.
Затворена тема
Страница 40 от 58 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1434
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Повторението е от 01:25ч.
    Наистина е доста интересно,а най-важното е,че показват на участниците к'ви проблеми могат да си навлекат заради теглото си.

Едит:А иначе е от 21:00ч.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Няма какво да праваааа.... ХЕЛП... някой да иска да поспами с мен?
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мерси , 3oPuTy. Значи , ще го гледам.

Голям фен Аватара на alehole
    И аз няма какво да правя,не ми се чака до 01.25ч. за повторението и може би ще лягам
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Странично повдигане 1 Изходно положение: легнете странично; дланите са на тила; единият лакът сочи тавана, а другият - напред; хълбокът също е точно нагоре; коленете са свити и са поставени напред.

Действие: тялото се повдига точно настрани, без да се усукват раменете. Ориентир е горният лакът - трябва да е точно на линията на хълбока.

Повторения: 20

Странично повдигане 2
    Изходно положение: както в предишното упражнение, но горната ръка е изпъната над хълбока

Действие: продължавате повдиганията от предишното упражнение.

Странично повдигане 3

Изходно положение: както в предишните две упражнения, но горната ръка е свита и дланта е на тила, а долната е на пода, изпъната напред.

Действие: подпирате се на лакътя на ръката, която е на пода и се повдигате малко по-високо, отново точно встрани.

Повдигане на краката

Изходно положение: легнете странично, опрени на единия лакът; краката са изпънати и са поставени леко напред под ъгъл спрямо тялото; хълбокът е точно нагоре.

Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и пружинирайте леко с краката без да ги отпускате на пода. Амплитудата на пружиниране е около 10 см

Повторения: 10-20

Свиване на коленете

Изходно положение: както в предишното упражнение.

Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и свивайте коленете към гърдите.

Повторения: 10-15

Разтягане 1

Изходно положение: седнете на пода, като свиете краката от едната страна.

Действие: прилежащата ръка хваща краката, другата е вдигната нагоре, тялото се навежда към краката. След това тялото се навежда на другата страна, като се подпирате колкото може по далече от тялото. С едно движение тялото отново се изправя.

Повторения: задържа се в едната и в другата посока за около 20 сек.

И понеже трябва да сме красиви и от двете страни , предишните упражнения се повтарят на другата страна.

Усуквания

Изходно положение: застанете на колене и седнете назад към стъпалата; вземете пръчка (например дръжка за моп), поставете я зад тила и я хванете в двата й края.

Действие: Тялото се усуква рязко и в бързо темпо от талията в едната и в другата посока. Главата не се върти заедно с тялотf, за да не ви се завие свят.

Повторения: 50-100 на всяка страна

Страничен планк

Изходно положение: легнете странично, тялото е изпънато в една линия, хълбокът е точно нагоре, лакътът на долната ръка е точно под рамото, горната ръка е на пода пред тялото;

Действие: с помощта на горната ръка хълбокът се вдига от земята. Задържане на дъха в това положение за около сек., като горната ръка вече не е на земята.

Повторения: 2-3 на всяка страна

Разстягане 2 -
    Изходно положение: Застанете прави с разтворени крака. Едната ръка е вдигната на горе, а другата е на хълбока, като лакътят е точно встрани.

Действие: тялото се навежда само от талията встрани, като в същото време горната ръка издърпва нагоре и леко настрани за по-голямо разтягане.

Повторения: 1 на всяка страна

Съвет: преди да започнете с изпълнението на упражненията, ги разучете подробно. Така тренировката ви няма да се накъсва. Приятно спортуване.

Град
    Sofia
    какво мислите Майли Сайръс? На мен лично ми харесва визията й, но песните - само някой, ама наистина-някой.
    Знаете ли, че тя е висока 1.65 и тежи 53кг

Картинката ти ме уби
    http://img3.eyebg.com/images4/intere...artinki_01.jpg

Майли има хубави песни и понякога хубава визия

Град
    Ей айде не спамете в тази тема,защото като нищо може да ни я затрият,а в нея има доста интересна и важна информация,която може да е полезна за новите

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    какво мислите Майли Сайръс? На мен лично ми харесва визията й, но песните - само някой, ама наистина-някой.
    Знаете ли, че тя е висока 1.65 и тежи 53кг
    аз пък съм фенка на Деми Ловато новата и песен е супер якаааа

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ей айде не спамете в тази тема,защото като нищо може да ни я затрият,а в нея има доста интересна и важна информация,която може да е полезна за новите
    ++ Аз си поправих мненията на нещо полезно..

Град
    Искате ли да направим една хубава начална страница на следващата тема?!
    В нея да пише кой,на какъв режим е,от кога е на него,к'во спортува и т.н.
    Също може да добавим линкове към упражненията и т.н.
    Общо взето да я направим хубава,като темите за диети във форума на мамите
    През следващия месец ще имам доста свободно време и без проблем мога да се захвана със събирането на инфото и оформянето й

Град
    Sofia
    3oruTy - съгласна ама до 100 стр. има време :д
    Нещо интересно (да знаете и вие как изглеждате!!!) Селена Гомез: 1.65 висока, тежи 51 кг... Което изначава: не отслабвайте прекалено

Зорито щом ти се занимава
    Ето нещо полезно,което да направите вкъщи:
    Да кажем “сбогом” на целулита
    *Можете да се доверите и на домашната козметика
    На първо място стои утайката от кафе. Смесена с подходящ хидратантен крем, тя е прекрасно средство за масажиране на засегнатите от целулита места. Изварата също се оказва отлично средство за отводняване на тъканите. Нанесете я върху портокаловата кожа, попийте с кърпа и оставете да действа поне половин час, след което изплакнете обилно с вода.
    *Можете да си приготвите гореща вана, в която сте добавили една шепа едра морска сол. След изплакване намажете тялото си със зехтин, а за да има осезаем ефект - трябва да отделите поне десет дни в месеца за изпълнението на тази процедура.
    *Друг вариант: към 100 мл растително олио добавете по 20 капки ароматни масла от риган, лимон, кипарис и хвойна. След душ масажирайте зоните с целулит с тази смес. Етеричните масла подпомагат и стимулират клетките при възвръщането на нормалния им жизнен цикъл.

