- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Повторението е от 01:25ч.
Наистина е доста интересно,а най-важното е,че показват на участниците к'ви проблеми могат да си навлекат заради теглото си.
Едит:А иначе е от 21:00ч.![]()
Няма какво да праваааа.... ХЕЛП... някой да иска да поспами с мен?![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
И аз няма какво да правя,не ми се чака до 01.25ч. за повторението и може би ще лягам
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Странично повдигане 1Изходно положение: легнете странично; дланите са на тила; единият лакът сочи тавана, а другият - напред; хълбокът също е точно нагоре; коленете са свити и са поставени напред.
Действие: тялото се повдига точно настрани, без да се усукват раменете. Ориентир е горният лакът - трябва да е точно на линията на хълбока.
Повторения: 20
Странично повдигане 2![]()
Изходно положение: както в предишното упражнение, но горната ръка е изпъната над хълбока
Действие: продължавате повдиганията от предишното упражнение.
Странично повдигане 3
Изходно положение: както в предишните две упражнения, но горната ръка е свита и дланта е на тила, а долната е на пода, изпъната напред.
Действие: подпирате се на лакътя на ръката, която е на пода и се повдигате малко по-високо, отново точно встрани.
Повдигане на краката
Изходно положение: легнете странично, опрени на единия лакът; краката са изпънати и са поставени леко напред под ъгъл спрямо тялото; хълбокът е точно нагоре.
Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и пружинирайте леко с краката без да ги отпускате на пода. Амплитудата на пружиниране е около 10 см
Повторения: 10-20
Свиване на коленете
![]()
Изходно положение: както в предишното упражнение.
Действие: повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и свивайте коленете към гърдите.
Повторения: 10-15
Разтягане 1
![]()
![]()
Изходно положение: седнете на пода, като свиете краката от едната страна.
Действие: прилежащата ръка хваща краката, другата е вдигната нагоре, тялото се навежда към краката. След това тялото се навежда на другата страна, като се подпирате колкото може по далече от тялото. С едно движение тялото отново се изправя.
Повторения: задържа се в едната и в другата посока за около 20 сек.
И понеже трябва да сме красиви и от двете страни, предишните упражнения се повтарят на другата страна.
Усуквания
![]()
Изходно положение: застанете на колене и седнете назад към стъпалата; вземете пръчка (например дръжка за моп), поставете я зад тила и я хванете в двата й края.
Действие: Тялото се усуква рязко и в бързо темпо от талията в едната и в другата посока. Главата не се върти заедно с тялотf, за да не ви се завие свят.
Повторения: 50-100 на всяка страна
Страничен планк
![]()
![]()
Изходно положение: легнете странично, тялото е изпънато в една линия, хълбокът е точно нагоре, лакътът на долната ръка е точно под рамото, горната ръка е на пода пред тялото;
Действие: с помощта на горната ръка хълбокът се вдига от земята. Задържане на дъха в това положение за около сек., като горната ръка вече не е на земята.
Повторения: 2-3 на всяка страна
Разстягане 2 -![]()
Изходно положение: Застанете прави с разтворени крака. Едната ръка е вдигната на горе, а другата е на хълбока, като лакътят е точно встрани.
Действие: тялото се навежда само от талията встрани, като в същото време горната ръка издърпва нагоре и леко настрани за по-голямо разтягане.
Повторения: 1 на всяка страна
Съвет: преди да започнете с изпълнението на упражненията, ги разучете подробно. Така тренировката ви няма да се накъсва. Приятно спортуване.
какво мислите Майли Сайръс?На мен лично ми харесва визията й, но песните - само някой, ама наистина-някой.
Знаете ли, че тя е висока 1.65 и тежи 53кг![]()
![]()
![]()
![]()
Картинката ти ме уби
http://img3.eyebg.com/images4/intere...artinki_01.jpg
Майли има хубави песни и понякога хубава визия![]()
Ей айде не спамете в тази тема,защото като нищо може да ни я затрият,а в нея има доста интересна и важна информация,която може да е полезна за новите![]()
аз пък съм фенка на Деми ЛоватоПървоначално написано от justasmile
![]()
новата и песен е супер якаааа
++ Аз си поправих мненията на нещо полезно..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Искате ли да направим една хубава начална страница на следващата тема?!
В нея да пише кой,на какъв режим е,от кога е на него,к'во спортува и т.н.
Също може да добавим линкове към упражненията и т.н.
Общо взето да я направим хубава,като темите за диети във форума на мамите
През следващия месец ще имам доста свободно време и без проблем мога да се захвана със събирането на инфото и оформянето й![]()
3oruTy - съгласнаама до 100 стр. има време :д
Нещо интересно (да знаете и вие как изглеждате!!!) Селена Гомез: 1.65 висока, тежи 51 кг... Което изначава: не отслабвайте прекалено![]()
Зорито щом ти се занимава![]()
Ето нещо полезно,което да направите вкъщи:
Да кажем “сбогом” на целулита
![]()
*Можете да се доверите и на домашната козметика
На първо място стои утайката от кафе. Смесена с подходящ хидратантен крем, тя е прекрасно средство за масажиране на засегнатите от целулита места. Изварата също се оказва отлично средство за отводняване на тъканите. Нанесете я върху портокаловата кожа, попийте с кърпа и оставете да действа поне половин час, след което изплакнете обилно с вода.
