.
Затворена тема
Страница 52 от 58 ПървиПърви ... 242484950515253545556 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1434
    Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ох,тези яйца! От вчера са ми се дояли заради вас! Добре,че най-после ми е белтъчен и ще си направя.Преди малко осъзнах,че след 8 дена имам воден. Кога дойде...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Одеве си направих бъркани яйца с сирене и мм вкусно и с салатка ама хляб не ми се ядеше .. а вчера ми беше толкова лошо към 5 и 30 сутринта като гледах тв и отидох до фризера и си извадих сладолед и хапнах 1 лажица щото щях да припадна ..

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ и аз за обяд ядох същите яйчица обаче +кетчуп
    ПС:Момичета,предложете нещо сладко че ми се е прияло

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

О боже днес ми е 10 ден. Кога стана 10 ти .. и съм минус 5 кг :P

хаха дам и на мен това ми е плана за менюто салатка + яйчица.Но ще ида след малко да ги правя,че няма да се сдържа да не ги изям... А ми е рано още за обяд. Ох аз мисля да изкарам до водния и да спра с 90 дневната.Просто вече няма резултати...свалях първите 10-15 дена и вече си седа все едни кг. И мисля ,ако не сваля нищо до водния да си карам на плодове и зеленчуци без сладко и хляб и газирано и пърржено и т.н.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    4y4u_g не се отказвай от 90-дневната. Просто намали количеството на храната, но НЕ пропуслай хранене. Ще видиш, че ще има ефект Ама не намалявай драстично, а например яж 2/3 от това, което си яла преди

Vrogue браво за резултатите Ще видиш как всички накрая ще сме станали страхотни мацки
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

anonymous708973
    Guest
    Съвет за бърканите яйца - ще бъдат далеч по-малко калории, ако ги направите от едно цяло яйце + белтъка от второто. Вкусът е почти същият, но калориите са мнооого надолу. И леко с мазнината, естествено.

Здравейте момичета днес не съм яла все още нищо,пих само едно мляко (0,1% ) с нес пък за после ще видим,но сигурно ще хапна рибка или кисело мляко.. айде приятен ден и много смъкнати килца

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    4y4u_g не се отказвай от 90-дневната. Просто намали количеството на храната, но НЕ пропуслай хранене. Ще видиш, че ще има ефект Ама не намалявай драстично, а например яж 2/3 от това, което си яла преди
    Ще го пробвам, без това се чувствам достатъчно сита,но пък нали съм си добро прасенце и винаги си изяждам чинийката Но сега си сипах половината яйца за обяд. Дано така стане щото в началото толкова се зарадвах,а сега не мърда кантара. И като си чакам и цикъла и съм се подула и само сладко ми се яде и..ох..

PinkPan7her за другия път ще ги направя така.Не съм се замисляла ,че наистина е по-добре с 1 жълтък.

Голям фен Аватара на alehole
    Oфф чувствам се зле,много ми е тежко,а ядох само картофена салата,но май прекалих с количеството ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз днес съм на варива и за обяд си направих ориз със зелeнчуци, който стана ужасен, изхвърлих го и сега умирам от глад.
    За вечеря ще си направя картофена салата...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Oх като ви чета коментарите,всички сваляте по толкова много,а аз само 2 см от талията за 20 дена чудя се дали да не се премеря и тази неделя или да изчакам до другата ..вие какво ще кажете ?
    П.п.Днес ми е 22ри ден,бобов.Закуска пропуснах,за обяд в 2 часа хапнах малко печени картофи,за вечеря си оставих малко по малко и ще си ги хапна тях Нямам търпение да се меря,ама за жалост в огледалото не виждам кой знае каква разлика...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на gabri3lla
    а пък аз съм супер луда,не забелязвам абсолютно никаква промняна в себе си,но не се отказвам днес за закуска хапнах 2 прасковки,за обяд набарах 1 буркан грах и го ометох половината,вечеря все още не съм сигурна дали ще има

