.
Затворена тема
Страница 56 от 58 ПървиПърви ... 64652535455565758 ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1434
    Голям фен Аватара на alehole
    ^Деня е само на вода,нищо друго... *ако ти прилошее или ти падне кръвното хапни 1 плодче... Иначе успех,ще се справиш,като си гледаш снимките от преди и след
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Разград
    Хаха окс ще издържа толкос 1 ден
    Иначе по-скоро ще гледам снимките си от сега и тези на Диана - момичето от снимките които поствам Тя страшно много ме мотивира
    Прочетох, че през този ден се смъквали 1,5 - 2 кг Ухууу
    Ще се справяяя!! Този път няма да се предам
    Мерси за отговора
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

За нищо

Град
    Разград
    Днес всички се изгубиха, ама то в това хубаво време какво да правят пред компютрите, а и е събота..
    и аз следмалко излизам пак може да ида и да побягам и след това моите си тренинги

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Плодов ден и засега без прегрешения. По пътя към Бургас спряхме на 2 бензинстанции и изтрпях и не си взех нищо Братовчедките ми ядохе кроасани и бейк-ролс, а аз - плодове После пазарувахме в Метро. Тате взе една кутия вафли Морени, едни бишкоти, две кутии сладолед и кус-кус също. Много съм мотивирана и се надявам да издържа до 31
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Град
    Разград
    Бравооо!!! Много хубаво Повече никакви грешки, само резултати, нали така ИИИ сега си направи снимки, после ще пращаш да те видим Прияятно изкарване, без искушения и прегрешения

Град
    Sofia
    ^Meрси Как върви водния?

Град
    Разград
    Засега чудесно и въобще не съм гладна, само дето забравих оризчетата сутринта, но нищо. Ще видим до довечера как ще е, до 21:30 не се притеснявам защото ще съм навън, но после.. ще си легна по-рано днес

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    sh0c0ladch3ee добре че си във форума би ли ми казала какъв беше крема анти-целулит на Дева ? Че днес мисля да си взема,но не помня какъв беше ;д (знам че е на Дева,но ако има друго кажи ;д )
    Иначе аз закусих в 9 с праскова,в 1 ядох спагети и в 2 часа две филии с мед,защото много ми се дояде,а знаех че във въглехидратния мога да ям мед и... не се сдържах...Обаче пък правих 40 минути тае бо,и упражнения за паласки,а сега излизам да карам колело и към 7 ще се разхождам,най много да си взема сладолед,защото може в този ден,а ще съм на вън в тази жега
    Момичетааааа свалила съм още един см ! Вече общо 3 см за 23 дена
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Разград
    Благодаря тии !

http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80...%B2%D0%B0-slim

Това е кремчето, аз използвам и розовия. Много съм доволна. Хубави са, помагат, много съм доволна
    И браво за резултатите, много е хубаво това

Град
    Бургас
    Мерси,сега отивам да го потърся Бтв имаш страхотно тяло ! На мен пък ти ще си ми мотивацията ;дд
    Аз сега отивам да карам колело ( че тея две филии много ми тежат на съвестта ) ,до после на всички *sun*
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Sofia
    Без прегрешения на плодовия ден, докато съм на морето. Мнооого съм горда от себе си. След около час ще вечерям малко диня, а сега излизам на разходка. Утре с братовчедка ми ще тичаме сутринта... ЙЕЙЙЙЙЙЙ... За първи път съм толкова мотивирана и така вярвам в отслбването като нещо постижимо.
    Шоколадче, поздравления за водния ден

Град
    Бургас
    И аз си взех антицелулитния душ гел на Дева,че не можах да го отворя,стисках,стисках за че се пукна тубичката ама от горе не изтече ама пак ще си го ползвам от утре де...бтв не знаех че е душ гел,мислих че е крем само ;д

