулитни упражнения.
    Някоя от вас може ли да ми предложи пилатес,но без гирички и ластици и тн ? Имам желание да го почна
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

^ Ами аз във въглехидатния съм яла и бейкролс, солетки, солен кейк.. На мен ми се е случвало да ям зеленчуци на обяд във въглехидратен
    А, забравих да напиша в по-горния ми пост, че си купих антицелулитен крем на Дева и довечера ще го пробвам. Имаше и такъв за стрии, но защо не си взех и него незнам Сигурно утре ще ходя и за него. или май е по-добре първо единия , после другия

Град
    Бургас
    Според мен по-добре първо единия после другия,че поне да видиш дали има ефект. А иначе антицелулитния крем на каква цена е,че до сега никога не съм се интересувала ( и за жалост вече ми се налага... ) ?
    Днес спортувахте ли ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Ами този на Дева, който си взех беше 4-5 лева. Избрах него на базата на мнения от една темичка за антицелулитни кремове във този рездел.

Да се отчета за спорта Преди малко направих 30 мин от Пъмп ит ъп и като бях навън ходих супер много, сигурно съм влязла по минимум 2 пъти в един и същи магазин + 2-3 обиколки на всеки етаж на мола

Град
    Бургас
    A то да си момиче и да си в мол не е лесна работа,определено се брой за спорт Аз иначе днес повървях 30 минути.... ;д и сега ще правя някакви антицелулитни упражнения дето намерих в нета ^^ утре ми е ден за тае бо А тва пъмп ит ъп как го понасяш аз нямам нерви за него,супер много се изнервям Иии тоя антицелулитен крем сигурно и аз ще си го взема в събота

Ами незнам, още не ми е писнало Нещо ми се размина карането на велотренажора, пък и се изморих Довечера ще правя разни упражнения, за утре още не съм решила точно какво ще бъде.
    Да се похваля за водата- за сега съм на литър и половина + 400мл фрапучино

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Край!От утре пак започвам с 90 дневната диета,защото заради липсата ми на движение се оказа,че само с моя си режим няма да стане
    Сутринта бях на фризьор и след това малко по магазините ... Влюбих се в една пола (по принцип никога не съм обичала полите) Пробвах я да видя как ще ми стои и умишлено си взех по-малка за да имам стимул да спазвам диетата стриктно
    Между другото упражненията Pump it up въобще не ме радват (супер бавно е),но като видях резултатите на едната съфорумка (сори,но забравих ника ) се надъхах да ги правя По принцип предпочитам тае бо и преди правех ТОВА като резултатите бяха възхитителни (но това беше преди време ) Сега ще гледам да редувам двете тренировки

Едит:Абе много малко вода пиете в тия жеги бе Аз на ден пия по 2-3 литра без да се наливам,а ако реша да се наливам мога да стигна и до 5л.,нооо гледам да не го правя,защото не е добре за бъбреците.Между другото някой се оплакваше от болки в стомаха от водата.Аз имам същия проблем ако пия вода от чешмата или прекалено минерализирана вода.Препоръчвам изворната вода на Девин Аз поне,с моя капризен стомах,нямам проблеми с нея
    П.П.По телевизия Супер 7 вечер (от 21ч. и от 01:25 мисля) дават едно предаване "Супердебели срещу суперслаби".Знам,че не спадаме към тия супер дебелите,но на мен лично ми действа много надъхващо и малко плащещо,защото се говори и за проблемите,които могат да си навлекат дебелите и кльощавите хора,а знаете,че сме на такива години в момента,че все си мислим "Малеее трябва да сваля няколко килограма,много съм дебела!!!" дори когато сме с тегло под нормалното за годините и височината ни.

Град
    Бургас
    Супер ! Литър и половина,а още няма 6 часа ! Дано всеки ден да си така Аз съм на...почти литър опитвам се де... ;д и между другото видях,че всички са си казали имената,само аз не съм защото не бях влизала скоро във форума,така че малко със закъснение аз съм Симона
    Пфу аз пък почнах тея антицелулитни,ама те толкова измислени,до няма й къде...май ще правя нещо друго.Уж днес ми е въглехидратен ден,а пък за тая пуста пица съм толкова гузна ... хич да не я бях яла
    Сега искам да правя някакви упражнения,но леки,защото аз си ги правя разделно през ден Вчера и утре са ми за тае бо,коремни преси и каране на колело,мислих днес да е за целулита ама вече както писах горе се отказах,и не знам какво да правя сега,а хич не ми се стой на едно място

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Уффф че съъъъм Днеска денят си вървеше супер здравословнен докато не изкука и не ми се приядоха вафли-изядох две и сега....

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си