Град
    Sofia
    Айде хораааа... лека ви нощ.. За първи път от цяла седмица ми се доспа и ще си лягам... Успех с утрешния ден..

ПС: Някой да е утре на белтъчини?

Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Имам два въпроса! Защо подяволите Wanderer1 искаш да отслабнеш още .. ще заприличаш на анорестичка .. много са малко тия килограми за твоята височина и въпрос номер 2 - Какво предаване ?
    Мерси Обаче имам леки кости и килограмите ми не са малко
    Иначе Майли не я харесвам особено. Повече ми харесва Селена Гомез. По-хубава е и има по-хубави песни

Град
    То,че има време до 100 - има ама ей ги след няколко дена ще станат,а и е добре от ся да си съберем инфото,а не после да гледам 100 страници,нали?!
    Айде,който иска да отговаря и после ще го добавим в другата тема:

Код:
    Никнейм/Име:
    Години:
    Височина и килограми:
    Желани резултати:
    Диета:
    Начало:
    Упражнения:
    Който иска нека качи и снимки
    btw Естествено може да не отговаряте на всички въпроси Например гадните килограми и височина
    Няма да се разсърдя ако ми пращате т'ва инфо и разни други интересни неща на ЛС за да не се губят в темата

Между другото аз съм Зорница Може само Зори да ми казвате/пишете,че т'ва измислено ЗоритУ малко взе да ме дразни

Едит:Ако искате може и друго инфо да добавяте На мен ми дойдоха само тия неща на акъла

Никнейм/Име: Vrogue / Ева
    Години: 17
    Височина и килограми: 170 см / 58кг
    Желани резултати: 50-55
    Диета: 90 Дневна Диета
    Начало: 13 юли 2011
    Упражнения: Pump It Up , Tae Bo

deHiTo0 Ами и аз доста трудно се ограничавам от сладко и тестено, а газирано никога не съм пила и не обичам Иначе аз се мотивирам много като гледам снимки на мацки с хубави тела и си повтарям, че никой няма да ме хареса ако продължавам в същия дух И също така много ми помага когато ми се дояде нещо забранено да гледам снимки на готини мацки, да се гледам в огледалото и така. Също много помагат снимки 'преди и след' :

А и все пак не искаме това

Ами това

Нали?
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Никнейм/Име: alehole/Десислава
    Години: 19
    Височина и килограми: 168 см / 59кг.
    Желани резултати: 50-55 кг.
    Диета: 90 Дневна Диета
    Начало: 04 юли 2011
    Упражнения: Pump It Up , Tae Bo , танци

Да ,но цъкай с дясно копче на мишката и натискай 'преглед на изображението' или ' отвори изображението в нов раздел' и след това давай линк.Може и 'покажи изображението в цял размер' зависи от браузъра ..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Eйй Боже за 2 часа ме нямаше в темата,а колко страници изписахте Зори,само не разбрах сега ли да отговаряме на въпросчетата или след като се пусне новата тема
    Пък и видях,че става въпрос за Майли...аз съм на 18 години и я обожавам много се радвам,че не видях коментари от сорта "Ужасна е" "не мога да я понасям" и тн... не знам защо толкова хора я мразят
    Уф... днес май деня ми мина добре...закуска в 10 и 30 - 4 каисиики,обяд в 2 и 30 - пица със зеленчуци и вечеря към 6 и 30 сладолед фамилия,но понеже огладнях към 8 и нещо пак ядох от него,надявам се да не е проблем,обаче и сега много огладнях и супер много ми се яде хляб,но ще издържа

П.п.:Надявам се да има някой буден,че да не си пиша сама
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Eйй Боже за 2 часа ме нямаше в темата,а колко страници изписахте Зори,само не разбрах сега ли да отговаряме на въпросчетата или след като се пусне новата тема
    Пък и видях,че става въпрос за Майли...аз съм на 18 години и я обожавам много се радвам,че не видях коментари от сорта "Ужасна е" "не мога да я понасям" и тн... не знам защо толкова хора я мразят
    Уф... днес май деня ми мина добре...закуска в 10 и 30 - 4 каисиики,обяд в 2 и 30 - пица със зеленчуци и вечеря към 6 и 30 сладолед фамилия,но понеже огладнях към 8 и нещо пак ядох от него,надявам се да не е проблем,обаче и сега много огладнях и супер много ми се яде хляб,но ще издържа

П.п.:Надявам се да има някой буден,че да не си пиша сама
    Пицата с зеленчуци вкусна ли е Аз само като си помисля ..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    В началото и аз така реагирах...ами честно да ти кажа,когато има доста домати на мен ми е вкусна,даже много Пък и аз сложих освен доматите,маслинки и чушки...мислих да сложа още някакъв зеленчук,но просто не се сетих какъв Ми то и спагетите само с доматен сос са много гадни ама ги ям,кво да правя
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Давайте сега Ще си нахвърлям инфото в един текстов документ и ще имам време да си поиграя да го направя красиво
    По възможност пишете на ЛС за да не се губи инфото сред страниците
    И не се ограничавайте само с онова за килограмите,диетата и т.н. Давайте всичко,което мислите,че може да ни е полезно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си