- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Мерси за отговора![]()
Никнейм/Име:Yankee
Години: 16
Височина и /начални/килограми: 160/51
Желани резултати:48кг.
Диета:Режим-без тестено,сладко,пържено и тн.
Начало: 18.07.2011
Упражнения: pump it up,тае бо,скачане на въже,може би и след месец плуване![]()
ПС:Wanderer1,само внимавай да не си докараш някой гастрит с тази диета![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Здравейте!
И аз от вчера съм на отслабващ режим,който и др път съм правила и ефект имаше доста голям.Вчера прегреших с 2 хапки вафла,но днес смятам да не прегрешавам,за сега удържам фронта.Скоро ще си купя карта за фитнес и почвам да ходя,и отделно ще ходя да тичам.
![]()
Никнейм/Име: starr21/ Ана
Години: 13
Височина и /начални/килограми: 169/69 :с
Желани резултати: 60-59
Диета: 90 дневна
Начало: 12.07
Упражнения:Тае бо, пъмп ит ъп и на синди крауфорд![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Сега закусих половин резън диня и чакам да стане 11:40, за да си паийна малко водица. Вчера съм изпила 3 литра![]()
Резултат: станала съм 62.6 кг.. за първата ми цел - още само 2.6 кг![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Wanderer1 Аз парвих тази диета и нямаше никакъв положителен резултат-спрях я на 5 или шести ден, защото бях качила![]()
justasmile Успех, мацкаа![]()
Аз ориза си го ям след всяко хранене /3 пъти на ден/ и даже го гълтам наведнъж почти![]()
Сега си правя спагети и после ще се разходя до магазина, да купя разни неща и ще правя кексчетаИ след това малко упражнения
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
^ Infi,почерпи ни с кексчета като станат готови![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
здравейте,момичетаааа,как сте в този хладен ден?забелязвате ли,че малко или много свикваш,че си на диета и спираш да прегрешаваш чак толкова? аз вече 4 ден съм без прегрешение,което е достойно за похвала
таман си вкарах оризчето да се пече и като стане го нападам
![]()
Оф сега правих тае бо и тъй като една фр ми носеше книги а са ме оставили с 2те малки деца сама и трябваше да отида до пощата да се срещнем да взема книгите. И отидох и познайте кой видях на спирката. Наще :ОИ за да не ме видят и да ми се карат се скрих зад едно дърво и СПРИИИНТ до нас. Тва са няколко пресечки тъй че се брой за упражнения наали
![]()
И са се чудя дали са ме видялииии
justasmile успех с диетата
![]()
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Ох, в Пловдив е страшна жега. Днес няма да излизам никъде. В 11.30 си направих pump it up-a и се изкъпах. След малко ще обядвам някакво зеле е сготвила баба ми. А за диетата с лимоните се отказах. Иначе може да пия по половин или един на ден, но не за отслабване, а защото ги обичам![]()
Аз за 2 ри ден си проспивам закуската ...нищо утре ще се напраскам с плодове като за световно
сегаа си направих спагети и ще хапна малко с кетчуп и вечерта ще ям малко сладолед и 1 редче шоколад и сам муцка
още не съм правила упражнения щот братчеда е тук ама ся ще играем футбол хах и ще ме умори така че
![]()
Попринцип не спазвам диета, просто намалих количеството храна и изключих някои неща. Като за начални килограми слагам 55, защото преди 2 седмици бях толкова, в момента съм 51
. Бях спряла тренировките по волейбол за една година и определено ми се отрази ДОСТА зле, затова отново ги започнах. Тренирам по 2 часа на ден, в което се включва тичане, разтягане, 40 минути разгряване по двойки/тройки, забиване с отскок, биене на начален и изиграване на поне 2 гейма
. Не обичам да правя упражнения вкъщи, защото ми липсва контакта с хората
.
