.
Затворена тема
Страница 55 от 58 ПървиПърви ... 5455152535455565758 ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 1434
    Аз да се оплача,че корема яко ми стърже,но съм инат и удържам фронта като се наливам с водица

И аз съм гладна, ама ще си лягам, за да не прегреша нещо
    Лека нооощ
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Разград
    Само такаа!! Няма да се предаваме! Оле сега още повече се мотивирах да отслабна ... Мамииии ако не стана най слабото момиче в класа... пък на Оле да идва утре водния Няма да хапна и трохичкаа
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Мега фен
    Недейте се мъчи на диети с вода , щото после като си хапнете нещо ще станете 150 кила ама само мазнини

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Недейте се мъчи на диети с вода , щото после като си хапнете нещо ще станете 150 кила ама само мазнини
    ехе аз ако стана 150 кила ще кандидатствам за супермодел

Град
    Разград
    Не беее Глупусти Всеки 29 ден е воден в 90 дневната в никъв случей не карам само на вода то така ко ще стане грозна картинка след диетата
    Карам го на мой си режим сега но въпреки вс. ми е 29 ден откакто съм почнала и ще ми е пречистващ ден утре.. охх тялото ми е изтръпнало цялото от толкова тренинг сега

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Мега фен
    По принцип да караш само на вода си е живо самоубийство и то умишлено !

Град
    Разград
    Аз преди ко праех.. цял ден не ям и вече чак в 21 - 22 вечерям и после като се подуя.. ама тва беше редовно и имах проблеми вечно ме болеше и малко да хапна и се подувах ся се оправих научих се да ям често и по малко резултата е налице и нямам болки

Мега фен
    Това дето си правила прилича повече на warrior diet , въпреки , че за подобен хранителен режим се иска организация,ама то е за качване!

Град
    Разград
    Ся като отслабна напълно в корем много искам да оформя пресата.. сега имам но тр.да се стегна за да се личи.. А нещо някой може ли да ми препоръча за отслабване в ръце.. и стягане но най-вече отслабване?
    Дигам гирички но нзм дали от тва ще отслабнат..
    ПП да аз уш исках да отслабна а пълнеех то до 14 на даскало а аз там не ям .. после от 15:30 до 21:30 у приятеля ми и таман се прибирах за вечеря

Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Ся като отслабна напълно в корем много искам да оформя пресата.. сега имам но тр.да се стегна за да се личи.. А нещо някой може ли да ми препоръча за отслабване в ръце.. и стягане но най-вече отслабване?
    Дигам гирички но нзм дали от тва ще отслабнат..
    ПП да аз уш исках да отслабна а пълнеех то до 14 на даскало а аз там не ям .. после от 15:30 до 21:30 у приятеля ми и таман се прибирах за вечеря
    Какви са ти мерките?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Прием на повече белтъчини и най-важното повече МАЗНИНИ

Град
    Разград
    За мерките утре ще кажа, че сега нз де е метъра, орентировачно ще кажа, че съм 46 кг. и 160- висока някаде.. но за см. нямам представа

Мега фен
    И искаш да сваляш килограми ? Really ?

Град
    Разград
    еми имам доста "сланинка" от вътрешната страна на бедрата, корема, имом и паласки... абе има ко да се желае.. явно съм с леки кости, на кг. не съм много но..

http://prikachi.com/images.php?images/241/3602241s.jpg
    Тва ми е крайната цел.. Мечтаяя за такова тяло откакто я познавам, че и отпреди това

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    еми имам доста "сланинка" от вътрешната страна на бедрата, корема, имом и паласки... абе има ко да се желае.. явно съм с леки кости, на кг. не съм много но..

http://prikachi.com/images.php?images/241/3602241s.jpg
    Тва ми е крайната цел.. Мечтаяя за такова тяло откакто я познавам, че и отпреди това
    А бе леко е минала покрай красивото тяло,ама ае карай!

Ето една много полезна статия http://lubomirivanov.com/4854
    Audio ergo sum

Мега фен
    И ?

Град
    Разград
    Аз в никъв случей не искам да свалям бързо.. до тук 1 месец и съм смъкнала 2-3 кг, за още месец и половина 2 искам да сваляя още 4 макс.. соето е около 2 кг. на месец. Неискам бърза диета не за друго но неискам повече стрии..таман зеха да се оправят и ся ако зема пак да се нацепя... иначе кг. мога да ги запазя не мисля за това, аз и без това си ям по малко и здравословно.. свикнах и не го приемам като диета а като начин на живот, просто режим става късно и се пробудиха филисофските мисли в мен

Мега фен
    На 14 кг под ръста си и да искаш да сваляш си е притеснително,ако ти бях родител щях убаво да те напляскам да си седнеш на гъзецо да ядеш както трябва

Фен
    Град
    РУСЕ
    Днеска ми е белтъчен ден
    З 4 малки резенчета диня
    О Риба скумрия и салата
    В Таратор

Голям фен Аватара на alehole
    Здравейте Аз днес съм на въглехидратен . Сутринта ходих да тичам , после си имах задължения вкъщи и от 7ч. чак сега сядам да почина.. Иначе нямам търпение да стане 12ч
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Въглехидратен
    Закусих в 9 със една праскова,после отидохме в баба ми,и тя като сложи едни бухтички пред мен.... и ме накара да ям...изядох 3,бяха малки но...успокоявам се само с това,че днес е въглехидратен и не е толкова зле защото е тесто...
    Сега обядвам спагети ( от тези готовите със подправки ) и мисля да вечерям сладолет или филия с мед,все пак видях новите рецепти
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

За днес съм без прегрешения. Сутринта ядох праскова, а за обяд пържени яйца със сирене и филия хляб. Довечера ще ям малко диня или праскова.
    Къде изчезнахте, че никой не пише?

Град
    Разград
    Здрасти мацки
    Днес е големият ден - ВОДЕН И смея да кажа, че до тук се справям отлично. Бях гладна но вече не съм и се чувствам много добре Искам да попитам.. дали може да се пие бульон през този ден, защото имам съмнения, че довечера ще съм доста гладна Ако неможе нп.. ще карам на водичка
    Успех и на вас, утре ще разказвам как е минало всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си