- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
не се притеснявайще продължаваш ли с чая? ако има ефект докладвай
да го купувам и аз
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
^ Ще продължа мн ясное значително ми намали апетита де ... рофл може да не ми повярвате след това написано по горе хах
но мога много повече така че
![]()
Ох, как наближава моят воден денУтреее въглехидратеннн
![]()
![]()
На закуска още не съм решила какво, днес ходих да си купувам плодове и съм си купила от абсолютно всичко, трябваше ми танк, за да се добера до нас с всичките торби
Но и без танка се справих, де
За обяд най-вероятно кус-кус, че така ми се е доялл
и за вечеря сладоледчеее
![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
![]()
Ужас нещо от толкова време се каня да правя диета и все не става . Или сме канени на гости и не мога да не ям там или нещо друго . Ама от понеделник почвам диетата сериозно , надявам се че ще съм и по активна в темата
![]()
![]()
![]()
днес ми е воден .. но изглежда ме хвана летния вирус и не мисля да си стресирам организма с вода .. тай че ще си хапвам пилешко.. безтуй не бързам за никъде да свалям .. колкото толковадали ще карам воден или не .. няма голямо зна4ение .. ще си направя два белтъ4ни дена :Д
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
ЗдравейтеДнес ми е плодов ден . Дано мине добре
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Добро утроо![]()
Въглехидратеееннннн![]()
![]()
![]()
А все още не съм гладнаСлед малко значи ще хапна 1 прасковка и ще чакам да стане към 12.30-1ч да си направя кус-кус
![]()
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Добро утро!
Днескашния ден ще го смятам за провален,защото за мойта диета няма нищо в нас,а на гладен стомах не мога да тръгна по магазините,а и ще стане късно докато се пребера да ям закуска.та от утре продължавам,но днес ще си хапна квото има.![]()
Мацки, да ви питам, мога ли да ям сушени плодове /ананас, кокос, папая?/ и в кой ден? Защото вчера като видях си купих ама не смея да хапна![]()
^можеш със сигурност,но не знам в кой ден точно. на мен и днес ми се размина диетата,хапнах 2 парчета баница за закуска и ми е малко гузно,ама ми се ядеше много и бях тооолкова гладна.........
Според мен сушените плодове е най-добре да се ядат във въглехидратния ден.
Сутринта изядох една праскова и засега съм без прегрешения. Само с водата съм малко назад, но нищо. От утре и аз почвам 90-дневнатаи ако 2 седмици няма ефект, я спирам.
Благодаря и на двете за отговоритеСупер, и без това ми е въглехидратенн
![]()
![]()
Wanderer1 Успех с диетата!![]()
Сушените плодове се ядат най-вече в плодовия ден.Пък ако ти се ядат днес си хапни
![]()
Аз сега ям диня![]()
2-ри ден на морето: 2-ри ден без прегрешения. Вкъщи има кутия МОРЕНИ, Бишкоти и едни сладки...но издържамДа се надяваме, че като се прибера ще има положителна промяна в кантара. Вече се усещам поприбрала се. Много се надявам да не прегрешавам, а да продължавам както съм започнала
![]()
Днес ми е белтъчен. Обядвах: омлет (2 яйца) със сиренце и кашкавал и след това си отрязах малко кашкавал. По принцип не исках да ям това, но майка ми избърза..и така. След малко ще вечерям 1-2 парченца кашкавал затоплени на микровълнова
Много съм хепи... движа се и се надявам на резултати
![]()
![]()
ПС: сушени плодове се ядат през плодовия![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Оффф да му се невиди,2ри ден пълен провал...от утре почвам сериозно ! Днес не знам какво ми стана,но толкова ми се ядеше нещо сладко,че просто не издържах...купих си един шоколад и го изядох...и малко чипс ядох...а днес ми е плодов ден...нямам думи...кажете ми нещо за да не се отказвам
Утре ми е белтъчен и ще се справя ПЪК ! Аман значи...два дена ядене на корем,а бях на диета................. днес правих само коремните преси от клипа.Утре ми е деня за тае бото....... (уф толкова ме е яд,сега все си мисля,че съм си върнала см за два дена...дали е възможно ?!
)
п.п. Днес за пръв път ползвам душ гела на дева ;д кога горе-долу мога да очаквам резултатите ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз днес съм на плодов,но имах период следобяда,в който трябваше през няколко минути да си припомням,защо съм на диета,да мисля за хубавите тела,защото от тъпата СКУКА щях да съгреша![]()
Mай вече почти никой не пишеКак сте? На мен лично ми е много кофти, защото вкъщи всеки нагъва нещо. А тук сме близо 10 души, айде 8 - без мен. Все си повтарям, че си струва и, че тези вкусотийки ще ги има и след няколко месеца. Оххххх... дано има ефек, защото е наистина отврат. Ако като се прибера няма поне 1.5 кг надолу... направо ще ...ще... не знам
А, ако има кг нагоре.. ще взема да се метна от някъде
В момента съм супер уморена от плажа
![]()
Нали все пак няна шанс да се надебелее при спазване на диетата (без грешки)?
ПС: днес обядвах 3 часа и половина след като закусвах, нали не е проблем?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
170 -61кг. - 15 годинки![]()
Са до зимата ще гледам да стана към 65-66кг.
и да си увелича ръката да стане към 38см.
..Нещо не схванах темата ..![]()
Азис - Хоп [music]
^ Смисълът на темата е момичета, които спазват разни диети да пишат как им е минал денят, дали са яли някакви 'забранени' храни, какво са тренирали, дали са отслабнали или свалили сантиметри, оказване на подкрепа.![]()
най-сетне днес си купих кантар. след почти двуседмична диета,едната седмица без прегрешения от 62 съм слезнала на 60кг![]()
Значи не е за менеПървоначално написано от Sisxx
то принципно и раздела също
![]()
Азис - Хоп [music]
Въпреки всекидневните ми прегрешения, се оказа че съм свалила 3 кг. и аз не знам как и вече съм 52, супер доволна съм.
От утре на чисто, защото днес цял ден се храня със сладки неща, може и да съм си ги върнала вече.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
благодаря ти. не беше точно това,което очаквах,но каквото-таковаПървоначално написано от Sisxx
![]()
ЗдрастиИ аз днес съм пълна с грешки.. след вчерашния воден днес направо се изложих
хапнах сладолед и една бухтичка... абее ще тренирам за да се реванширам малко поне
Бях прочела, че Пъмп-а целия ако го направя, горял 1000 калории, ако е вярно ще е супер. След малко почвам
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите