- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Аз да се оплача,че корема яко ми стърже,но съм инат и удържам фронта като се наливам с водица![]()
И аз съм гладна, ама ще си лягам, за да не прегреша нещо![]()
Лека нооощ![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Само такаа!! Няма да се предаваме! Оле сега още повече се мотивирах да отслабна ... Мамииии ако не стана най слабото момиче в класа... пък наОле да идва утре водния
Няма да хапна и трохичкаа
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Недейте се мъчи на диети с вода , щото после като си хапнете нещо ще станете 150 кила ама само мазнини![]()
ехе аз ако стана 150 кила ще кандидатствам за супермоделПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
Не беееГлупусти
Всеки 29 ден е воден в 90 дневната
в никъв случей не карам само на вода
![]()
то така ко ще стане
грозна картинка след диетата
![]()
![]()
![]()
Карам го на мой си режим сега но въпреки вс. ми е 29 ден откакто съм почнала и ще ми е пречистващ ден утре..охх тялото ми е изтръпнало цялото от толкова тренинг сега
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
По принцип да караш само на вода си е живо самоубийство и то умишлено !![]()
Аз преди ко праех.. цял ден не ям и вече чак в 21 - 22 вечерями после като се подуя..
![]()
ама тва беше редовно и имах проблеми вечно ме болеше и малко да хапна и се подувах
ся се оправих научих се да ям често и по малко
резултата е налице и нямам болки
![]()
![]()
Това дето си правила прилича повече на warrior diet , въпреки , че за подобен хранителен режим се иска организация,ама то е за качване!
Ся като отслабна напълно в корем много искам да оформя пресата.. сега имам но тр.да се стегна за да се личи.. А нещо някой може ли да ми препоръча за отслабване в ръце.. и стягане но най-вече отслабване?
Дигам гирички но нзм дали от тва ще отслабнат..
ПП да аз уш исках да отслабна а пълнеехто до 14 на даскало а аз там не ям .. после от 15:30 до 21:30 у приятеля ми и таман се прибирах за вечеря
![]()
Какви са ти мерките?Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Audio ergo sum
Прием на повече белтъчини и най-важното повече МАЗНИНИ![]()
За мерките утре ще кажа, че сега нз де е метъра, орентировачно ще кажа, че съм 46 кг. и 160- висока някаде.. но за см. нямам представа![]()
И искаш да сваляш килограми ? Really ?
еми имам доста "сланинка" от вътрешната страна на бедрата, корема, имом и паласки... абе има ко да се желае.. явно съм с леки кости, на кг. не съм много но..
http://prikachi.com/images.php?images/241/3602241s.jpg
Тва ми е крайната цел.. Мечтаяя за такова тяло откакто я познавам, че и отпреди това![]()
А бе леко е минала покрай красивото тяло,ама ае карай!Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
Ето една много полезна статияhttp://lubomirivanov.com/4854
Audio ergo sum
И ?![]()
Аз в никъв случей не искам да свалям бързо.. до тук 1 месец и съм смъкнала 2-3 кг, за още месец и половина 2 искам да сваляя още 4 макс.. соето е около 2 кг. на месец. Неискам бърза диета не за друго но неискам повече стрии..таман зеха да се оправят и ся ако зема пак да се нацепя... иначе кг. мога да ги запазя не мисля за това, аз и без това си ям по малко и здравословно.. свикнах и не го приемам като диета а като начин на живот, просто режимстава късно и се пробудиха филисофските мисли в мен
![]()
На 14 кг под ръста си и да искаш да сваляш си е притеснително,ако ти бях родител щях убаво да те напляскам да си седнеш на гъзецо да ядеш както трябва![]()
![]()
Днеска ми е белтъчен ден
З 4 малки резенчета диня
О Риба скумрия и салата
В Таратор
ЗдравейтеАз днес съм на въглехидратен . Сутринта ходих да тичам , после си имах задължения вкъщи и от 7ч. чак сега сядам да почина.. Иначе нямам търпение да стане 12ч
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Въглехидратен![]()
Закусих в 9 със една праскова,после отидохме в баба ми,и тя като сложи едни бухтички пред мен.... и ме накара да ям...изядох 3,бяха малки но...успокоявам се само с това,че днес е въглехидратен и не е толкова зле защото е тесто...
Сега обядвам спагети ( от тези готовите със подправки ) и мисля да вечерям сладолет или филия с мед,все пак видях новите рецепти![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
За днес съм без прегрешения. Сутринта ядох праскова, а за обяд пържени яйца със сирене и филия хляб. Довечера ще ям малко диня или праскова.
Къде изчезнахте, че никой не пише?![]()
Здрасти мацки![]()
![]()
Днес е големият ден - ВОДЕНИ смея да кажа, че до тук се справям отлично. Бях гладна но вече не съм и се чувствам много добре
Искам да попитам.. дали може да се пие бульон през този ден, защото имам съмнения, че довечера ще съм доста гладна
Ако неможе нп.. ще карам на водичка
![]()
Успех и на вас, утре ще разказвам как е минало всичко![]()
![]()
![]()