- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
И аз след малко качвам снимкиииии![]()
Мале.. много се радвам, яе ВСИЧКИ имаме толкова хубави резултати
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Тя снимката малко лъже, щото от корема искам да сваля и бедрата най - много. Ама все пак ако ви кажа колко кг няма да ми повярвате. Иначе се стремя да сваля още 12кг... тогава определено ще имам хубав корем... и тънки бедра, надявам се...Първоначално написано от Sisxx
Айде чакам още снимки, престрашавайте се и давайте да видим резултатите![]()
Ейй мимсссссс много хубаво коремчеее бе как го направи таковаа. А шоколадче божкеее колко си отслабнала толкова бързп![]()
![]()
![]()
![]()
Някой от София да има? Че много искам да ходя да тичам ама както алехоле каза сама се демотивирам :
![]()
Някой на който му се тича и е от София ??
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
май съм свалила и мозъчни клетки същевременно, щото нещо не схващам, ама казвам и двете.
За 2 месеца свалих 12, бях 82, сега съм 70 и съм висока 165см. А според мои наблюдения и желания искам да съм между 55 и 60. Пък то ми е смешно и казах, че няма да повярвате един вид щото още съм пълна. Защото момичета на моята височина искат от 55 да станат 45, пък аз съм още на 70кг... ехе... мн далече един вид.
Иначе съм изключила всичко нездравословно - пържено, олио, бял хляб, захар, алкохол рядко и диетична напитка рядко, черен хляб рядко, наблягам на местото и млечните продукти и зеленчуци и плодове. И упражнение. Много упражнения, особенно сега в жегите сякаш свалям по - бързо.
А относно корема, не вярвах чак толкова да се хареса. Ами не правя нищо конкретно за корем или някоя друга част, а правя кардио, т.е. цялостно топене на мазнини - тичане, скачане на въже, плуване, подскоци, танци. А коремни не мога да правя, защото ме боли кръста от тея гърди... (малко по назад в темата бях писала, че като отслабвам те хич не мърдат и ме нервят, а вече и проблеми имам, боли ме да ги нося...)
тайната как си ги свалила :P евала ти правя за волята,сигурна съм,че ще постигнеш желаните кг. много скоро![]()
Мимс наистина страхотни резултати, 12 кг. за 2 месеца са ... лал иска се воля, а ти определено я имаш!![]()
Също така много ви благодаря, резултатите ми наистина са видими но има още мнооооого какво да се желае докато се получи мечтаното ми тяло.
Днес всички ми казват, че много съм отслабнала и цял ден ми е много весело. Сега ще ида да хапна диня, не съм много гладна но пък не съм яла от 13:30 някаде, ее в 16 изядох 1 бисквитка де но не я смятам за 1 хранене.
Забелязах, че когато ям диня вечер на сутринта имам по-голяма разликанезнам дали динята е виновна ама..
![]()
![]()
Успеееех !!! ииии ако може слагайте снимки да ви се радваме и да се мотивираме една друга![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Момичета, от началото на диетата съм смъкнала 6 кг.. на 27ми ми е първия воден ден, обаче реакциите на околоните съвсем не са добри..![]()
Приятелите ми, майка ми постоянно ми натякват, че съм много слаба, а аз не мисля такаедна приятелка миналия ден ме видя и каза " леле ти си станала 20 кг
", а днес друга " много си отслабнала.. ще се счупиш "
![]()
![]()
Е, само аз ли не виждам толкова голяма промяна ?![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Важното е ти да се харесваш! аз те подкрепям с 2 ръце.. ще си такава каквото искаш, а всъщност може ли да дадеш снимка да те видя![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
февруари-април: http://prikachi.com/images.php?images/658/3597658w.jpg (срам ме е от тази снимка)
май месец: http://prikachi.com/images.php?images/654/3597654F.jpg
сега (снимките не са хубави, при това въобще. от телефона ми са. Други ден ще кача с хубаво качество) : http://prikachi.com/images.php?images/664/3597664p.jpg и http://prikachi.com/images.php?images/678/3597678o.jpg (тук ръцете ми изглеждат огромно, но НЕ са такива. заклевам се. снимката просто не стана
а онова дето стърчи от пред е потника ми (просто е широк) )
Мимссссс и аз имам доста да свалям.Висока съм 1.77см и съм 85кг,а по норма трябва да съм до 69кг,така че едно 18кг имам да свалям.От 4 дена съм на диета,прегрешавам почти всеки ден с нещо дребно,но като за начало е нормално докато свикна с режима.Искам да стана 69кг,а ако може и до 65 да стигна ще е най-добре.Но при мен е трудно задържането на свалените кг,колко пъти съм сваляла по 10-15кг и после хоп за 2-3 месеца си ги връщам.Но сега съм решена-сваля ли ги тея 18-20кг да тренирам усърдно и да не позволявам да си ги върна.Все пак и бал ми предстои след няма и 1г.,а не искам да съм пълничка.Вярно не ми личат толкова кг-те,но на мен си ми тежат.Дано до края на септември,най-късно октомври да съм ги свалила,и после само да си поддържам теглото до бала,а и след него.