Никнейм/Име: Pamaa/Плами
Години: 14
Височина и начални килограми: 163/55
Желани резултати: 47-5
Диета: ограничаване на някои храни
Упражнения: 2часови тренировки по волейбол
Начало: ----
Сега похапвам картофена супичка и след 30 минути отивам на тренировки.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Най-после свърших с чистенето. Пуснах прахосмукачка и измих. Общо работа 1 часВъв вчерашното предаване се казваше, че 1 час чистене гори 157 кал
![]()
За сега съм без прегрешения:
Закуска: половин резън диня към 11 часа
Преди около 40-45 мин. изядох едно мъничко бананче, ама изглеждаше много салдко![]()
Аз сега пека кексчетаа, охх как мирише вкусноооПосле и аз ще трябва да изчистя и чак след това упражненията
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
infinitypeace97 ти по каква рецепта правиш кексчетата![]()
вижте само какви резултати
преди http://images26.snimka.bg/006203796-big.jpg
след http://media.snimka.bg/0641/007538054-big.jpg
жалко,че не пише за колко време и на какъв режим го е постигнала мацката,евала!!!!!
ЪЪЪЪЪЪЪ....ЛОЛ...Толкова много.. Ето, значи и ние ще успеем
няма да ставаме такива!!!!!! Ясно?
Може като 1-вата снимка, ама не и като втората
![]()
^ Лол супер . . вчера НЕ ГО ДАВАХА онова предаване от 1 и 25 и първо почна някаф скапан филм до и 40 след "Гореща точка" с ония пе*ал ..До 4 часа бях на тая телевизия и така ми се дигнаха нервите
бахти .. с такова нетърпение го очаквах и накрая да не го дадат .. а да и маика ми ще ми купи чая да джокам.
![]()
Предаването го давам и по Super7 от 20ч. мисля :P
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
всеки делничен ден ли го дават?Първоначално написано от Yankee
ето още една надъхваща снимкаhttp://img714.imageshack.us/img714/7...eich7354kg.jpg
Да не си гледала на ТВ7 (оранжевата седмица)?!Първоначално написано от Vrogue
Аз гледах предаването и почна към 01:30
А иначе е от 21,а не от 20ч.
Между другото тия резултати са малки в сравнение с една жена от форума на мамите ... :Х Даже на няк'во предаване я даваха![]()
Вижте разликата.. това са рзлични хора, само да кажа
![]()
Сега проверих-дават го в Понеделник,Вторник и Сряда от 21ч.Първоначално написано от gabri3lla
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Лол... Колко много сте изписали...Докато прочета всичките шест страници...
![]()
Първо браво на всички за постигнатите резултати! Пожелавам ви да достигнете желаното тегло!![]()
Аз днес вече започвам втората фаза от диетата си...![]()
От първата имам свалени един килограм и деветстотин грама...
Като започнах бях 50.6 и сега съм 48.7
Имам свалени по два сантиметра от бедрата и задните части...
![]()
Тази сутрин правих йога и след 2,3 часа ще правя пъмп ит ъп... Само, че такава муслукна треска имам от вчера..![]()
П.П Днес съм на рожден ден и на идея си нямам какво ще правяПредполагам, че ще обикалям постоянно нагоре-надолу и ще хапна нещо...Колкото да не обидя приятелката си... Пък после.. Ще го изгарям с упраженния...
За това и днеска гледам много, много да не се увличам с храната...
За закуска хапнах едно кисело мляко от 125 грама, за обяд най-накрая ще мога да хапна салата Айсберг и до 6,7 ще карам на вода..
![]()
Хайде успех за деня!![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
justasmile Ами аз не ги правих по определена рецепта, но ще кажа как ги направих, а като ги извадя от фурната, ако изглеждат приемливо може и снимчица да пуснаАма не мислете, че са някакви такива перфектни, те стават грозни, защото аз съм непохватна
![]()
![]()
Рецептата:
Опаа, момоент, май изгарят![]()
А не, не са готови още![]()
Такаа, значи![]()
За 12 средно-големи кексчета /мъфини ще ги наричам/ са необхадими: 200гр брашно, 1ч л бакпулвер, 80г. захар, 1 яйце, 50г. разтопено масло или 60мл растително олио/аз защото съм си загубила главата някъде сложих 40мл растително олио/, 125мл прясно мляко и може да се добави какао, и естествено ако искаме парченца шоколад /искаме, нали? е , поне аз искам :P /
Загряване фурната на 200 градуса. В една купа смесваме брашното, бакпулвера и захарта, а в друг разбиваме яйцето, прибавяме ким него маслото/растителното олио/. След като сме разбъркали хубаво съда с яйцето, го прибавяме към сухите съставки, разъркваме добре, докато не се получи смес, добавяме шоколада, слагаме го в формичките или в каквото ще печем /може и във форма за кекс/ и го печем около 20-25 мин, проверявайки с клечка за зъби дали и опечено![]()