- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
A да ви питам, между храненията при 90-дневната, може ли да се ядат плодове/зеленчуци. Например по време на тези 4 часа при белтъчния, може ли да се яде![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Оле момичета през цялото предаване съм бягала на място, скачала на въже, също и без въже, кляках, правих коремни, абе не се спрях![]()
сега продължавам
иначе аз до скоро мислех, че съм 162 ама не съм ... с ужасение разбрах, че при предното ми мерене е станала грешка.. 160 съм..
![]()
не е голяма разликата ама.. все пак
![]()
тежах 49..48.5 зависи, ако преям и 50.. сега съм 46,1 преди 3 дена бях 46.5, трябва да стана 40 - 42 макс до септември
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Батеееее... някой момчета не разбират, кога 'НЕ'-то е 'НЕ'. Един идиот ми пише да се видим и съм принудена да ЛЪЖА, че съм заета. А аз никога не лъжа![]()
![]()
![]()
Всички сте супер
Да ви се оплача от себе сиБях гладна и освен салата ядох и малко картофи, че и филия хляб
Нищо, утре продължавам по план.
justasmile , ако ти досажда няма лошо да го поизлъжеш малко. Все пак не си му задължена![]()
Кажи му, че имаш мускулна треска от клековете и си почиваш.
Audio ergo sum
+Първоначално написано от Sunshin3
И аз съм така.
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Аз не можах да гледам предаването.ЗабравихНо сега го търся из нета
![]()
Утре ми е плодов денИмам диня и пъпеш
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
така е, не си длъжна да излизаш с него.. а ако му го кажеш вероятно ще се обиди, благородната лъжа е полезнана всеки се случва
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Wanderer1 ArrowsOfDeath мерси![]()
A да ви питам, между храненията при 90-дневната, може ли да се ядат плодове/зеленчуци. Например по време на тези 4 часа при белтъчния, може ли да се яде![]()
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
![]()
Да,може!Първоначално написано от justasmile
justasmile Спазвайте часовете между храненията. Ако в определено време много огладнеете, изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок. Така пише![]()
![]()
![]()
Аз пък винаги гледам повторението,защото имам навика да си лягам след 02:00ч.![]()
justasmile,може да хапнеш някой плод или зеленчук,но тогава по-добре направи по-голям интервал между обяда и вечерята.
Например обядваш,след примерно 2 часа и половина (а ако е повече по-добре) хапваш плод и след още толкова вечеряш![]()
3oPuTy имаш ли представа дали някъде в нета ги има сезоните на предаването на български..![]()
[quote="infinitypeace97"]deHiTo0, а ограничаваш ли се? Ядеш ли тестено, сладко, мазно.. Пиеш ли газирано? А ти кг ли искаш да сваляш или см?
Тва е проблема, че рядко успявам да се огранича от сладко и тесто. Газирано рядко пия. Искам см главно да махам.![]()
Виждам, че сме на едни години. Можеш ли да ми помогнеш да се мотивирам, да не ям вредна храна? Отчаяна съм вече......![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Амиии не,не съм го засичала в нета,но и не съм го търсила в интерес на истината=
Mерси за отговора... Така, следващ въпрос:
Пиете ли след хранене булъон?
НЕ,никога
![]()
Ама нали, въпреки това, има ефект![]()
Имам два въпроса! Защо подяволите Wanderer1 искаш да отслабнеш още .. ще заприличаш на анорестичка .. много са малко тия килограми за твоята височина и въпрос номер 2 - Какво предаване ?![]()
justasmile-Почти никой не пие булъон и пак има ефект.А аз и да искам не мога да пия....Спокойно...кво прави един булъон,нищо.
Vrogue-предаване по Супер 7 - „Супердебели срещу суперслаби” -сравняват по двама пациента на клиника за хранителни разстройства – единият е с наднормено тегло, а другият - с тегло много под нормалното. Двамата делят една стая в клиниката в продължение на 5 дни, като разменят начина си на хранене под строгото наблюдение на диетолога д-р Крисчън Йенсен. И е много интересно![]()
Vrogue да питам теб (понеже най-ме кефи как си отслбнала). Пила ли си булъон след хранене и яла ли си плодове/зеленчуци между хранения![]()
Да пия булъон?? ДА БЕ ДА .. тва е отвратителноПървоначално написано от justasmile
И да някои пъти съм яла плод , пила съм сокче.
П.п - От колко часа и днес е минало нали .. а повторение ? Аз стоя до късно .. ако ще и в 5 сутринта да е много ми е интересно .. а и по ТЛС даваха за дебелите как ги ограничават и беше като състезание и отслабваха супер много постоянно го гледах .. скоро пак ще почне
П.п 2 -Не ми се пише правилно дано ме разбирате хах ;д
мерсиииии (sun)