.
Затворена тема
Страница 43 от 58 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1434
    Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Забравих да си доспамя...
    sh0c0ladch3ee пусни една снимка и на мен ако може

Никнейм/Име - darkness848/да речем само darkness... dark или както ви е удобно там
    Години: 15 почти 16
    Височина и начални килограми: 160/50.6
    Желани резултати: 46-47 килограма
    Диета: на Пиер Дюкан
    Начало: 17.07.2011
    Упражнения: Пъмп Ит Ъп, бягане и отделни упражнения, понякога скачане на въже, йога и пилатес и рядко тае-бо
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Дойде време с гордост да заявя, че аз за готвачка не ставам Готови са кексчетата, даже са и вкусни И ще си пусна снимка, независимо дали ми я искате

Доста са грозни, знам

Но запомнете : тези кексчета горе идват със сланинест ефект, който ще ви кара да се търкаляте по земята, защото няма да можете да ходите

Найс, а? Ама не искате това май-май
    И сега няколко мотивиращи снимчици

„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Голям фен Аватара на alehole
    ^Искам кексче
    Аз съм на плодов ден , закусвах пъпеш,после ядох 1 ябълка и сега диня..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

^ Всички сте добре дошли на кексчета
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Напротив,изглеждат мнооого,много вкуснички

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Яли ли сте в плодовия ден царевица?
    Сега навсякъде с тия царевици и много ме изкушават,а най-хубавото е че засища!

Град
    в психиатриата ;))
    В плодовия ден могат да се ядат зеленчуци,значи може и царевица Но не си взимай от консерва или навън,а си направи във вас,защото в другите има добавена захар

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

^Нищо консервирано не купувам.Иначе си купих много хубави кочани царевица много обичам...

Град
    в психиатриата ;))
    Свари си ги,но май трябва да ги ядеш без сол

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Аз попринцип ги ям със сирене,ако са варени,но иначе сега ще си опека една и откакто съм на диета ги ям без нищо и си свикнах,вкусно ми е

Бях чела в някаква статия за диетата, че царевицата спада към варивата, също като картофите. Ама не съм сигурна

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    infinitypeace97 oooo много изкушаващо изглеждат кексчетата Чак ми се доядоха... Като се върна от морето, ще си направа - мерси за рецептата

Момичета, да се похваля- за сега съм без прегрешения:
    закусих: половин резън диня в 11 часа
    към 12:15 - едно мъничко бананче, че огладнях
    към 14:30 - едно мъничко морковче, че пак огладнях
    и към 16 часа - обяд (най-после) - две бъркани яйца с малко сирене и мъничко резънчета доматчета

Сега излизам за ОБУВКИИИИИИИ Ако не си намера кецове, ще си взема с ток Стискайте палци да не намеря кецове
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Боооожеееееееееееееееееее еееееееееее аз разбрах тв 7. . .. бахти малумника кадето съм .. днес ще го гледам от раното ! А как се казва ? В нета няма ли го ..

Аз го търсих в нета,има го на английски,а аз исках с бг. субтитри.Казва се "Супердебели срещу суперслаби" .

Град
    Sofia
    Може те ли да повярвате..... нямаше нито кецове нито обувчици... Не е истина

Като се прибирах, се качих по стълбите... да се похваля просто на 5 етаж съм.. Сега ще карам 400 кал. на велоергометъра. Стискайте палци, защото съм хипер уморена :-/

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Царевица в плодов - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!

Оффф да се оплача ... Нали днес почнах стриктно с 90 дневната диета и т'ва ядене сутрин,обед и вечер ме побърква
    Сутринта към 9 хапнах банан,към 13 - една пилешка пържола (около 80 грама) и 2 Чери доматчета,а преди малко - малка чепка грозде ... И всичко т'ва почти насила Като се сетя,че трябва и да вечерям и направо ми се гади С водата съм на 2,500л. в момента,а до вечерта със сигурност ще стигна поне 4л. Не е хубаво да се пие чак толкова много вода заради бъбреците,но в тия жеги к'во да правя ...
    Щях да поскачам малко на Pump it up ама съм в ПМС и гърдите ме болят дори като стоя,а к'во остава като заподскачам Е*ати късмета просто

