- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Oхххх.. защо се умълчахте така. Няма какво да права докато си приготвям багажа.Според вас дали ще успеем да си здържим килограмите след като отслабнем?
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^ Мисля си за това постоянно.. сега лятото, лесно, по цял ден имаме и можем да си спортуваме и да се храним правилно, ама като почнем даскало...Лично аз ще дам всичко от себе си, за да успея и да си го поддържам като начин на живот, надявам се всички да успеят!
![]()
Момичета предложете нещо да ям за БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА мооооля и аз не знам какво да ямм ..имам чувството че всеки ден тва ям и ми е някакво гадно и просто се чудя вече ..
![]()
Днешния ден мина без прегрешенияяя![]()
![]()
За закуска ядох една прасковка(към 10.30), после за обяд ядох по-рано, много бях гладна- 2 бъркани яйца със сирене и малко кисело мляко. А за вечеря-салатка от домати и бъркано яйце.. Сега мисля да изям една прасковка и може би айрян ще пия, защото ще може чаааак след 4 дни, заради водния
Vrogue И аз съм така, вече ми е супер еднообразноИ в белтъчния ден също, защото не обичам много-много месо
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Vrogue - печени картофи, ориз с зеленчуци ,леща, боб. Бобена салата. Грах (много е хубав направо от консервата), картофена салата, задушени картофи.....
^Е как сирене или кашкавал? Нали можеше само през белтъчния ден?
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
ohhh.. обърках се ;д. гледах, че ти писа за бетъчния и се обърках ;д
Аз пък се чудя какво да ям на въглехидрания :с не ми се яде нещо сладко![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
ЦЪК!!!
^мерси смятам да си направя макаронки утре за обяд а за вечря може едно ескимо![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Днес мина успешноОсвен сутрешното мляко с нес хапнах ''салата'' от домат и краставица,без никакъв дресинг,единствено малко сол и едно нискомаслено плодово мляко на ,,Култура,, 290гр,което е само 90 kcal
![]()
![]()
Аз също имам чувството,че само ям и не смъквам,първите дни усещах разлика,ама сега все едно съм в застойНо и аз няма да се отказвам ... На мен ми е 18-ти ден..
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
мдаПървоначално написано от Sisxx
поне така пише
то е със подсладители,и маслеността му е 0,1%.Колко е мляко не знам и не ми пука,важното е че е вкусно и нискокалорично.
Здравейте момичетаи моят ден приключи успешно, сега само чакаме да дойде сутринта
Вечерях с 2 парченца диня и водичка продължавам да пия вече докато си легна. Тази вечер няма изкушения - мама ще готви пиле с ориз, което не е сред любимите ми така че прегрешения не се очакват
АА и мама ми каза, че сякаш съм пораснала малко на височина, което ако е вярно, като съм по-височка ще изглеждам по-слабичка..
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Да не само 100гр да са били 90 калории?Първоначално написано от SUNinTHEsunset
![]()
Не ,не на 100 грама са 32,а млякото е 290 гр.За 300 грама са 96,така че за 290 са горе-долу 90Първоначално написано от Sisxx
![]()
Tуко-що прегреших жестоко. Въглехидратен ми е. Понеже братовчедките ми са тук, мама направи едни специални италиански спагети (дето в БГ ги няма) и аз ядох цяла порция дресинг от: кайма, парзмезан и кетчуп. Забравих да кажа: вече бях вечеряла - 3 топки и половина сладолед. Много ме е ядАйде нищо.. утре ми е плодов, ще плувам също (много) и няма да прегрешавам. Пак ви моля: стискайте плаци да си спазя диетата на морето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЛЯЯЯЯЯЯЯ ;(
зле съм .. 27 ден .. прекалих с пуканки и сладолед .. ама съм на море все пак28 и 29 ден .. плодови ! та за около 1 месец 3-4 кг надолу
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
И аз днес много прегреших. Бях на очен лекар и ми изписаха едни капки, защото съм имала нещо възпалено (а как щипят самоо). Сутринта преди да отида изядох една праскова, обаче там много се забавихме и аз както си бях обещала да не ям нищо, изядох едно парче пица и пих студен чай![]()
![]()
Като се прибрах ядох и салата и още една праскова. Не съм изпила и повече от 1 литър вода... Направо днешният ден е пълен провал. Нищо, от утре ще се старая повече
![]()
И аз днес прегреших.Всичко беше Ок,до следобед,и тогава прегреших седнах на кафе с майка и една позната и жената реши да почерпи кроасани от Double и се изкуших и си го хапнах с кеф,ама после съжалявах защо го ядох. Ама нищо,утре продължавам с пълни сили,и ще гледам да не прегрешавам.
Aбе защо никой не пише вече? Хора, как сте се справили днес?
Днес май повечето сме прегрешили(браво на тези, които не са)
Ама много виновна се чувствам за тая пица![]()
![]()
![]()
И аз днес прегреших, направоо се отчайвам от себе си.
Купих си една дълга черна рокля по тялото, тя ми е стимул вече да не прегрешавам и от утре започвам да тичам сутрин...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не е най-важното да е нискокалорично. Не гледай цифричките, а гледай какво дава на тялото ти. С това измислено 0.1% поемаш химия, консерванти и разни сухи простотии. По-добре яж 2% или 3.6%, глупаво е да пестиш от мляко.Първоначално написано от SUNinTHEsunset
Аз днес съм хапнала кофичка кисело мляко с 3-4 пълнозърнести бисквитки, салата, сандвич с пуешко и зеленчуци, круша, сливи, ябълки и пържолка със салата. Доволна съм, но можех да мина без сандвича. Не съм правила упражнения, понеже още ме боли от фитнеса онзи ден, но определено коремът ми е станал по-твърд и има един тъъъъничък слой сланинки, който се надявам да изгоря на морето следващата седмица. И тоя път никви палачинки, честен кръст!![]()