- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
И аз прегреших с едни пържени картофи... нищо. От утре започвам много по-сериозно, че 15ти идва.
Иначе pump it up-a досега не съм го направила докрая.Винаги се отказвам 5 минути преди да свърши клипчето(утре ще опитам)
И браво за рузлтата на gabri3lla![]()
и аз от утре си продължавам сериозно.. то толкос 1 път че съм се отпуснала не е проблем а и не съм прегрешила толкова много. Утре ще карам само на диня и вода и ще си се реванширам![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
90-дневна: ден 1ви
з: 2 нектарини
о: сирене с 1/2 домат
в: шопска салата без олио/зехтин
Никакви прегрешения. Ноо карах колело 13 км и 40 минути зумба фитнес . Ии открих някакъв ЧУ-ДЕ-СЕН руски торент сайт, пълен с клипове с упражнения и кардиооо
![]()
. За мотивация си имам една снимка на едно момиче... искам нейното тялоо
. Ще видим до 15ти дали ще успея да смъкна поне няколко см от бедрата и прасците от това колело
![]()
Love is everything!
Без грешкиииипонеже докато другте се храниха в ресторанта, не трябваше да ям и изядох няколко ментоса. Но съм се движила, така че не ми е проблем
Иначе ми е белтъчен
Утре ще ям грах (направо от консервата
) и най-вероятно салатата.
Имам 2 въпроса: Нали не е фатално, че днес обядвах 3 часа и половина след като закусвах ( вместо 4)
Утре може ли да ям грах и картофи? Не е забранено в диетата, нали?
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^Може
Аз не съм чувала, че между закуска и обяд в белтъчен трябва да е 4 часа, а само между обяд и вечеря (но само в белтъчен, в другите - 3) ?Първоначално написано от justasmile
Love is everything!
Мацки как е ? какво правите, забравихте тематаох аз сега тренирам.. поне 2 часа мисля да си тичкам и скачам, че вече имам чувството, че не отслабвам.. само така си седя...
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Момичета,спретнах набързо обещаната начална страничка (първия пост) на новата тема и след малко ще я пуснаНе е перфектна,но се надявам да ви хареса,а ако не - ще чакам предложения за промяна
Едит:Линк към новата тема
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...003019#9003019
Мир и любов
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.