*Можете да си приготвите гореща вана, в която сте добавили една шепа едра морска сол. След изплакване намажете тялото си със зехтин, а за да има осезаем ефект - трябва да отделите поне десет дни в месеца за изпълнението на тази процедура.
*Друг вариант: към 100 мл растително олио добавете по 20 капки ароматни масла от риган, лимон, кипарис и хвойна. След душ масажирайте зоните с целулит с тази смес. Етеричните масла подпомагат и стимулират клетките при възвръщането на нормалния им жизнен цикъл.
Айде хораааа... лека ви нощ.. За първи път от цяла седмица ми се доспа и ще си лягам... Успех с утрешния ден..
ПС: Някой да е утре на белтъчини?![]()
Първоначално написано от Vrogue
Мерси
Обаче имам леки кости и килограмите ми не са малко
![]()
Иначе Майли не я харесвам особено. Повече ми харесва Селена Гомез. По-хубава е и има по-хубави песни![]()
То,че има време до 100 - има ама ей ги след няколко дена ще станат,а и е добре от ся да си съберем инфото,а не после да гледам 100 страници,нали?!
Айде,който иска да отговаря и после ще го добавим в другата тема:
Който иска нека качи и снимкиКод:Никнейм/Име: Години: Височина и килограми: Желани резултати: Диета: Начало: Упражнения:![]()
btw Естествено може да не отговаряте на всички въпросиНапример гадните килограми и височина
Няма да се разсърдя ако ми пращате т'ва инфо и разни други интересни неща на ЛС за да не се губят в темата
Между другото аз съм ЗорницаМоже само Зори да ми казвате/пишете,че т'ва измислено ЗоритУ малко взе да ме дразни
Едит:Ако искате може и друго инфо да добавятеНа мен ми дойдоха само тия неща на акъла
![]()
Никнейм/Име: Vrogue / Ева
Години: 17
Височина и килограми: 170 см / 58кг
Желани резултати: 50-55
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 13 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo
deHiTo0 Ами и аз доста трудно се ограничавам от сладко и тестено, а газирано никога не съм пила и не обичамИначе аз се мотивирам много като гледам снимки на мацки с хубави тела и си повтарям, че никой няма да ме хареса ако продължавам в същия дух
И също така много ми помага когато ми се дояде нещо забранено да гледам снимки на готини мацки, да се гледам в огледалото и така. Също много помагат снимки 'преди и след' :
А и все пак не искаме това
Ами това
Нали?![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Никнейм/Име: alehole/Десислава
Години: 19
Височина и килограми: 168 см / 59кг.
Желани резултати: 50-55 кг.
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 04 юли 2011
Упражнения: Pump It Up , Tae Bo , танци
![]()
Да ,но цъкай с дясно копче на мишката и натискай 'преглед на изображението' или ' отвори изображението в нов раздел' и след това давай линк.Може и 'покажи изображението в цял размер' зависи от браузъра ..![]()
Eйй Боже за 2 часа ме нямаше в темата,а колко страници изписахтеЗори,само не разбрах сега ли да отговаряме на въпросчетата или след като се пусне новата тема
![]()
Пък и видях,че става въпрос за Майли...аз съм на 18 години и я обожаваммного се радвам,че не видях коментари от сорта "Ужасна е" "не мога да я понасям" и тн... не знам защо толкова хора я мразят
![]()
Уф... днес май деня ми мина добре...закуска в 10 и 30 - 4 каисиики,обяд в 2 и 30 - пица със зеленчуци и вечеря към 6 и 30 сладолед фамилия,но понеже огладнях към 8 и нещо пак ядох от него,надявам се да не е проблем,обаче и сега много огладнях и супер много ми се яде хляб,но ще издържа![]()
П.п.:Надявам се да има някой буден,че да не си пиша сама![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Пицата с зеленчуци вкусна ли еПървоначално написано от SlowDownBaby
Аз само като си помисля ..
![]()
В началото и аз така реагирах...ами честно да ти кажа,когато има доста домати на мен ми е вкусна,даже многоПък и аз сложих освен доматите,маслинки и чушки...мислих да сложа още някакъв зеленчук,но просто не се сетих какъв
Ми то и спагетите само с доматен сос са много гадни ама ги ям,кво да правя
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Давайте сегаЩе си нахвърлям инфото в един текстов документ и ще имам време да си поиграя да го направя красиво
![]()
По възможност пишете на ЛС за да не се губи инфото сред страниците
И не се ограничавайте само с онова за килограмите,диетата и т.н.Давайте всичко,което мислите,че може да ни е полезно
![]()