- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Днес нещо си говорихме с майка ми за водата и каза, че не е хубаво да се пие и много вода, защото затруднявала дейността на сърцето. За всичко трябва да си се намери баланс, и тя също ми каза, че човек трябвало да пие вода според килограмите си, като има някаква формула и се падат по 30мл на килограм, така че примерно ако сте 50кг пийте си по 1.5л. Надявам се да съм помогнала малко![]()
Ако ще те успокой това,и аз преди 2 дни изядох 3 вафли...баба беше купила цяла кутия,и то някакви вкусни дето не съм виждала до сега,и а още една,а последна,а още едничка и... станаха 3Уффф че съъъъм Днеска денят си вървеше супер здравословнен докато не изкука и не ми се приядоха вафли-изядох две и сега....Цял ден ми беше криво заради тея вафли... ама защо всички се притсняваме толкова ? Толкова калорични храни и напитки сме изключили от менютата си,а не усещаме колко полезно се храним...само се замислете,колко от вас не могат без газирано или бира (броя себе си също
) а колко са калорични и вредни,а вече 20ти ден сме без тях ! Както и пържени картофки,хамбургери,чипсов е....и аз се бях притеснила за пицата,но сега найстина като се замисля колко неща не ям,се чувствам супер ентусиазирана !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Момичета,ето едни лесни упражнения против целулитАз лично ги правех за стягане на бедрата преди време
http://www.youtube.com/watch?v=zoJQO...eature=related
А за водата - т'ва за 30-те милилитра е вярно,но аз обожавам да пия вода и тия 2-3 литра не ги усещам просто![]()
Да можех и аз такаНо си права-утре/да се надяваме
/ ще ям по-здравословно
И да,успокои ме
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ее обожавам го това предаване,много е добро,ама все изпускам да го гледам.Имаш ли си на представа дали някъде в нета има сериите на български?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Аз днес съм на въглехидратен,ядох само плодове,защото само това можех да си позволя днес,имах много работа и сега хапвам един бейк ролси това е
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ми аз бях почнала точно тея да правя,ама ддз...много шантави ми се струват,тя си ги мисли качели и просто са ми някви смешниПървоначално написано от 3oPuTy
и ги отказах ;дд пък и те май са същите като на тае бото само че подбрани само за краката с изключение на едни побъркани скачанки
![]()
Иии аз отивам до магазина да си купувам сладолед за вечеря![]()
На вас днес с какви храни ви мина деня ?
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^Диетката е супер,нямам прегрешения..но не ми се спорута в тази жега,най-много да умра,уте го дават 40 градуса
![]()
Днес ми е ден за варива и на закуска хапнах 1 праскова, после една кайсийка и филийка с мед, после пих фрапучино /нямам идея колко калории/ и преди малко още една прасковаЗа вечеря май ще ям ризото. А водата стана 2л и отделно + още 400мл иии сега пия още
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Аз вече вечерямвзех си една кутия фамилия и това ще ми е
Утре ми е плодов ден и за пръв път го чакам с нетърпение
много ми се яде пъпеш ! Цял ден само на него ще карам и на някоя кайсиика може
![]()
Кво става хораааВчера вечерта видях шоколад в хладилника и простоо ми потекоха лигите.
Отидох отворих го изядох 1 парче след тва си бих 3 шамара и го оставих. Мале как щях да прегреша жестоко..
![]()
Сутринта си направих упражненията за корем и по-късно ще направя pump it up на бобови храни и варива съм на обяд ядох 1 купичка зелен фасул и салата от домати и ся се чудя как да изям половината само зеления фасул или салата или малко от салата и малко от фасула ?