Оф много ми е кофти,искам да съм слаба,не много слаба,а нормална,и тъкмо постигна квото искам и хоп гледаш пак съм си ги качила.![]()
justasmile Браво! много хубави крака си направила, а и като цяло си много хубава, но се влюбих в краката ти да знаеш!!!
Кога беше като започнахме а сега вече сме със страхотни резултати, браво на нас ето, че с подкрепа и общи усилия се справяме и то добре
Хайде само напред !
OOO, nе се отчайвайте така. Всеки си има свои идеал за тяло. Аз не смятам, че ако някой ми казва че съм дебела/слаба, ще се повлияя от него. Аз си имам собствени стандарти.
Иначе Титинка, и аз така качвам, предимно от стрес и неяденеи алкохол и обездвижване и затваряне у нас... абе изпадна ли в криза 20кг мога да кача за месец
![]()
![]()
Сега поне гледам да карам здравословен начин както физически, така и психически, че да не се прецакам накрая сама. Иначе моя бал беше преди 2 години, честно казано и аз, и други мои съученички по - пълни изглеждахме добре, така че дано не ти е само това стимула.
mimsssssss
Не ми е само бала стимула,а искам за цял живот да си остана със сваленото...е ест че като забременея сиг ще кача пак,но това е друго,важното е докато нямам деца да съм по слаба.А и наистина кг-те ми тежат,и не се чувствам много комфортно.![]()
Много съм зле .. всеки ден ям през минимум 4 часа .. а те верно че за всеки ден бяха различни чак ДНЕС се сетих ..това май не е добре .. сутринта към 9 ядох 1 резен пъпеш мн малак .. към 3 ядох 2-3 хапки диня а в 7 някаде ЧЕТИРИ парчета шоколад
братовчед ми пак беше в нас и като ми го донесе и просто .. нямаше как другото го изяде тои .. накарах до иначе щях да го изям аз ..
и не съм правила никакви упражнения .. малко ритане на футболна топка и малко баскетбол .. и тва е
![]()
и сутрнта бях 60 кг а по късно като се премерих бях 61 .. бахти![]()
Vrogue не си яла много, въобще. И какво като през 4 часа. През белтъчния е толкова, а пред другите 2-3 часа (минимум)![]()
Еми аз ям през 3ама не съм на конкретна диета със заглавие. Ти си на 90-дневната, нали? Напиши си на хладилника кои дни как трябва да ядеш и си го следи... Моя хладилник в момента е като табло... с хиляда магнитчета.
Иначе Титинка и на мен ми тежат. Не знам при вас как е момичета, ама тея мойте бедра са ужасни, направо... и най - големият проблем е че ми се търкатнаправо ужас... Гърдите, айде преживявам го, че не смъквам от тях и грам, ама краката нз... вече
Ще споделя другият месец дали има някакъв ефект.
П.П. Иначе съм си написала на един лист идеалните мерки в см. и изобщо не си следя нищо друго, нито знам колко съм била, а се стремя към тези сантиметри... може би дори кг нямат значение.
СупееерПървоначално написано от justasmile
ъм уж пия вода много по 4-5 литра на ден а не ходя до тоалетна .. просто не ми се ходи
викат ми водата ти се изхвърля от организма като пот .. вярно ли е ?
Браво!!! Страхотни резултати имате всички, чак се комплексирам като гледам снимките![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ти си ми сродната душаПървоначално написано от billytalent
![]()
Първоначално написано от billytalent
И аз получавам комплекси,като ги гледам кви са фиданки.Завиждам и благодарно.
![]()
Открихме сеПървоначално написано от gabri3lla
![]()
Аз дори ненавиждам да се снимам в цял ръст, имам май само една снимка... направо ужас...
Утре съм на варива, мисля да си направя ориз със зеленчуци и дано пак не се проваля![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз утре съм на варива,мисля да ям картофи или царевица.![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Фиданки има, ама и дебеланки имаужас, дано някой не се обиди, ама главно си фиксирам мене си... макар, че едва ли ще се преклоня и ще кажа, че съм се отчаяла
недейте и вие, трябва да сте мотивирани
![]()
Аз вчера ядох печени картофи, днес съм на грах с бяло пилешко месо...