- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Благодаряяя![]()
![]()
![]()
![]()
Дано ВСИЧКИ да отслабнем много и да бъдем с най-готините тела ! момичета стигнахме до тук, вече почти месец сме заедно и се подкрепяме и помагаме
Ще отслабнем няма как ! още малко и ще бъдем много горди със себе се нали ?
Страхотни сте всички
![]()
ии оки пращам веднага![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Казват, че въртенето на обръч помага. Не знам дали е така. Поне това ми е спестеноПървоначално написано от SlowDownBaby
Иначе не се притеснявай толкова. Има време, пък и със сигурност има резултат.
![]()
sh0c0ladch3ee , може ли и на мен?Аз снимки ще кача чак на 15 септември, като до тогава дано да съм си изпълнила плана
![]()
Шоколадче и аз искам![]()
!
Днес съм изяла един Boss (290ккал).
Не съм вечеряла, защото не съм гладна.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
оопс... грешкапращам на личен веднага ако искаш
![]()
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
^Ей,нали нямаше да ги пускаш в темата![]()
А иначе особено в корема как си отслабнала,браво много е яко!![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
оф обърках махам ги ахахаха много съм глупава![]()
![]()
![]()
![]()
Абе досетих се аз,нищо никой друг не ги е видял
![]()
А бтв тялото ми е същото като твойто,почти 1 към 1И аз може скоро да се снимам
![]()
Оф прецаках си деня,ама в тая жега не се издържа... Трябваше да ми е плодов и си тръгна добре сутринта със закуската от диня,но после имах излизане и доста обикаляне в жегата и просто имах чувството,че ще припадна и се прибрах и се натъпках с първото,което намерих в хладилника.Обаче 1 филия не ми стигна и изядох още 2![]()
та го отписах деня днес.Поне гледам с водата да наваксам.Утре ставам и отивам за плодове ,за да си го направя както трябва.Ох оплаках се олекна ми.
Иначе аз резултати от близо седмица насам невиждам...май трябва да почна да спортувам,че голям мързел ме е налегнал.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
еее ще се радвам да постнеш, че да те видяобаче за тес 22-23 дни в които спазвах 90 дневната постоянно се изкушавах с нещо друго, откакто почнах режима чак аз виждам резултата, най вероятно режима от 90 дневната ми е помогнал и сега с мойта става супер всяка сутрин все по-голяма разлика имам, след 1 2 седмици ще дам още снимки да видим къв ще е резултата тогава.
А иначе моя режим къв е - Сутрин ставам и 50 зрънца ориз изпивам с 200 мл. топла вода, към 13:30 хапвам плод или някакъв зеленчук, към 16:30 задушени или сварени зеленчуци-например грах или ориз.. вечеря диня
позволявам се да яям и сладолед но задължително 2 часа преди следващото ядене
sh0c0ladch3ee, супер си! Разликата наистина е много голяма! Според мен повече не ти трябва да отслабваш[/b]
още не е видима.. иска ми се голяма разлика, наистина фрапиращав моя клас са такива глезли, сичките като някой кукли и са и надути
и тас година сме последно заедно и искам да им натрия носовете
![]()
![]()
базикам се, има и друготази година имам бал и искам да бъда неотразима
неискам да стърчат сланинки от роклята или пак да ми викат - аааа Миме кви баджаци си отпрала
![]()
![]()
интересно майка ми която никога не ми е казвала, че съм отслабнала днес за първи пат ми каза - ее ти си се повталила не се кват беше ама има ко още да се желаетова също е добре
и вие тука само ме мотивирате
![]()
![]()
![]()
![]()
titinkaa wow... Никога не съм мислила, че наистина е било вярно...Вярно, че едвам изкарах три дена... Даже бях горда със себе си, че успях... Ама...
Плюс това.. Сега като се замисля от както я почнах и главата все ме боли... Не се бях сещала, че може да е от диетата... Наистина ти благодаря!
Е, тогава наистина я оставям... Пък си мислех, че е супер и т.н. Уж всички бяха доволни от нея пък в един момент какво стана...
Е, аз свалих кажи-речи два килограма... От тук нататък ще продължавам сама... Ще се опитам да се ограничавам иии може пък да има някакъв резултат..
sh0c0ladch3ee би ли пратила една снимка и на мен ако може..![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Шоколадче, може ли и на мен снимките?![]()
Дано всички в най-скоро време да можем да се похвалим с голяма разлика!![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Утре ми е плодов и дали може да ям цял ден диня ..![]()
Или задължително трябва всяко ядене да е различно .. ?!?!?
Можеш да ядеш само диня![]()
Аз оризчетата ги спрях на втория ден,защото осъзнах,че от тях много ме боли корема!!!!!!!!![]()
Нещо се обърках... Шоколадче, казваш, че от 90-дневната не си имала ефект, а другите, че са отслабнали с по 7-9 кг. Искам да ви питам всички: 90-дневната има ефект, нали?![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
А от тези оризчета колко време се чувствате сити?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
justasmile При мен има![]()
Лелеее, Шоколадчето какви стархотни резултати има
А, иначе за оризчетата- ами аз лично доста време след като съм ги пила не усещам глад. Пия ги след всяко хранене /три пъти на ден/ Ии да се похваля, че вече ги гълтам наведнъж всичките![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Диетата има ефектА оризчетата не те държат сит
![]()
При мен нямаше.. е смъкнах но не ми личаха затова я спрях.. но попринцип действа, просто мен ме изкушаваха доста неща, а сега като спазвам измисления ми режим не правя грешки, въпрос на психическа нагласа може би.. но нямаспор 90 дневната действа !
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,успеееех момичета!!![]()
![]()
alehole Е как? Те един вид не потискат ли глада като се издуят в корема?![]()
Шоколадче,аз също видях снимките като ги беше пуснала и поздравления за резултата.Наистина е видим и като прочетох от кои дни са снимките...незнам толкова бързо..БРАВО.Ама тея оризчета сурови ли ги пиеш? Звучи ми някак гадно.Разкажи малко?
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Да сурови и не е гадно.Просто аз усещах ужасни болки в корема от тях! Не знам защо.Те наистина се издуват в корема,но аз нямах чувството за ситост!Дори напротив...
ами да сурови, те набъбват в корема като играят ролята на "гъба" за мазнините... така прочетох, не е гадно, първо ги измиваш хубаво и гълташ като патепопринцип е хубаво да ги пиеш със зелен чай, но на мен той без захар ми е ужасен затова пия топла вода с лимон.
И чая на инхуа не съм си го вземала още, сега ми трябват парички за едно нещо, но послеще го взема сигурно..![]()