Шоколадче ти как си прикри стриите,че не мога да ги понасям мойте,ужасни са

Иначе и аз днес съм без прегрешения

Цитирай Първоначално написано от justasmile
    Без прегрешения на плодовия ден, докато съм на морето. Мнооого съм горда от себе си. След около час ще вечерям малко диня, а сега излизам на разходка. Утре с братовчедка ми ще тичаме сутринта... ЙЕЙЙЙЙЙЙ... За първи път съм толкова мотивирана и така вярвам в отслбването като нещо постижимо.
    Шоколадче, поздравления за водния ден
    Браво! Продълвашай в същия дух, резултатите ще са добри
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Супер фен Аватара на gabri3lla
    на мен ми се свърши с диетата. днес си бях на село и баба ми като извади едни гевреци,едни мекици........устоях им и хапнах само диня,обаче като си дойдох в нас се натъпках с 3 филии и пържено месце + половин шоколад(поне е натурален) от утре започваме на чисто(или от понеделник) хахахахахаха

Град
    Разград
    Здрасти Еми стриите ми с времето се заличиха, останаха ми малко. Използвала съм крема на ДЕВА за стрии. Много съм доволна от него. Забелязах, че белите стриички с времето изчезват.
    А иначе, то тубичката с кремакато я вземеш отгоре развиваш капачката и има предпазителче, махаш го и е готово за употреба
    И благодаря за всичко но аз още не се харесвам .. моя приятел ейся сиг. 10 пъти ми каза, че съм отслабнала даже нали дънките ми падат и излизам от колата и кръста ми навънка и той вика - Еее ти ся отслабна и зе да се показваш май
    Мама ми е купила едни бисквитки за утре, на престиж с овесени ядки и био захар, уж диетични. Ще ги видим утре
    Някой пробвал и е Л-Карнитин ли кво беше?.. едно момиче от моя клас го ползва и е доволна но незнам дали да се вземам...
    Меню за днес - Закуска - Вода, Обяд - Вода, Вечеря - Вода. И не съм гладнаа

Шоколадче, браво!!
    Аз днес бях на бобов ден, ядох пуканки, защото бях на кино, ама нищо Преди малко се прибрах, от 12ч съм навън и сега ще вечерям, въпреки че е късно
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Град
    Sofia
    Йеййййй.. Днес не съм прегрешила. Освен ако 2 ментос-а не се броят? Много се радвам. Утре мисля да обядвам кашкавал пане и салата или 2кюфтета и 2кебабчета. Предполагам, че ще сме на ресторант и даже може да си избера нещо друго. Много съм горда от всички ни Постигаме си желаните резултати най-после

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес издържах на диетата,но в 19:00ч. взех че прегреших с 1 сладолед,просто не издържах,а и ми дойде преди малко и то затова ми се е ядяло сладко.Ама от утре на чисто.

При мен днешния въглехидратен ден мина с много сладко И накрая дори ми стана гадно от сладко утре съм на плодове и нямам търпение.Браво на всички за резултатите.Много ме мотивирате Дано всички постигнем,това което желаем Утре ми е 20-ти ден,тоест още 9 дни до воднияяя

Град
    Бургас
    Днес изобщо не си броя деня като от диета...толкова хляб изядох,че не е истина,днес съм ужасно глад и просто не знам защо Но утре ми е плодов и почвам на чисто !!!

Днес мина добре. В понеделник мисля да почвам 90-дневната. Преди малко огладнях и изядох една праскова, но не го смятам за прегрешение, защото няма да си легна скоро.
    P.S. Преди малко видях как прегазиха една котка Много гадно ми стана

Град
    Разград
    Ох тва е ужасно .. Аз сък се скарах с приятеля ми.. е опрайхме се но още му се сърдя и се чувствам супер гадно..
    поне тва ми подтиска апетита не ми е до ядене.. в момента даже ми се повръща... оф.. деня мина отлично, утре продължавам с режима си, да видим какъв ли ще ми е ефекта.

Е*ах и майката на диетата .. днес леля празнуваше рождения си ден и то не бяха кебабчета кюфтета зелева салата от домати и краставици ЗАЕШКО бяха направили тяхния заек и аз мисля че е пилешко и ям такава и батко като каза хубаво заешко и аз квооооооооооооооооооо леле .. ама беше късно бях го изяла ядох и торта и сладки пих и мента и бира и водка и текила иииииииии ОМГ .. отиде диетата НО днес пих ония чай .. като го помирисах в началото беше мн гадно но после ми хареса и го изпих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си