- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
^Аз си пуснах мойто в темата,нали го видя![]()
Иначе много ми се яде пица със зеленчуци,но освен царевица(която не е позволена във въглехидратния) и маслини не се сещам какво друго ям
Ще стане ли яко,ще сложа малко кетчуп и маслиниможе и да поръся няколко зърна царевица
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Никнейм/Име: infinitypeace97/ Ая
Години: 13, абеее почти 14![]()
Височина и /начални/килограми: 159/48
Желани резултати: 40
Диета: 90 дневна диета
Начало: 27 юни 2011
Упражнения: Pump it Up, Tae-bo, Упражненията на Синди Крауфорд
Едит: Пуским и на лично. А тва с годините може да го пишем направо 14..
Vrogue Оравих ги![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Да,да тия,които се пускат сега си ги записвам![]()
Тренирайте и се ограничавайте .. нали не искате да станете такава топка лой ..И вместо да вървите да се търкаляте ..
![]()
Ето малко снимки за надъхване..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малко прекалих ама ..
Мотивиращи са снимките.Дано всички изглеждаме така в края на диетите![]()
На мен утре ми е плодов денА сега си лягам.Лека вечер на всички
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Лека и мека на всички лягащи си![]()
Ох, каква мотивация, какъв стимул с тези снимки получавамДоста се надъхах и ще си я спазвам стриктно диетата
![]()
Днес изпих 3л вода![]()
А утре и другиден се очертава, че ще трябва да пека кексчета, да правя някакви тортиУжас, ужас
Поне утре ми е въглехидратен ден
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
^ Мда лека на всички лягащи си и гледай да не изпапаш много кексчета![]()
.Напиши в гоогле 'преди и сега ' ' отслабване- разлика' ' хубави тела ' 'топка лой т.е дебели жени '
И се мотивирай .. аз утре си принтирам една дебелана и една перфектна и ще си ги закача на стената.
![]()
![]()
Лека нощ момичтаа![]()
Аз ейся суууупер много огладнях майка ми е направила ориз с доматенце, преди мразех но сега го обожавам, че така ми се преядееНО си викам ейй МИЛЕНООО стягай са ма
![]()
![]()
погледнах се в огледалото и си помислих - струва ли си да прецакам тва което направих до сега, резултати има и даже се сниммах, че да гледам снимки от преди и сега, и има разлика бее
![]()
Айде лека, много спамя![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
В момента качвам на компа, само ще те помоля на личенкойто иска на всеки ще дам нп, ама на личен там ще обясня защо
![]()
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Няяяма проблем .. прати на лично като качиш.Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
И аз искам да видя резултатите ако може
Между другото Шоколадче,решихме да направим по-хубава начална страница (или по-точно първо мнение) за следващата тема.Предложих всички да си напишат килограмите и т.н. по тоя образец и да ги качим в началото на темата за да се знаем
Ако искаш да те впишем ми ги напиши на лично съобщение,защото аз се хванах да събирам инфото за другата темаКод:Никнейм/Име: Години: Височина и /начални/килограми: Желани резултати: Диета: Начало: Упражнения:![]()
Сорка, че се забавих говорих с мама за един чай за отслабване казва се инхуа или нещо от сорта една фр. на мама за една седмица свалила 3.5 кг. за седмицаутре си го купувам и аз
дано свърши работа
Иначе оки ще пиша инфото, аз писах ама или съм збъркала човека или въобще не съм го пратила![]()
![]()
![]()
При мен няма нищо![]()
Чакам и снимки![]()
Абееее...намерих една стара книжка на майка ми...Красива всеки ден май се казваше и в нея пише много неща.Та пише,че при височина от 1,65 до 1,75 (не съм сигурна дали до толкова или повече) се изважда 105 ,за да се получи теглото,което трябва...Ми значи аз трябва да съм 70кг.,което означава,че в момента трябва да сваля 1-2кг
А имам коремче и малко от краката..със сигурност не са само 2 кг. за сваляне...какви са тия странни сметки дето ги правят хората
![]()
Чая е към 8 лева има го в аптеките, може и за по-малко да го намерите, разрових се из нета и има доста положителни коментаринямам тарпение да го пробвам
![]()
В случай,че има будни - започва повторението![]()
Добро утрооДнес съм много доволна от това, което виждам в огледалото
Коремчето ми почти е изчезналооо
![]()
Доста се мотивирах, сега ще гледам и снимки на мацки
![]()
Днес ми е 23 ден-въглехидратен/
скоро идва водният ден / ..А отново не съм гладна..
За закуска сигурно ще ям праскова, после за обяд най-вероятно ще си направя паста, за вечеряя..
Незнам. Най-вероятно кексчета, които ще направя
![]()
И после ще ми тежи на съвестта.
Успешен ден от мен, мацки!![]()
П.П Шоколадче, доже ли и на мен снимките![]()
И аз бих качила снимки преди и след, ама не съм много сигурна дали имам снимка 'преди'.. Ще се поразровя![]()
П.П2 Този чай инхуа го имаме у нас от съседката, която каза, че тяхното семейство го произвеждало![]()
А той брат й на тази снъседка влезе в лудница преди 2-3 години..
Ако някой си го купи може и аз да почна да го пия /то има и някакви хапчета с него май , ама хапчета май не бих пила
/
Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Оох, и аз съм така, от сладко, тестено и газирано мога да се откажа без проблем, но така ми се яде нещо готвено.. а като си помня преди как мрънках на майка ми, че готви все едни и същи манджи![]()
Добро утро, мацки![]()
Доволна съм и аз въпреки, че няма чак толкова голяма разлика, единствено в корем, а на мен ми трябва и в ръце и крака![]()
![]()
Така, че не съм доволна много много.. но има време и това ще стане, неска съм мотивирана да постигна резултати![]()
Добро утроДнес пробвах онова с ориза, но май няма да повторя. В началото не го усещах, ама към края направоо
Мисля да опитам друго
Първи ден
Пие се сутрин на гладно сок от един лимон с чаша вода;
Втори ден
Сутрин и вечер сок от по 1 лимон;
Трети ден
Сутрин, обяд и вечер пак сок от по 1 лимон с чаша вода;
Четвърти ден
4 лимона се разтварят в 1 литър вода и се пият на 4 пъти;
Пети ден
Сутрин, обяд и вечер пак сок от по 1 лимон с чаша вода;
Шести ден
Сутрин и вечер сок от по 1 лимон;
Седми ден
Пие се сутрин на гладно сок от един лимон с чаша вода.
Много обичам лимонни и май ще ми хареса. Хубавото е, че може да се яде всичко. Е, с мярка де![]()
Никнейм/Име: Wanderer1
Години: 14
Височина и /начални/килограми: 163/47
Желани резултати: 42-43
Диета: не е диета, а нещо като режим (не знам как да го напиша)
Начало: 4.07.2011
Упражнения: pump it up
Не обичам да си казвам името в интернет и затова няма да го напиша
Една снимка за мотивация[/url]
Добро утро,момичетаЕх,от вчера съм на вълна сладко-допреди половин час ядох 2 парчета домашна торта правена от мен/сис има РД
/ но пък не се чувсвам толкова гузна.Мотивирана съм днес да правя Тае бо,Pump it Up и да скачам на въже.Вече 2 дена правя Пъмп-ът и има разлика,макар и малка
Мисля след 2 седмици или 1 месец да пусна снимки от промяната ми,защото със сигурност ще има такава
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Т'ва с лимоните го беше правила една съфорумка преди няколко месеца и нямаше никаква промяна в килограмите.Ако искаш се поразрови - имаше цяла тема![]()