Град
    Бургас
    Еми и аз така,не виждам голяма разлика,но не се отказвам,защото вярно че свалям бавно,но поне ги свалям,защото ако почна пак да ям вредни храни до къде ще стигна... Ще се опитам да се сдържа до другата седмица с мереното,но да видим.Днес не съм правила никакви упражнения освен много,много ходене.Мисля да си направя сега коремните преди от онова клипче,защото тае бото и упражненията за паласки са ми за утре
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на gabri3lla
    абе то няма как да няма резултат,но не знам защо е тооолкова бавно,отчайващо направо. и аз взех да си мисля напоследък да спирам тая диета,ама още по-зле ще стане,поне вече свикнах,че не трябва да ям това и това и с още малко воля да се надявам,че ще се получи това,което искам. сега мисля да ходя да си правя тае бо-то

Град
    Бургас
    Ама вие да не го правите всеки ден тае бото ?

Град
    Разград
    Eй не е хубаво всеки ден, губи се ефекта
    Как сте момичета, аз до преди малко тренирах и към 18:30 пак. Аз съм отново без прегрешения но днес съм си горе долу като вчера с много малки разлики. Направих си сметка, че ако продължавам до 15.09 така ще стана точно както искам... само нетрябва да се предавам. Утре съм само на вода.. стискайте палци Ще се справя надявам се. През деня няма проблем, само мама като ссе върне незнам как ще се измъкна да не ям.. Мисля да и кажа, че таман преди да си дойде съм се наяла
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

На мен след 3 дена ми е водния Дано се справя. А за сега съм без никакви прегрешения И сега ще правя Пъмп ит Ъп :P
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Бургас
    Ау успех ! И моя воден ден наближава и ме е страх,че няма да се справя Все ми се хапва по нещо и чакам с нетърпение да минат 4 часа,че да мога да обядвам или вечерям,а ако карам само на вода не ми се мисли При теб като мине водния ден,споделяй как е било,че и аз да се приготвям ;д

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Здравейте много съм щастливааааа . 3 дни без нито 1 прегрешениеее :* Ако може някой да каже ползвал ли е това кремче http://apteka.framar.bg/30003335/%D0...80%D0%B5%D0%BC ?? Леля ми го има и не знам да го ползвам ли ще има ли ефект
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Град
    Sofia
    Mного се радвам, че вече почти никой не прави прегрешения. Мен днес ми е трети ден и туко-що вечерях. От началото на диетата не съм прегрешавала Бузите ми го отнесоха с няколко (бая) плесници, но стана работата. Менюто ми днес беше:
    закуска: ябълка (към 11 ч)
    обяд: спагети с кетчуп (към 13 без нещо - много бях гладна )
    вечеря: 3 и 1/2 топки сладолед ( и 1/2, зашото много обичам да ям от кутията) (към 17:10 )
    След като си изядох обяда и вечерята 2 парчета черен шоколад Линд 75% Нямам търпение за плодов. Сега отивам да си купя бананчета, защото тази вечер пътуваме към Бургас. Ще сме 3-ма души отзад и предполагам няма да мога да спя особено, а със сигурност ще огладнея. Реших да се премеря чак на 1 август. Няма да си нося кантарчето на морето Стискайте палци да не се изложа там с тези сладоледи, снадвичи и тем подобни

Град
    Бургас
    Ееее ти идваш при мен ли бе И аз съм "на морето"
    Бтв аз вече съм супер гладна,минаха 3 часа и половина от обяда,и се чудя ако ям сега,после ще съм гладна защото е рано..и не може ли сега да хапна малко ориз (нали е бобов ден) а към 8 да хапна печени картофи ?

Град
    Sofia
    SlowDownBaby хибаво е да ядеш по-рано. Така организмът ти смила по-бързо храната и отслбваш много повече. Аз винаги вечерям към 17-17:30 и за 2 дни съм смъкнала 1.4 кг. Наложи си воля и не яж после. Прави като мен - бий си шамари

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    ^
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Лол братчеда се нави да направим тае бо как така .. тва е супер вика що не ме пита вчера или оня ден аз обожавам да тренирам .. тц ето намерих си дружка ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си