.
Затворена тема
Страница 45 от 58 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1434
    Град
    Разград
    Благодаряяя Дано ВСИЧКИ да отслабнем много и да бъдем с най-готините тела ! момичета стигнахме до тук, вече почти месец сме заедно и се подкрепяме и помагаме Ще отслабнем няма как ! още малко и ще бъдем много горди със себе се нали ? Страхотни сте всички
    ии оки пращам веднага
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Ааа стига бе,тая снимка дето си постнала направо ме отказа от диетата ! Недей така моля те ( Оф да не дава Господ,ужасно е ... )
    Оф как при всички ви има толкова голям резултат,а при мен толкова малък Корема се маха,усещам го,ама с тея паласки ли ще си седя офф...би трябвало като свалям да свалям от всякъде нали,не само от корема,все пак е диета,не упражнения само за корем или нещо такова...
    Казват, че въртенето на обръч помага. Не знам дали е така. Поне това ми е спестено Иначе не се притеснявай толкова. Има време, пък и със сигурност има резултат.

sh0c0ladch3ee , може ли и на мен? Аз снимки ще кача чак на 15 септември, като до тогава дано да съм си изпълнила плана

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Шоколадче и аз искам !
    Днес съм изяла един Boss (290ккал).
    Не съм вечеряла, защото не съм гладна .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Разград
    оопс... грешка пращам на личен веднага ако искаш

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Голям фен Аватара на alehole
    ^Ей,нали нямаше да ги пускаш в темата
    А иначе особено в корема как си отслабнала,браво много е яко!
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Разград
    оф обърках махам ги ахахаха много съм глупава

Абе досетих се аз,нищо никой друг не ги е видял
    А бтв тялото ми е същото като твойто,почти 1 към 1 И аз може скоро да се снимам

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Оф прецаках си деня,ама в тая жега не се издържа... Трябваше да ми е плодов и си тръгна добре сутринта със закуската от диня,но после имах излизане и доста обикаляне в жегата и просто имах чувството,че ще припадна и се прибрах и се натъпках с първото,което намерих в хладилника.Обаче 1 филия не ми стигна и изядох още 2 та го отписах деня днес.Поне гледам с водата да наваксам.Утре ставам и отивам за плодове ,за да си го направя както трябва.Ох оплаках се олекна ми. Иначе аз резултати от близо седмица насам невиждам...май трябва да почна да спортувам,че голям мързел ме е налегнал.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    Разград
    еее ще се радвам да постнеш, че да те видя обаче за тес 22-23 дни в които спазвах 90 дневната постоянно се изкушавах с нещо друго, откакто почнах режима чак аз виждам резултата, най вероятно режима от 90 дневната ми е помогнал и сега с мойта става супер всяка сутрин все по-голяма разлика имам, след 1 2 седмици ще дам още снимки да видим къв ще е резултата тогава.
    А иначе моя режим къв е - Сутрин ставам и 50 зрънца ориз изпивам с 200 мл. топла вода, към 13:30 хапвам плод или някакъв зеленчук, към 16:30 задушени или сварени зеленчуци-например грах или ориз.. вечеря диня
    позволявам се да яям и сладолед но задължително 2 часа преди следващото ядене

sh0c0ladch3ee, супер си! Разликата наистина е много голяма! Според мен повече не ти трябва да отслабваш [/b]

Град
    Разград
    още не е видима.. иска ми се голяма разлика, наистина фрапираща в моя клас са такива глезли, сичките като някой кукли и са и надути и тас година сме последно заедно и искам да им натрия носовете
    базикам се, има и друго тази година имам бал и искам да бъда неотразима неискам да стърчат сланинки от роклята или пак да ми викат - аааа Миме кви баджаци си отпрала
    интересно майка ми която никога не ми е казвала, че съм отслабнала днес за първи пат ми каза - ее ти си се повталила не се кват беше ама има ко още да се желае това също е добре и вие тука само ме мотивирате

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    titinkaa wow... Никога не съм мислила, че наистина е било вярно... Вярно, че едвам изкарах три дена... Даже бях горда със себе си, че успях... Ама...
    Плюс това.. Сега като се замисля от както я почнах и главата все ме боли... Не се бях сещала, че може да е от диетата... Наистина ти благодаря!
    Е, тогава наистина я оставям... Пък си мислех, че е супер и т.н. Уж всички бяха доволни от нея пък в един момент какво стана...
    Е, аз свалих кажи-речи два килограма... От тук нататък ще продължавам сама... Ще се опитам да се ограничавам иии може пък да има някакъв резултат..

sh0c0ladch3ee би ли пратила една снимка и на мен ако може..
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Шоколадче, може ли и на мен снимките?
    Дано всички в най-скоро време да можем да се похвалим с голяма разлика!
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Утре ми е плодов и дали може да ям цял ден диня .. Или задължително трябва всяко ядене да е различно .. ?!?!?

Можеш да ядеш само диня
    Аз оризчетата ги спрях на втория ден,защото осъзнах,че от тях много ме боли корема!!!!!!!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Нещо се обърках... Шоколадче, казваш, че от 90-дневната не си имала ефект, а другите, че са отслабнали с по 7-9 кг. Искам да ви питам всички: 90-дневната има ефект, нали?
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А от тези оризчета колко време се чувствате сити?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

justasmile При мен има
    Лелеее, Шоколадчето какви стархотни резултати има
    А, иначе за оризчетата- ами аз лично доста време след като съм ги пила не усещам глад. Пия ги след всяко хранене /три пъти на ден/ Ии да се похваля, че вече ги гълтам наведнъж всичките
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Диетата има ефект А оризчетата не те държат сит

Град
    Разград
    При мен нямаше.. е смъкнах но не ми личаха затова я спрях.. но попринцип действа, просто мен ме изкушаваха доста неща, а сега като спазвам измисления ми режим не правя грешки, въпрос на психическа нагласа може би.. но нямаспор 90 дневната действа !
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,успеееех момичета!!

alehole Е как? Те един вид не потискат ли глада като се издуят в корема?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Шоколадче,аз също видях снимките като ги беше пуснала и поздравления за резултата.Наистина е видим и като прочетох от кои дни са снимките...незнам толкова бързо..БРАВО. Ама тея оризчета сурови ли ги пиеш? Звучи ми някак гадно.Разкажи малко?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Да сурови и не е гадно.Просто аз усещах ужасни болки в корема от тях! Не знам защо.Те наистина се издуват в корема,но аз нямах чувството за ситост!Дори напротив...

Град
    Разград
    ами да сурови, те набъбват в корема като играят ролята на "гъба" за мазнините... така прочетох, не е гадно, първо ги измиваш хубаво и гълташ като пате попринцип е хубаво да ги пиеш със зелен чай, но на мен той без захар ми е ужасен затова пия топла вода с лимон.
    И чая на инхуа не съм си го вземала още, сега ми трябват парички за едно нещо, но послеще го взема сигурно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си