![]()
![]()
Преди малко се прибрах от Дъ Мол след 5-часово обикаляне по магзините. Купих си един слеатшърт и една лента за коса (обожавам я). Ще проява нахалство и ще постна профилната си от фб, където съм с таз лента <3<3<3 http://prikachi.com/images.php?images/824/3588824y.jpg
Aaaaa...![]()
обожавам я. Беше и намалена от 9 на 5лв <3<3<3
Въпреки това прегрешихСъс сладолед Рафи.. а знете топките какви са им огромни, а и на сичкото отгоре фунийката ми беше шоколадова... нищо... сега ще карам 400кал. и за днес ми стават 900 изхабени, а нали сме и ходили 5 часа, се още 100 съм изхабила, тоест 1000 кал. Все ще покрият сладоледа
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^ Много ми харесва. Апф няма тарпение да доиде utre plodoviq den i da se napraskam s dinq i pъpesh. .![]()
И аз чакам с нетърпение плодовия. Днес вкарах толкова шоколад, че ще се пръсна след малко. Поне с водата съм добре. До тук 4 литра, мoже и повече да станат.Първоначално написано от Vrogue
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^И аз го чаках,ама сега разбрах,че утре ще летя по София за документи и ще ми е кофти,а го дават най-голямата жега...
оф,чак ви завиждам. при всички вече има резултати,а аз откакто съм почнала диетата(10 дена) не съм се теглила/мерила,обаче и не усещам да съм отслабнала,даже имам чувството,че пълнеяднес за закуска хапнах две прасковки,към 2 една краставица и към 5 два сварени картофа. нямам търпение да дойде утре,че мисля да си правя ориз със зеленчуци и пилешко
![]()
Направих тае бо и съм вир вода .. леле тва е много по лесно от моята тренировка по бокс ,а се изморих толкова много и изпих толкова много вода сигурно има 5 литра ..![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aeYTBvanFmE[/youtube]
Уникална песничка за след тренировка!![]()
400 kal. свалениОххх.. следвщоте 3 дни (до 23) ще съм само на диня. Трябваше дните да са 5, но отивам на море (пак
) и ще съм и със братовчедка си .. и просто няма да има как да ям само диня, но ще се ограничавам. За да съм честна, мисля да права 90-дневната
И преди съм я правила, но не бях постоянна и прегрешавах
Сега ще видим
Стискайте палци да не се захласна по сладоледа
![]()
gabri3lla Премери се утре. Ще видиш, че ще има резултат![]()
Ии тая [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBCA6c[/youtube]
П.п - Оф много почнах да спамя .. спирам.![]()
Спокойно, при някои резултатът идва по-късно.Първоначално написано от gabri3lla
Аз се чудя за нещо. Според вас дали ще е добре да направя нещо смесено от моя режим и 90-дневната. В смисъл да се храня разделно според дните от диетата, но за закуска да не ям нищо или най-много няколко кайсии. На обяд да ям според диетата, а вечер плод или малко салата, а в белтъчните дни може и кисело мляко.
Днес за първи път правих pump it up. Хареса миУтре продължавам
P.S. Ако искате всяка да каже колко е висока, колко кг е и колко иска да стане. Май аз съм най-зле![]()
163см/47кг. Искам да съм около 42-43. Дано да успея до 15 септември...
Wanderer1 аз съм 175 см и сега съм 63 кг. Не си зле, даже си си мн добе, ако ме питашИскам да стана минимум 60 кг, но най-много ми се ще- 55
Аз от утре почвам 90-дневната. Ще я карам и на морето . Ако има резултат ще я продължа и след това, докато не си постигна целите![]()
Но ако нещо не ми понася.. ще видим
![]()
Ами аз много не си падам по диетите но от време навреме тичам или пък най-добре да се отиде на фитнес
..не ги обичам тези диети който трябва да ядеш само зеленчуци 1 месец или 2..![]()
Момичета предаването почна по супер 7, аз ще го гледамДнес вечерях диня за обяд хапнах половин кисело мляко а за закуска ориза.. ако може да се сметне за закуска
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Wanderer1Супер си ! Аз съм 159, тежах 48, сега съм 46, а искам да съм 40
![]()
justasmile Успех с диетата!![]()
Да се похваля за водата- вече 2400 мл![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