.
Затворена тема
Страница 4 от 58 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1434
    Повече от фен Аватара на punksss
    Мерси.
    Още не съм прибягнала до диети. За сега съм само на ограничения откъм тестени и сладки храни, плуване и дълги разходки.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от DiidolinaA
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Авторката заеми се с отслабването и ..тогава пиши
    Същото е и за останалите дебели . Ядосам ли се не спирам
    всичките ще ви обиждам под мен сте не ми е трудно
    [/i] само не разбирам защо продължаваш със заяждането....ок разбрахме те колко си умна, слаба, празноглава и велика ..... така че сега вече може да ни освободиш с присъствието си
    Момичета не й обръщайте внимание..очевидно тва момиче е като конските мухи...няма да се махне...просто я игнорирайте
    Защото като се ядосам ще пиша колкото си искам!! Боклуци!
    Не можете да ми кажете нищо. Не случайно тук никой не се занимава с мен .

Не се притеснявай, муци, аз следя за твоята простотия. Extremescream
    ...

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    слабите момичета не са виновни като не отслабвате вижте се на какво приличате тогава ми пишете против..!!!!
    нисичкото кюфтенце да мълчи

Град
    гр.Плевен
    Цензура. Extremescream
    ...

xxKiFlAx видяхме колко мозък имаш в главата и какво ти е възпитанието (:

ХОРАААА, ХОРААА Трети ден от диетата ми е и съм -3,2 кг Леле, тая сутрин като се претеглих не можах да повярвам на очите си и помислих, че има някаква грешка, и се претеглих още веднъж

Момичета, игнорирайте я кифлата
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Инфинити, поздравления.
    Аз днес съм за първи ден на 90-дневната, закуската обаче я проспах, надявам се да не е фатално.
    Между другото не съм на принципа на килограмите, а на сантиметрите. Не ми е важно колко ще тежа, а как ще изглеждам.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

^ Благодаря ти Ако си гладна можеш все още да хапнеш някакъв плод, мисля си. И аз проспах закуската ама сега ще ям малко ягоди Успех с диетата!
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Град
    Шумен
    Благодаря.
    Последните две седмици, може и повече преи да почна с диетата пия големи количества вода и наистина има ефект и от това. Апетитът ми също намаля, мога да изкарам цял ден с купичка салата.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Значи започвам и аз вода да пия Ти г/д над 2 литра ли пиеш на ден?

Град
    Шумен
    Първият ден като започнах изпих 5 Всмисъл седя си пред компа и си сипвам
    Втория започнах да ги смъквам на 4, сега пия около 2 и половина 3, но и те са достатъчни

Аха, мерси за инфото Сега само чакам да мине половин час от ягодките и започвам да пия вода. Всъщност излизам да направя една сутрешна разходка

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Добре де,и аз почвам 90 дневната от утре,но никой не ми каза дали се свалят сантиметри ? Да не стане така,че да почна,да сваля 10 килограма,а в огледалото да няма и грам разлика...Хайде де,някой който е минал през това да каже...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Шумен
    И аз се интересувам от същото. Но все пак няма шанс да свалиш повече от 5 кг и огледалото да не го отрази.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Нямам търпение да дойде утре,че да я почна.Не мога да повярвам,че на третия ден вече имате свалени 3 килограма Аз и преди я бях почнала,но бях разместила дните без да искам и се бях отказала.Като я почна и аз ще пиша с резултатите.
    БТВ и аз почвам да пия вода
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Между другото не съм на принципа на килограмите, а на сантиметрите. Не ми е важно колко ще тежа, а как ще изглеждам.
    И при мене е така, затова започнах за втори път 90-дневната и днес ми е втори ден.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Миии при меннн резултатите от режима не са толкова големи, но нали се казва, че бавното сваляне е по-постоянно Сравнение с вчер съм свалила 200 грама - ама си ям ВСИЧКО
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Добре де,и аз почвам 90 дневната от утре,но никой не ми каза дали се свалят сантиметри ? Да не стане така,че да почна,да сваля 10 килограма,а в огледалото да няма и грам разлика...Хайде де,някой който е минал през това да каже...
    Свалят се сантиметри.

Да, все пак няма как да свалиш повече от 5 кг примерно и да не свалиш сантиметри

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    О навихте ме Аз се мъча от цяла седмица да се ограничавам и кантара не помръдва а тука за 3 дена 3 кила. Пишете ме към 90дневните
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Чудя се тая 90-дневна някакви проблеми дали ще ми прави на организма? : Аз освен да се ограничавам и да ям в определени часове правя и упражнение за отделните проблемни части аз съм 1.70 70 кила трябва да сваля понее 10 И сега правя 100 коремни и едни за крака колело както се казва :Д и от седмица ги правя и се вижда лек ефект. Кажете да я почвам ли тая 90 дневната ???

Ами щом ги правиш само от седмица по-добре не я почвай, ами продължи с упражненията и само се ограничавай. Пък после ако прецениш може да я почнеш, защото тя един вид те учи да се храниш разделно, което си е доста полезно

Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от skinny06
    xxKiFlAx видяхме колко мозък имаш в главата и какво ти е възпитанието (:
    за мозък сте всичките под мен тъпи
    за възпитанието...с повечето боклуци се държа като с такива обиди ли ме някой веднъж не го оставям!
    ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Спри се, бе моме. Не си забавна вече.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    гр.Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Спри се, бе моме. Не си забавна вече.
    ТИ от кога ми стана модератор нищо. сега е времето да отмъстяваш и да ми триеш всеки коментар. така ставате модератори най простите . каквото да ми триеш си оставаш глупаво-
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си