.
Затворена тема
Страница 54 от 58 ПървиПърви ... 444505152535455565758 ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 1434
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    ^ Цялото мляко е 90 калории?!
    мда поне така пише то е със подсладители,и маслеността му е 0,1%.Колко е мляко не знам и не ми пука,важното е че е вкусно и нискокалорично.
    Не е най-важното да е нискокалорично. Не гледай цифричките, а гледай какво дава на тялото ти. С това измислено 0.1% поемаш химия, консерванти и разни сухи простотии. По-добре яж 2% или 3.6%, глупаво е да пестиш от мляко.

Аз днес съм хапнала кофичка кисело мляко с 3-4 пълнозърнести бисквитки, салата, сандвич с пуешко и зеленчуци, круша, сливи, ябълки и пържолка със салата. Доволна съм, но можех да мина без сандвича. Не съм правила упражнения, понеже още ме боли от фитнеса онзи ден, но определено коремът ми е станал по-твърд и има един тъъъъничък слой сланинки, който се надявам да изгоря на морето следващата седмица. И тоя път никви палачинки, честен кръст!
    Както споменах не ме интересува мляко ли е не е ли.Аз на мойто тяло достатачно мазнини съм му дала,да си черпи от тях.

В картофената салата мога ли да сложа оцет ? И лук може би .. не знам

Голям фен Аватара на alehole
    Аз не пиша,защото гледам да не се навъртам вкъщи,а да съм навън и да се разхождам,че вкъщи има много изкушения. А днес единствения ми спорт беше скачане на въже.Утре сутрин ще тичам с приятелки
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    В картофената салата мога ли да сложа оцет ? И лук може би .. не знам
    Разбира се, че може.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Туко-що видях един коментар, дето не го бях виждала. Няква Хриси, дето е 1.72 и тежи 56кг казва (като преди това ме е цитирала, че съм 1.75 и 65 кг) : Аз съм 172 и 56 кг. Аз ли трябва да спра с диетите или...'. Скапа ми цялото настроение. Много ги мразя такива хора ;(
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

^ Майната и на злобата.Приемаш го твърде присърце даже не я познаваш какво ти пука ? *** я .

Значи утре ще ям картофена салата!

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Туко-що видях един коментар, дето не го бях виждала. Няква Хриси, дето е 1.72 и тежи 56кг казва (като преди това ме е цитирала, че съм 1.75 и 65 кг) : Аз съм 172 и 56 кг. Аз ли трябва да спра с диетите или...'. Скапа ми цялото настроение. Много ги мразя такива хора ;(
    Не се ядосвай Много ги има такива. Всъщност не съм го видяла коментара... на коя страница е?

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Не им обръщай внимание,така си повдигат самочувствието.Жалкото е че не осъзнават колко много могат да наранят човек с думите си

Супер фен Аватара на gabri3lla
    5 ден без прегрешение. тази вечер бях на коооосъм да изям един кроасан,защото така се бях отчаяла,но си казах НЕ,не заслужаваш утре и неделя ще са ми най-трудни,че наще са в нас и пак ще се готвят някакви адските неща.

^На мен пък точно събота и неделя са дните,на които разчитам да съм перфектна,защото ще съм си самичка

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    К'во става момичета ? Слабеете ли ?
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Град
    Sofia
    Коментарът е някъде на 32-33-34 стр. И да... мен ми мина вече. Мерси много, момичета <3

Охххх.. след няколко часа пътувам за морето. А след няколко часа, също така, ми почва плодовия ден Бахти късмета

Ох успех на моренцето,да си прекараш супер
    pitbullxx-Да,слабееме

Град
    Пловдив
    Браво на вас и Ева пиши и не се скътавай ,защото си чакам снимките! А иначе не знам кои беше пуснал снимки ,но имаше голяма разлика шоколадчето нещо такова .. мн хубаво коремче.

Явно следиш темата...

Град
    Sofia
    pitbullxx aма ти верно май следиш темичката и да слабеем. Повечето сме си посигнали желаните кг на половина, а накой предполагам, че вече са си ги постигнали

alehole мерси. (sun)

Предполагам, че утре вечерта ще пиша за плодовия. Аз сега се чуда, дали да спа, защото ще тръваме след околко 4 часа

Незнам,ако си легнеш,после пък много ще ти се спи Ако пък не спиш...
    Аз лично си лягам,защото ме цепи главата и ти пожелавам да устискаш и да си спазиш диетата Както и да се печеш и къпеш много в морето

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    pitbullxx подписа ти за пръв път да видя момче (или поне мисля,че си момче ;д ) да защитава животните !
    По темата...аз не знам днес прегрешила ли съм,не мога да преценя,така че вие кажете...
    Закуска:нямаше
    Обяд: в 2 часа,чиния печени картофи с червен пипер
    Вечеря: в 6 часа чиния ориз,със салата от домати и краставици и .. две филиики хляб
    Хем си бях отделила печени картофи за вечеря и да ме пита някой защо не ядох от тях... нямаше да я разваля толкова..
    Утре ми е въглехидратен ден,ще ям мед ! Много ми се ядеееее ;д
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен
    На какви диети очаквате да отслабнете ? ;

Град
    Sofia
    DownloadVirus 90-дневната + спорт

Как върви диетата, мацки?
    Аз преди млако влизам във кухнята и виждам от любимите ми хлебчета и докато се усетя вече си бях отчупила и го бях и лапнала.. Ама добре, че се осъзнах и го изплюх Ама много съм зле значи.. Как щях да си проваля перфектно изпълнения ден
    Днес се чувствам значително по-лекичка, ама лошото е, че скоро трябва да ми идва, а обикновено много ми се яде по това време
    Искам да питам дали ще прегреша много, ако утре ям пуканки/ден за варива ми се пада/? Защото ще ходя на кино и ще е над 2 маса филмът ии направо не знам
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Разград
    pitbullxx Благодаря но още не е нищо особено, в сравнение това което искам да постигна. Надявам се с много спорт и режима ми да успея
    Аз неска опитах 2 хапки питка много съм зле мама е напрайла с маслини и лук.. пф така ми замериса сега си тренирам, че да ми мине поне.. че много тъпо се чувствам тва ми е първата грешка от супер много време.
    Сега ще я поправимм.. няма страшно Успех !
    justasmile Еййй приятно изкарване на морето, да ни събереш мидички и да ни ги пратиш по пощата.. (АБВ)
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    Пловдив
    Следя доста теми и момче съм , не си ли личи по профилната снимка ?

Като вечерях прегриших .. мисля .. изядох 4-5 бисквити + 3-4 парчета кашкавал + малко мед по бисквитите .. и солети с кашкавал .. + 2-3 парченца шоколад

Град
    Разград
    Лора Караджова ft. Goodslav - Кво си мислим
    ПоЗдРаВ За ВсиЧки ОтсЛабващииии !!!
    Леле, кво си мисля само кат те гледам ти знаеш.. да си трая май е най-добре
    аз тука си тренирам на песнички откачам направо не ме свърта на едно място Цяяла вечер - Диско диско Бум Бум - Зохан
    Оф зех да спамя, по темата ся -- Олеее потна съм като... сеедно излизам от банята таман. От 11:15 си бягам скачам и така нататак, с кратки почивки де, колкото да пиша и пак почвам
    http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ
    Хайде още един спец. поздрав
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си