.
Затворена тема
Страница 46 от 58 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1434
    Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Леле...ще го пробвам.Не бях чувала за това. А зеления чай е отвратителен с две ръце подкрепям А за тези добавки фет бърнари мислили ли сте? Чувала съм че стопявали до 5 кг дори без тренировки,а със ефекта бил по-голям.Не разбирам много затова питам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Град
    Разград
    За първи път ги чувам, на каква цена са долу-горе и на къв принцип работят, ако може малко инфо
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ами в интернет ми излизат от 20 до 50 лв.че и повече.Иначе и аз се инт дали е вярно това или поредната фитнес заблуда. Ако има някой разбирач да сподели.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ще пробвам това с ориза .
    Иначе според вас, ако го заместя с овесени ядки би ли бил същия резултатът?! Те също набъбват, и то доста ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Разград
    Да ефектът ще е същия, доколкото прочетох.
    Мацки, ако не беше тази тема и следователно вие, най-вероятно на първата седмица щях да се откажа както винаги, и с вас предполагам е така, като не съм сама става много по-лесно, някак си само тва, че и вие сте на диети ме мотивира да не спирам винаги почвам и спирам тва ми е почти най-големия период в който спазвам диета.
    Най-големия ми беше когато бях на 13-14 .. Говорихме си с една фр., че едно момиче много е отслабнало, казало си е аз от утре започвам и отслабна наистина до ден днешен е клечка, и аз се мотивирах и си викам, че щом тя може и аз мога и хора отслабнах неузнаваемо, спечелих даже конкурс - Мис квартална принцеса по това време и то не с диета а с режим подобен на този, но за жалост ми се появиха много стрии, повечето от които вече се заличиха. Напълнях пак не заради храната ами щот се разболях и от лекарствата...
    и само да кажа тва че се разболях нямаше нищо общо с отслабването

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Град
    Карлово <33
    Аз попринцип хапвам овесени ядки сутрин, но все с нещо и те попринцип са набъбнали, обаче утре ще пробвам без нищо, само с вода.

И да ви питам дали е добре да се пие вода преди хранене?! Чувала съм, че смилането на храната става по-бавно ...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Разград
    eми и аз съм чувала същото, но пък се препоръчва преди хранене да се пият 2 чаши вода за да не ядем много, така че май мненията са противоречиви, затова ако си много жадна пий, ако не си няма смисъл според мен, но после оставяй поне 30 минути след храненето без вода

Pamaa Ами аз лично не пия веднага преди хранене и не го смятам за много здравословно, но пък пия по 1 чаша 30 мин преди хранене

Сега се замислих за тия хапчетата и чая ИНХУА дали все още ги имаме у нас, ще ходя да ги потърся из шкафовете
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Разград
    http://prikachi.com/images.php?images/311/3594311m.jpg
    Вижте момичето с късичката рокля, това е една моя пазната, това момиче е повече от перфектно, много е красива и има страхотно тяло, стискайте ми палци един ден и аз да стана такава и аз ви стискаамм Иначе мацката от храна не се лишава, слаба си е родом, генетично

Град
    Карлово <33
    ^^ Охх. . завиждам на хора като нея !!
    Но пък си има и минуси, защото ядеш всичко, а не мислиш как ти се отразява на организма .

Ииискам и на мен да ми е такъв гена Нищо де, то е по-хубаво като виждаш, че постигаш резултати

Мацки, аз ще лягам, че нещо започнах да огладнявам Лека
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Разград
    Ще сложа още 1 нейна снимка, защото много ми харесва
    а иначе да така е, и при повечето такива момичета се получава след време, че всичката тази храна им се е отразила но в по-късен етап и стават по-пълнички. Но не е при всяка де. Ама не знае какво е диета... а аз чипс и тем подобни не съм яла от ГОДИНИ
    http://prikachi.com/images.php?images/400/3594400W.jpg
    оххх (inlove)
    Лека ноощ, и да сънуваш, че сваляш бързо и вкусутиите не те изкушават
    ПП Не се сдържах ето и още много е хубава и ме мотивира страшно
    http://prikachi.com/images.php?images/435/3594435w.jpg

Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g
    Леле...ще го пробвам.Не бях чувала за това. А зеления чай е отвратителен с две ръце подкрепям А за тези добавки фет бърнари мислили ли сте? Чувала съм че стопявали до 5 кг дори без тренировки,а със ефекта бил по-голям.Не разбирам много затова питам.
    Ето ти, може би, отговора за бърнърите - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...980442#8980442
    Audio ergo sum

sh0c0ladch3ee, може ли и на мен снимките, че тука като четох страниците и гледам всички те хвалят!

