- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Както споменах не ме интересува мляко ли е не е ли.Аз на мойто тяло достатачно мазнини съм му дала,да си черпи от тях.Първоначално написано от PinkPan7her
В картофената салата мога ли да сложа оцет ? И лук може би .. не знам![]()
Аз не пиша,защото гледам да не се навъртам вкъщи,а да съм навън и да се разхождам,че вкъщи има много изкушения.А днес единствения ми спорт беше скачане на въже.Утре сутрин ще тичам с приятелки
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Разбира се, че може.Първоначално написано от Vrogue
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Туко-що видях един коментар, дето не го бях виждала. Няква Хриси, дето е 1.72 и тежи 56кг казва (като преди това ме е цитирала, че съм 1.75 и 65 кг) : Аз съм 172 и 56 кг. Аз ли трябва да спра с диетите или...'. Скапа ми цялото настроение. Много ги мразя такива хора![]()
![]()
;(
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^ Майната и на злобата.Приемаш го твърде присърце даже не я познаваш какво ти пука ? *** я .
Значи утре ще ям картофена салата!![]()
Не се ядосвайПървоначално написано от justasmile
Много ги има такива. Всъщност не съм го видяла коментара... на коя страница е?
Не им обръщай внимание,така си повдигат самочувствието.Жалкото е че не осъзнават колко много могат да наранят човек с думите сиПървоначално написано от justasmile
![]()
5 ден без прегрешение. тази вечер бях на коооосъм да изям един кроасан,защото така се бях отчаяла,но си казах НЕ,не заслужавашутре и неделя ще са ми най-трудни,че наще са в нас и пак ще се готвят някакви адските неща.
^На мен пък точно събота и неделя са дните,на които разчитам да съм перфектна,защото ще съм си самичка![]()
К'во става момичета ? Слабеете ли ?![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Коментарът е някъде на 32-33-34 стр. И да... мен ми мина вече. Мерси много, момичета <3
Охххх.. след няколко часа пътувам за морето. А след няколко часа, също така, ми почва плодовия денБахти късмета
![]()
Ох успех на моренцето,да си прекараш супер![]()
pitbullxx-Да,слабееме![]()
Браво на вас и Ева пиши и не се скътавай ,защото си чакам снимките!![]()
А иначе не знам кои беше пуснал снимки ,но имаше голяма разлика шоколадчето нещо такова .. мн хубаво коремче.
![]()
Явно следиш темата...
pitbullxx aма ти верно май следиш темичкатаи да слабеем. Повечето сме си посигнали желаните кг на половина, а накой предполагам, че вече са си ги постигнали
![]()
alehole мерси. (sun)
Предполагам, че утре вечерта ще пиша за плодовия. Аз сега се чуда, дали да спа, защото ще тръваме след околко 4 часа![]()
Незнам,ако си легнеш,после пък много ще ти се спиАко пък не спиш...
Аз лично си лягам,защото ме цепи главата и ти пожелавам да устискаш и да си спазиш диетатаКакто и да се печеш и къпеш много в морето
![]()
![]()
pitbullxx подписа тиза пръв път да видя момче (или поне мисля,че си момче ;д ) да защитава животните !
По темата...аз не знам днес прегрешила ли съм,не мога да преценя,така че вие кажете...
Закуска:нямаше
Обяд: в 2 часа,чиния печени картофи с червен пипер
Вечеря: в 6 часа чиния ориз,със салата от домати и краставици и .. две филиики хляб![]()
Хем си бях отделила печени картофи за вечеря и да ме пита някой защо не ядох от тях... нямаше да я разваля толкова..
Утре ми е въглехидратен ден,ще ям мед ! Много ми се ядеееее ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
На какви диети очаквате да отслабнете ? ;
DownloadVirus 90-дневната + спорт![]()
Как върви диетата, мацки?![]()
Аз преди млако влизам във кухнята и виждам от любимите ми хлебчета и докато се усетя вече си бях отчупила и го бях и лапнала.. Ама добре, че се осъзнах и го изплюх![]()
![]()
Ама много съм зле значи.. Как щях да си проваля перфектно изпълнения ден
![]()
Днес се чувствам значително по-лекичка, ама лошото е, че скоро трябва да ми идва, а обикновено много ми се яде по това време![]()
Искам да питам дали ще прегреша много, ако утре ям пуканки/ден за варива ми се пада/? Защото ще ходя на кино и ще е над 2 маса филмът ии направо не знам![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
pitbullxx Благодаряно още не е нищо особено, в сравнение това което искам да постигна. Надявам се с много спорт и режима ми да успея
![]()
Аз неска опитах 2 хапки питкамного съм зле
мама е напрайла с маслини и лук.. пф така ми замериса
![]()
сега си тренирам, че да ми мине поне.. че много тъпо се чувствам тва ми е първата грешка от супер много време.
Сега ще я поправимм.. няма страшно![]()
![]()
Успех !
justasmile Еййй приятно изкарване на морето, да ни събереш мидички и да ни ги пратиш по пощата.. (АБВ)![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Следя доста теми и момче съм , не си ли личи по профилната снимка ?![]()
Като вечерях прегриших .. мисля .. изядох 4-5 бисквити + 3-4 парчета кашкавал + малко мед по бисквитите .. и солети с кашкавал .. + 2-3 парченца шоколад![]()
Лора Караджова ft. Goodslav - Кво си мислим
ПоЗдРаВ За ВсиЧки ОтсЛабващииии !!!![]()
![]()
Леле, кво си мисля само кат те гледам ти знаеш.. да си трая май е най-добре
аз тука си тренирам на песнички откачам направо не ме свърта на едно мястоЦяяла вечер - Диско диско Бум Бум - Зохан
![]()
![]()
Оф зех да спамя, по темата ся -- Олеее потна съм като... сеедно излизам от банята таман. От 11:15 си бягам скачам и така нататак, с кратки почивки де, колкото да пиша и пак почвам![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ
Хайде още един спец. поздрав![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите