- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Мерси.
Още не съм прибягнала до диети. За сега съм само на ограничения откъм тестени и сладки храни, плуване и дълги разходки.![]()
Защото като се ядосам ще пиша колкото си искам!! Боклуци!Първоначално написано от DiidolinaA
Не можете да ми кажете нищо. Не случайно тук никой не се занимава с мен .
Не се притеснявай, муци, аз следя за твоята простотия. Extremescream![]()
...
нисичкото кюфтенце да мълчиПървоначално написано от xxKiFlAx
![]()
xxKiFlAx видяхме колко мозък имаш в главата и какво ти е възпитанието (:
ХОРАААА, ХОРААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трети ден от диетата ми е и съм -3,2 кг
![]()
![]()
Леле, тая сутрин като се претеглих не можах да повярвам на очите си и помислих, че има някаква грешка, и се претеглих още веднъж
Момичета, игнорирайте я кифлата![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Инфинити, поздравления.![]()
Аз днес съм за първи ден на 90-дневната, закуската обаче я проспах, надявам се да не е фатално.
Между другото не съм на принципа на килограмите, а на сантиметрите. Не ми е важно колко ще тежа, а как ще изглеждам.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
^ Благодаря тиАко си гладна можеш все още да хапнеш някакъв плод, мисля си. И аз проспах закуската ама сега ще ям малко ягоди
Успех с диетата!
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Благодаря.![]()
Последните две седмици, може и повече преи да почна с диетата пия големи количества вода и наистина има ефект и от това.Апетитът ми също намаля, мога да изкарам цял ден с купичка салата.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Значи започвам и аз вода да пияТи г/д над 2 литра ли пиеш на ден?
Първият ден като започнах изпих 5Всмисъл седя си пред компа и си сипвам
![]()
Втория започнах да ги смъквам на 4, сега пия около 2 и половина 3, но и те са достатъчни![]()
Аха, мерси за инфотоСега само чакам да мине половин час от ягодките и започвам да пия вода. Всъщност излизам да направя една сутрешна разходка
![]()
Добре де,и аз почвам 90 дневната от утре,но никой не ми каза дали се свалят сантиметри ?Да не стане така,че да почна,да сваля 10 килограма,а в огледалото да няма и грам разлика...Хайде де,някой който е минал през това да каже...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И аз се интересувам от същото. Но все пак няма шанс да свалиш повече от 5 кг и огледалото да не го отрази.![]()
Нямам търпение да дойде утре,че да я почна.Не мога да повярвам,че на третия ден вече имате свалени 3 килограмаАз и преди я бях почнала,но бях разместила дните без да искам и се бях отказала.Като я почна и аз ще пиша с резултатите.
БТВ и аз почвам да пия вода![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И при мене е така, затова започнах за втори път 90-дневната и днес ми е втори ден.Първоначално написано от DarknessAngel
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Миии при меннн резултатите от режима не са толкова големи, но нали се казва, че бавното сваляне е по-постоянно![]()
Сравнение с вчер съм свалила 200 грама - ама си ям ВСИЧКО
![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Свалят се сантиметри.Първоначално написано от SlowDownBaby
Да, все пак няма как да свалиш повече от 5 кг примерно и да не свалиш сантиметри![]()
О навихте меАз се мъча от цяла седмица да се ограничавам и кантара не помръдва а тука за 3 дена 3 кила. Пишете ме към 90дневните
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Чудя се тая 90-дневна някакви проблеми дали ще ми прави на организма? :![]()
Аз освен да се ограничавам и да ям в определени часове правя и упражнение за отделните проблемни части аз съм 1.70 70 кила трябва да сваля понее 10
И сега правя 100 коремни и едни за крака колело както се казва :Д и от седмица ги правя и се вижда лек ефект. Кажете да я почвам ли тая 90 дневната ???
Ами щом ги правиш само от седмица по-добре не я почвай, ами продължи с упражненията и само се ограничавай. Пък после ако прецениш може да я почнеш, защото тя един вид те учи да се храниш разделно, което си е доста полезно![]()
за мозък сте всичките под менПървоначално написано от skinny06
тъпи
за възпитанието...с повечето боклуци се държа като с такиваобиди ли ме някой веднъж не го оставям!
...
Спри се, бе моме. Не си забавна вече.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ТИ от кога ми стана модераторПървоначално написано от Extremescream
нищо. сега е времето да отмъстяваш и да ми триеш всеки коментар. така ставате модератори най простите . каквото да ми триеш си оставаш глупаво-
...