.
Затворена тема
Страница 38 от 58 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1434
    Днес нещо си говорихме с майка ми за водата и каза, че не е хубаво да се пие и много вода, защото затруднявала дейността на сърцето. За всичко трябва да си се намери баланс, и тя също ми каза, че човек трябвало да пие вода според килограмите си, като има някаква формула и се падат по 30мл на килограм, така че примерно ако сте 50кг пийте си по 1.5л. Надявам се да съм помогнала малко

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Уффф че съъъъм Днеска денят си вървеше супер здравословнен докато не изкука и не ми се приядоха вафли-изядох две и сега....
    Ако ще те успокой това,и аз преди 2 дни изядох 3 вафли...баба беше купила цяла кутия,и то някакви вкусни дето не съм виждала до сега,и а още една,а последна,а още едничка и... станаха 3 Цял ден ми беше криво заради тея вафли... ама защо всички се притсняваме толкова ? Толкова калорични храни и напитки сме изключили от менютата си,а не усещаме колко полезно се храним...само се замислете,колко от вас не могат без газирано или бира (броя себе си също ) а колко са калорични и вредни,а вече 20ти ден сме без тях ! Както и пържени картофки,хамбургери,чипсов е....и аз се бях притеснила за пицата,но сега найстина като се замисля колко неща не ям,се чувствам супер ентусиазирана !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Момичета,ето едни лесни упражнения против целулит Аз лично ги правех за стягане на бедрата преди време http://www.youtube.com/watch?v=zoJQO...eature=related
    А за водата - т'ва за 30-те милилитра е вярно,но аз обожавам да пия вода и тия 2-3 литра не ги усещам просто

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Да можех и аз така Но си права-утре/да се надяваме / ще ям по-здравословно И да,успокои ме

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    П.П.По телевизия Супер 7 вечер (от 21ч. и от 01:25 мисля) дават едно предаване "Супердебели срещу суперслаби".Знам,че не спадаме към тия супер дебелите,но на мен лично ми действа много надъхващо и малко плащещо,защото се говори и за проблемите,които могат да си навлекат дебелите и кльощавите хора,а знаете,че сме на такива години в момента,че все си мислим "Малеее трябва да сваля няколко килограма,много съм дебела!!!" дори когато сме с тегло под нормалното за годините и височината ни.
    Ее обожавам го това предаване,много е добро,ама все изпускам да го гледам.Имаш ли си на представа дали някъде в нета има сериите на български?
    Аз днес съм на въглехидратен,ядох само плодове,защото само това можех да си позволя днес,имах много работа и сега хапвам един бейк ролс и това е
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Момичета,ето едни лесни упражнения против целулит Аз лично ги правех за стягане на бедрата преди време http://www.youtube.com/watch?v=zoJQO...eature=related
    А за водата - т'ва за 30-те милилитра е вярно,но аз обожавам да пия вода и тия 2-3 литра не ги усещам просто
    Ми аз бях почнала точно тея да правя,ама ддз...много шантави ми се струват,тя си ги мисли качели и просто са ми някви смешни и ги отказах ;дд пък и те май са същите като на тае бото само че подбрани само за краката с изключение на едни побъркани скачанки
    Иии аз отивам до магазина да си купувам сладолед за вечеря
    На вас днес с какви храни ви мина деня ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

^Диетката е супер,нямам прегрешения.. но не ми се спорута в тази жега,най-много да умра,уте го дават 40 градуса

Днес ми е ден за варива и на закуска хапнах 1 праскова, после една кайсийка и филийка с мед, после пих фрапучино /нямам идея колко калории/ и преди малко още една праскова За вечеря май ще ям ризото. А водата стана 2л и отделно + още 400мл иии сега пия още
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Бургас
    Аз вече вечерям взех си една кутия фамилия и това ще ми е Утре ми е плодов ден и за пръв път го чакам с нетърпение много ми се яде пъпеш ! Цял ден само на него ще карам и на някоя кайсиика може

Кво става хорааа Вчера вечерта видях шоколад в хладилника и простоо ми потекоха лигите. Отидох отворих го изядох 1 парче след тва си бих 3 шамара и го оставих. Мале как щях да прегреша жестоко.. Сутринта си направих упражненията за корем и по-късно ще направя pump it up на бобови храни и варива съм на обяд ядох 1 купичка зелен фасул и салата от домати и ся се чудя как да изям половината само зеления фасул или салата или малко от салата и малко от фасула ?