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    ^ да ако може и на мен Днес ми е белтъчен ден и смятам да изям 2 яйца сварени за обяд. Сега иззядох една прасковка.
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Здравейте момичета!
    Туко що се събудих и докато изчета сичките страници, че то минаха 10 мин След закуска (бананче) пих тези оризчета. Някъде към 27 бяха. Та, да видим има ли ефект

Днес се мерих, за да вида дали няма да кача от 90-дневната. Защото, по принцип не вечерям и въобще не ям след 18 часа. Та, резултатът: задържала съм си.. Не знам да се радвам ли или да плача, защото предния път (когато правих диетата) отслбвах на белтъчения с по 400 грама Ама.. ще видим... Ще се мера пак след плодовия... и ако не съм свалила поне 400 грама, се връщам към мойто си режимиче.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на gabri3lla
    аз още не съм започнала това с ориза,но пък тая нощ сънувам,че се тъпча с адските сандвичи и после като се събудих си викам "лелееее,добре,че не съм се натъпкала наистина" ШОКОЛАДЧЕЕЕЕЕЕЕ ИСКАМ И АЗ СНИМЧИЦИИИИИИ!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    sh0c0ladch3ee,и аз искам да те видя.

някой беше питал дали 90-дневната действа-ами действа,но най-много когато я правиш за първи път.Аз я спазвах мин.година заедно с майка ми..аз свалих 6кг,а майка 12кг,и до ден днешен не сме си ги върнали.Но тази година пак я бяхме започнали и аз за месец и половина бях свалила само 3кг,и се отказах.

darkness848
    За нищо,казвам го за твое добро.

Иначе аз се стремя към такова тяло...

http://img.thesun.co.uk/multimedia/a...ma_775732a.jpg
    http://images.ibox.bg/2009/04/09/kerr/519x528.gif

Голям фен Аватара на alehole
    Добро утро Закусвах пъпеш,за обяд ми се ядат някви яйца
    Както gabri3lla и аз имах сън.Само,че се тъпчех с шоколад Ужас......
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И аз започнах 90-дневната днес.

Град
    Sofia
    Moмичета, сега се качвам на велоергометъра.Ама ме е налегнал такъв мтрзел, че не е истина.. Нямам търпение да си почна тениса пак Сега ще карам към 350-400 кал. и следобед пак толкова

Някой днес да е на бобов ден?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    аз още не съм започнала това с ориза,но пък тая нощ сънувам,че се тъпча с адските сандвичи и после като се събудих си викам "лелееее,добре,че не съм се натъпкала наистина" ШОКОЛАДЧЕЕЕЕЕЕЕ ИСКАМ И АЗ СНИМЧИЦИИИИИИ!!!
    Аз когато бях на 90-дневната първия път, имашe един период, в който постоянно сънувах как съм в някаква огромна стая пълна с торти и пици... ужасно е.
    Днес ми е белтъчен ден. Вчера на плодовия се провалих брутално, но не ме интересува, искам да сваля само 3-4 кг.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Sofia
    billytalent от колко време правиш диетата? Не си ли ги свалил вече 4-те килограма?

Отказах се от велоергометъра и сега ще правя малко тае бо

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от justasmile
    billytalent от колко време правиш диетата? Не си ли ги свалил вече 4-те килограма?

Отказах се от велоергометъра и сега ще правя малко тае бо
    В неделя я започнах официално. Вчера на плодовия пих чаша кола и изядох 2 бисквити и много ме е яд, но нищо.

И аз мисля да карам велоергометъра сега, въпреки че много ме мързи.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Защо всички карате велометър ? Имам предвит,защо просто не карате колело на вън...много ми е странно ;д то така е скучно и ти писва до един момент (поне на мен),а с колело ми е забавно и мога с часове да карам...
    Иии спокойно и на мен вчера плодовия ми беше провал....от сутринта до вечерта всичко си беше перфектно,но реших да стоя до късно и към 12 си направих два сандвича....боже толкова ми се ядеше хляб ;х а на мен скоро трябва да ми идва,а винаги седмица преди това все съм гладна и не знам как ще се справя тая седмица с диетата...да ми стискате палци
    И аз днес съм на белтъчен,закусвах пъпеш,ама той някъв зелен,много гаден...чак ми се доповръща и го оставих половината.За обяд ще си направя бъркани яйца със сиренце,че от вчера много ми се ядат
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си