А аз имам чувството,че ще се разтопя,толкова ми е жега и няма такъв мързел..... не мога да се отлепя от стола
    *Ще вечерям диня

Мацки, благозаря ви за коментарите относно кексчетата

Охх, днес съм ПЪЛЕН ПРОВАЛ Съвсем развалих диетата.. то не бяха шоколади, ориз, спагети, след малко и пица че и 2 кексчета изядох И никакви упражнения не съм правила още. Само се разходих малко до Дъ Мол пак Ама сега ще се хвана, че не може така Поне имам куче и ми се налага да излизам заради нея, та не си седя у нас като няма с кого да изляза И утре се очертава също да разваля диетата. Ще ходя на рожден ден в един ресторант.. Нищо, ще наваксвам. Ако трябва ще изкарам 3 водни дни един след друг, ама стига съм правила глупости. Един малък резултат да се появи и аз ще прецакам всичко

Фен
    Град
    РУСЕ
    Здравейте и от мен Аз отдавна ви чета но чак сега се включвам в темата ви.От 19 Март съм на 90-дневната диета но я почвах все наново и съм отслабала 8 кг. Преди бях 68 кг и ся понеже съм във Варна искам до стана 55 или 54 кг докат се върна във Русе(края на Август или началото на Септември месец)И ще помоля ако има момичета във този форум дет са от Варна ако искат да ми пишат понеже не познавам никого и ако искат да се запознаем и да излизаме заедно понеже на мен ми е скучно по цял ден вкъщи да ми пишат ЛС
    Никнейм/Име:karamelcheto92/Ива
    Години: 19
    Височина и /начални/килограми:168/68
    Желани резултати:55-54
    Диета: 90-дневната
    Начало:19 Март но със прекъсвания
    Упражнения:Преди спортувах Тае-Бо но ся мисля със други упражнения
    Е това е от мен

Да си представим, че е свършила диетата ви, постигнали сте желаните килограми, благодарение на лишенията и упражненията. Ами после какво правите? Осъзнавате ли, че както сте свалили килограми, така и ще ги качите отново, ако не продължите? Защото виждам, че за доста от вас е трудно да се лишат от любимите храни (и мързеливия живот), но ще ви се наложи да живеете така, ако искате да сте с желаното тяло.
    Audio ergo sum

Лично за мен диетата се различава съвсем малко от обикновения ми начин на хранене.А иначе след като свършиме диетата си има почивка,в която пак се спазват правилата и т.н.Аз след като я приключа си продължавам пак с разделно хранене и спорт.Както и предполагам повечето ще направя същото.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Kолко много сте изписали не успях да прочета всичко,но това с лимоните е пълна боза...правих го и нямаше и грам резултат ...
    Днес нали казват,че е "най-горещия" ден и такъв мързел ме хвана....карах колело само 20 минути днес,и правих упражненията за корем...закуската я пропуснах защото станах в 2 часа (един Бог знае защо ) и къмм 2 и 30 хапнах малко пъпеш,после не съм яла,и ям чак сега пак пъпеш за вечеря.После ще почопля малко слънчоглед,за да ожаднея май съм изпила днес само литър
    Бтв нали след хранене трябва да се пие вода поне след 30 мин,а слънчогледа брой ли се за хранене ? Смисъл не мога ли веднага след него да пия вода ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Sofia
    SlowDownBaby по-добре без слънчоглед. Не за нещо, но не е никак полезен. Мисля, че не се брои за хранене

ArrowsOfDeath Почти никой от темата не е мързелив. Повечето тренират нещо и се движат за удоволствие. А пък и се съмнявам, че някой ще допусне да надебелее след всичките ограничения. Пък и теб какво те засяга??!!

Цитирай Първоначално написано от justasmile

ArrowsOfDeath Почти никой от темата не е мързелив. Повечето тренират нещо и се движат за удоволствие. А пък и се съмнявам, че някой ще допусне да надебелее след всичките ограничения. Пък и теб какво те засяга??!!
    Съгласна съм

Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Цитирай Първоначално написано от justasmile

Съгласна съм
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си