- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
Ако кифлето продължава да се прави на интересна по селски (добре де, по по-селски начин) начин, моля да ми драснете едно лично да изчистя темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Чувствам се супер виновна. Този въглехидратен ден си мислех, че ще е супер, защото ще мога да ям торта и шоколад, но вече изобщо не съм на същото мнение. На вечеря [преди малко] изядох едно парче и половина торта
А на всичкото отгоре, после 1 парченце шоколад. И сега ми е толкова лошо и едвам се сдържам да не повърна
Сега чакам малко да слегне тортата и ще правя упражнения цяла вечер, да ги изгоря тия гадни калории
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Попринцип вечер не е добре да се правят упражнения, и то след вечеря. Нз защо, на мен поне не ми влияе добре ..Първоначално написано от infinitypeace97
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Аз някак си се разтоварвам като ги правя и ми става някак си по-добре. Оф, как можах да изям толкова много тортаааа![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Хораа и аз от утре ще почвам 90 дневната защото и аз сама не мога а тука си намерих дружки![]()
Аз въднъж я бях правила ама само 1 месец но беше зимата и бях на училище и ми беше по трудно да я спазвам. Сега поне е лято, пълно е с плодове и съм ваканция така че тъкмо
![]()
![]()
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
^ Успех! Както и на всички зруги, които започват някоя диета![]()
аз от утре съм решила да се стегна! сутрин ще тичам (а ако понякога не мога- вечер) , ще правя коремни преси,ще скачам на въже и ще ходя на зумбасъщо така се ограничавам от junk foods. Някой с мен,всмисъл да си обсъждаме заедно и т.н.? Защото сама ще изперкам
![]()
няма нужда! ядосах се не исках да обиждам никой . може да се изтрият мнениятаПървоначално написано от Extremescream
...
Момичета, как върви диетата?![]()
Аз днес сутринта се изложих с парче пица, но беше малко, г-д с размерите на филия хляб![]()
Към 10 хапнах леща и целия ден ще го изкарам на бобови варива. Нямам търпение да идва въглехидратния ден.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Хайде и аз при вас.
Напоследък волята ми е станала нулева. Ама няма да се предам ПЪК.![]()
Вече съм и ваканция,т.е. ще ми е по-лесно.
1 ден на 90 дневната към 10 изядох 3 праскови и сега умирам от глааад![]()
чакам да стане 1 и нещо и ще хапна най накрая
![]()
как са другите 90 дневни
![]()
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
Хохо аз чак в 11 ядох ,защото станах късно и сега как ще остискам до 3 незнам хаха
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
И на мен ми е първи ден,не съм закусвала,защото станах късно,преди малко хапнах едно пилешко бутче и пих вода,а чак след като пих видях,че трябвало да се пие вода поне 30 мин след храненетоНищо...другия път
![]()
4y4u_g защо чакаш чак до 3 ? Аз ли не съм разбрала нещо,или в диетата пишеше,че се яде от 12 до 20 часааз нали сега ядох в 1,и мисля да вечерям в 7...до тогава сиг ще хапна някоя и друга черешка,че няма да издържа толкова време.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
О и аз пих вода хаха ама то щото съм гладна![]()
Иначе пише ,че : При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
Затова чак в три,но мисля към два да си направя нещо за ядене и да си го хапна към 2.30![]()
Иииии вярно бе,аз чак сега го видях това за времетоНачи в 4 часа мога да си хапна някое плодче
Между другото то било задължително да се започна с плод деня,пък аз го пропуснах,сега едва ли ще има някакъв ефект... май си развалих първия ден,и вода пих.. аман значи
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
хах няма нищо важно е другото да е спазено пък от утре по-редовно.То и аз забравих за водата и пих малко след като ядох.Ядох банан ама само един ,понеже там пише по 2 ама никъде не пише банани и викам ще изям единНямам търпение вече да хапна ох мирише ми на манджа хаха
![]()
Аз съм с теб. Всички правят 90-дневната и се оказах самичкаПървоначално написано от ChristmasTree
З
За днес не съм прегрешила по режима си, но за всеки случай сега ще права едни упражнения на Синди Крауфорд. Ефикасни са, дори и от 1-вия път има ефект. Но както се казва "Една птичка пролет не прави"
Ако някой иска да ги почне, май в замунда ги има, но не съм сигурна. При мен са на диск (от в.'Всичко за жената). Дисковете за 3 - първият е 'оформи тялото си'. Оххх... има гадни упражнения![]()
![]()
Аз ги правих онзи ден.Ама не стигнах по далеко от кракатаИ полсе имах б*си мускулната треска. Иначе правих и Slim and SLeek има ги в замунда и тях.И ми допаднаха повече.Пак има натоварване,но си потен след първите 10 мин
![]()
Иначе нали съм на белтъци си направих бъркани яйца.По тая рецепта : http://www.gotvetesmen.com/recipes/c...ecipe_1979.php
Понеже има и мляко ми се стори подходяща.Само ,че не ползвах кр.масло,а зехтин и изключих черния пипер,защото не го харесвам. И разбира се я направих с 3 яйца не с 5След малко отивам да хапна мм чао
)
яAз сега ги направих, но от упражненията за корем - само 1 серияако имаше и толкова.. Иначе преди да почна въобще да права упражнията - бях мн слаба в ръцете - едвам правих 2-3 лицеви
![]()
![]()
сега мога да се похвала, че издържам до към 15 :P
А аз понеже станах към 12:30, мисля да обядвам/вечерям към 16 часа.. Охххх... това лято се очертава много тъпо![]()
![]()
ОФ! Мамка му. Защо винаги се появяват гости,като съм на диета и то 1 ден. Мммм..
След малко отивам на фитнес,че само се ядосвам като ям. Утре ще го дам на 2 - 3 Активии. Защото явно днес няма да я бъде диетата.
Да. ДА . ДА ! Утре най-накрая е въглехидратния ден. Пици, спагети и сладко на кореммммммм.![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Още е 4 часа и умирам от глад !Но този път ще съм сериозна ! Няма да развалям диетата...
Оххх още колко време има до 7 часа((
Oхххх... изложих сено за това сега ще карам велоергометър в нас - да изгора поне 400кал (може и повече - ако ми се занимава) и след това няма да вечерям.... дано да не съм нашишкавела
![]()
![]()
![]()
Какво стана ? Да не си хапна нещо ?Първоначално написано от justasmile
Аз изядох цяла купа череши,нали плодове можеха да се ядат ако огладнея
И все едно нищо не съм яла,а майка ми прави сандвичи в кухнята
Направо не издържам !