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Преди малко се прибрах от Дъ Мол след 5-часово обикаляне по магзините. Купих си един слеатшърт и една лента за коса (обожавам я). Ще проява нахалство и ще постна профилната си от фб, където съм с таз лента <3<3<3 http://prikachi.com/images.php?images/824/3588824y.jpg

Aaaaa... обожавам я. Беше и намалена от 9 на 5лв <3<3<3

Въпреки това прегреших Със сладолед Рафи.. а знете топките какви са им огромни, а и на сичкото отгоре фунийката ми беше шоколадова... нищо... сега ще карам 400кал. и за днес ми стават 900 изхабени, а нали сме и ходили 5 часа, се още 100 съм изхабила, тоест 1000 кал. Все ще покрият сладоледа
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

^ Много ми харесва. Апф няма тарпение да доиде utre plodoviq den i da se napraskam s dinq i pъpesh. .

justasmile, много ти е хубава лентата и си много сладка!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    ^ Много ми харесва. Апф няма тарпение да доиде utre plodoviq den i da se napraskam s dinq i pъpesh. .
    И аз чакам с нетърпение плодовия. Днес вкарах толкова шоколад, че ще се пръсна след малко. Поне с водата съм добре. До тук 4 литра, мoже и повече да станат.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

^И аз го чаках,ама сега разбрах,че утре ще летя по София за документи и ще ми е кофти,а го дават най-голямата жега...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    оф,чак ви завиждам. при всички вече има резултати,а аз откакто съм почнала диетата(10 дена) не съм се теглила/мерила,обаче и не усещам да съм отслабнала,даже имам чувството,че пълнея днес за закуска хапнах две прасковки,към 2 една краставица и към 5 два сварени картофа. нямам търпение да дойде утре,че мисля да си правя ориз със зеленчуци и пилешко

Направих тае бо и съм вир вода .. леле тва е много по лесно от моята тренировка по бокс ,а се изморих толкова много и изпих толкова много вода сигурно има 5 литра ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aeYTBvanFmE[/youtube]

Уникална песничка за след тренировка!

Град
    Sofia
    400 kal. свалени Оххх.. следвщоте 3 дни (до 23) ще съм само на диня. Трябваше дните да са 5, но отивам на море (пак ) и ще съм и със братовчедка си .. и просто няма да има как да ям само диня, но ще се ограничавам. За да съм честна, мисля да права 90-дневната И преди съм я правила, но не бях постоянна и прегрешавах Сега ще видим Стискайте палци да не се захласна по сладоледа

gabri3lla Премери се утре. Ще видиш, че ще има резултат

Ии тая [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PEulyxBCA6c[/youtube]

П.п - Оф много почнах да спамя .. спирам.

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    оф,чак ви завиждам. при всички вече има резултати,а аз откакто съм почнала диетата(10 дена) не съм се теглила/мерила,обаче и не усещам да съм отслабнала,даже имам чувството,че пълнея днес за закуска хапнах две прасковки,към 2 една краставица и към 5 два сварени картофа. нямам търпение да дойде утре,че мисля да си правя ориз със зеленчуци и пилешко
    Спокойно, при някои резултатът идва по-късно.

Аз се чудя за нещо. Според вас дали ще е добре да направя нещо смесено от моя режим и 90-дневната. В смисъл да се храня разделно според дните от диетата, но за закуска да не ям нищо или най-много няколко кайсии. На обяд да ям според диетата, а вечер плод или малко салата, а в белтъчните дни може и кисело мляко.
    Днес за първи път правих pump it up. Хареса ми Утре продължавам

P.S. Ако искате всяка да каже колко е висока, колко кг е и колко иска да стане. Май аз съм най-зле 163см/47кг. Искам да съм около 42-43. Дано да успея до 15 септември...

Град
    Sofia
    Wanderer1 аз съм 175 см и сега съм 63 кг. Не си зле, даже си си мн добе, ако ме питаш Искам да стана минимум 60 кг, но най-много ми се ще- 55

Аз от утре почвам 90-дневната. Ще я карам и на морето . Ако има резултат ще я продължа и след това, докато не си постигна целите Но ако нещо не ми понася.. ще видим

Ами аз много не си падам по диетите но от време навреме тичам или пък най-добре да се отиде на фитнес
    ..не ги обичам тези диети който трябва да ядеш само зеленчуци 1 месец или 2..

Град
    Разград
    Момичета предаването почна по супер 7, аз ще го гледам Днес вечерях диня за обяд хапнах половин кисело мляко а за закуска ориза.. ако може да се сметне за закуска
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Wanderer1 Супер си ! Аз съм 159, тежах 48, сега съм 46, а искам да съм 40
    justasmile Успех с диетата!
    Да се похваля за водата- вече 2400 мл
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си