- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Днес денят мина без прегрешения![]()
закуска: половин резън диня (11 часа)
малко бананче (12:15)
малко морковче (14 часа)
обяд: две бъркани яйце с малко сирене и малко 3/4 от половин домат (15:50)
вечеря: едно бъркано яйце с малко по-малко от половината сирене за обяд
Как съм се справила?
А да питам: при 90-дневната може ли да не се вечеря?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не,не може да не се вечеря![]()
Не е полезен по принцип,или не е полезен в диетата ? Защото ако е по принцип,не ме вълнува особенно ;дПървоначално написано от justasmile
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
ArrowsOfDeath мисля, че е позволен през бобовия.. ама не знам. И ако е в диетата би трябвало да се брои за отделно хранене... не знам![]()
Слънчогледа не е подходящ за диетата,според мен ...
Освен това ако случайно решиш да го хапваш то той трябва да е суров,неовкусен и да е в плодовия ден (както при ядките) и да,не е добре да пиеш вода след него.По принцип след всяко нещо,което хапваш трябва да има 20-30 минутна "почивка" без вода.
Tуко що забелязах, че кокалите между раменете и врата ми се виждат повече от преди. А сутринта пробвах едни стари къси панталонки, дето ми бяха малко малки, сага са ми добре. Ама аз тях като си ги бяг зела 5 за 6 клас ми бяха широки, така че имам още за свалянеНо се пак се радвам на резултата
![]()
![]()
Идвам да напомня за предаването и да се оплача,че прегреших с една палачинка![]()
Майка поръча храна за вкъщи от един ресторант и там със спагетите ти дават бонус палачинка и тъй като вкъщи и тя,и татко не хапват сладко реших да си я хапна за да не се налага да се хвърля![]()
Сега,обаче,ми е супер тежко и гадно и мисля да поскачам малко на въже за да ми се пораздвижи храната,а и да компенсирам ... И малко Pump it up правих,но ме дразни,защото не усетих ник'во напрежение в краката,стомаха и т.н.![]()
И аз мисля, че не е особено подходящ за диета, пък и по принцип е много солен и не е хубаво да се яде.
И така, вечерях чушка със сирене и половин краставица с копър и оцет. Засега съм изпила 1,5 литра вода. Някои от вас как изпиват по 4... На мен максимумът ми е 2. Повече от това не могаУтре ще се опитам да изпия 2,5, ама сигурно няма да мога
![]()
Аз пък първо това забелязах. Винаги отслабвам първо в лицето и раменете и после навсякъде другаде.Първоначално написано от justasmile
Браво за резултата
![]()
Meрси за отговорите,ще го имам в предвит това за слънчогледа.Бтв на мен вчера ми казаха,че съм отслабнала в лицето ... предполагам,че е като комплимент,не знамИна1че съм решила да се меря чак на 14ти август,ама е много далече и не знам дали ще издържа.
Абе виждам,че вие спортувате и вечер,има ли смисъл ? До колкото знам,вечер ефекта от упражнения е най-малък...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Мен ме нападна мисълта да хапна нещо.Но се наливам с вода и като ви чета тук се мотивирамИначе в кухнята е ад-палачинки,картофи,шоколад, ладолед,.........
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
SlowDownBaby няма значение кога спортуваш (от личен опит). А дори ефектът да е малък (какъвто не е), все пак е ефект![]()
Ще издържиш. Вярваме в тебПървоначално написано от alehole
![]()
![]()
darkness848,забелязах че спазваш Дюкан,моля те не си причинявай това зло върху себе си.Защо точно него избра за отслабване?Знаеш ли колко хора са си прецакали организма с тая диета?Учителката ми едвам я върнаха към живота,беше стигнала до болница и се хранеше на системи,и друга приятелка на майка ми си е докарала проблеми.Моля те не си го причинявай,млада си,пробвай друга диета.
ArrowsOfDeath е прав ! Не може сега да се ограничаваме и всичко и после като свърши диетата и да си плюскаме като прасенца.Аз ще продължа да тренирам и да се храня разделно и в малки количества и след диетата ,а и гледах предаването ' Супердебели срещу суперслаби' нещо такова и много е интересно!
![]()
И към 7-8 часа леля дойде и вместо да ям 2-3 парченца шоколад и 3 топки сладолед аз изядох 2-3 парчена и вафла мура с фъстъци.Пишеше 500 и нещо калории и 27-30 мазнини ..
Май беше голямо прегрешение ..
![]()
Момичетааа здравейте![]()
![]()
Днес баба ми ходи на гости в комшийката и като се върна каза- Баба Даринка каза, че много си отслабнала.
И аз викам - че тя кога ме е видяла, и баба ми вика - еми Наско - сина и - те е видял през терасата и видял, че много си отслабнала и я извикал да те види и те обсъждалиама как го разказах и аз
дано разберете нещо
иначе приятеля ми беше на село вчера и неска до към 19 и преди малко като се видяхме и той каза, че съм отслабнала и то много бързо
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Да и на мама една приятелка беше в болница заради нея и даже и по новините казаха ,че е забранена и на дело се реши ..Първоначално написано от titinkaa
Шоколадче ти направо се стопявашНали ти видях снимките - разликата е огромна за толкова кратко време
![]()
Предаванете беше мн яко... мале като гледах дебелите хора:
1. беше ме гнус(както е изрзът - изглеждат като топка лой, а на мен ми приличат на свине - буквално)
2. страх ме, ама много да не стана като тях
Как може да ядат ТОЛКОООВА многооо... и се пърженоо.. блаккк, мразя пържено...
'Шоколадче' може ли да ми пратиш и аз да видя снимките преди и след?
за 90-дневната, може ли да постнете на кой ден сте и колко сте отслбнали от началото? Моляяяяяя
НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ СЪС СЛАБЕЕНЕТО
![]()
3oPuTy хах мерси![]()
justasmile оки пращам![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Ох,Миме,май на всички прати и толко те похвалиха,айде прати и на мен:P
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ааа стига бе,тая снимка дето си постнала направо ме отказа от диетата ! Недей така моля те( Оф да не дава Господ,ужасно е ... )
Оф как при всички ви има толкова голям резултат,а при мен толкова малъкКорема се маха,усещам го,ама с тея паласки ли ще си седя
офф...би трябвало като свалям да свалям от всякъде нали,не само от корема,все пак е диета,не упражнения само за корем или нещо такова...
sh0c0ladch3ee АААА... много си отслабнала.. браво! Малко ти завиждам, даже
SlowDownBaby всеки човек започва да сваля от различни места. Аз, например от краката, ръцете, корема след товаот паласките.. Така че спокс.. ще остлабнеш и там
![]()
![]()
^ пф да тва момиче се топи ..![]()
![]()
Не при всички са някакви уникални резултатите например аз сам на 7 ми ден и съм свалила 4 кг ( от които 3 сигурно са само вода )и не се чувствам отслабнала . .даже ми е тежко и ме боли главата щот ми се яде даже и аналгин не помага.
О да и предаването .. лол тия са многоооо дебели .. дано не стана като тях или пък супер слаба .. и онова в което пускаха 'храните' просто .. като някаква пумия и ония ми излгеждаха като горски свине . . за коледа с картофки и оризче в фурната .. апф да не говорим за мазно.
![]()
![]()