- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;)
^ Отслабване.Пият се по 50 оризчета с вода или чай whatever и после не трябва да се яде 1-2-3 часа - или колкото можеш .. доколкото аз разбрах .. от вчера не съм ги пила .. аз ги пия 20 мин след хранене за да може да не ям после 3-4 часа .. пият се 3 пъти на ден ..на всеки кръгъл час ..
П.п Така ми се спи и аз не знам дали ще разбереш нещ/,![]()
лол каква разлика .. ;О .. браво бравооооооооооооооооооооо оооПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
П.п - Лека нощ на всички (будни , разглеждащи темата) .![]()
Лека нощ бонбон, сладки сънища !! ии дано утре се сабудиш по-слабичка и лека![]()
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Лека нощ и от мен и да не сънуваме изкушаващи храниАз се надявам да сънувам готини и слабички манекенки и ако и вие искате да сънувате това ви го пожелавам
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Хах мерсилека нощ и аз след малко ще захърквам
да сънувате следващия епизод на страх
![]()
![]()
бъзикам се
![]()
Лека![]()
![]()
![]()
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Не мога да заспя .. ще чакам до 1 и 40 да почне срещи в мрака супер инт по тлс ..![]()
![]()
и на мен не ми се спи... ще поиграя WoW сиг. приятеля ми като се наиграе![]()
От кога не съм играла лол ..сега играя цс .. докато се зареди този сървр ..
![]()
ахахаха играете WoW?![]()
Audio ergo sum
ДрастииИ аз се присъединявам към заслабващите.Като за начало искам да сваля 10 килограма,ама и повече да са няма да се разсърдя.Са да си разкажа историята
Зимата за 20 дни свалих 10 килограма с нечовешки глад и по 10 см от бедрата и ханша,талията не съм я мерила.Та от 55-56 станах 46,ама и мен йо-йо ефекта не ме подмина. Та ся съм по-дебела и отпреди
.Тоя един месец се поограничавах,ама на сериозно все не можех да почна нещо,но...стига вече!Сега ще си почна по един мой режим,който се основава на намаления прием на калории + упражнения за цялото тяло.Айде стига съм писала,че още малко ще стане роман
![]()
Мда.. не мисля, че е странно..Първоначално написано от ArrowsOfDeath
или пък смешно... Тъпо е във фън сърварите, пълни с бъгове.. аз играя в Близзард
![]()
Играта е невероятна и познавам доста момичета, които играят, преди игпаех и Диабло и сега чакам да излезе 3-ката.
А ЦС откога не съм джъткалааСиг. от година, ама аз без тва бях много зле
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:
Ухуу ейсега отивам да галтам оризчета, всичко върви повече от идеално.
Днес мисля да си купя едно кисело мляко 0,1% и да хапна половината в 14:30 и другата роловина към 18:00 и вече към 17:30 диня. И през деня ако огладнея пак диня ще хапнаиии предполагам, че ще изпияповече вода от вчера.
Добро утроКак сте?Аз закусвам с пъпеш.Шоколадче,много си отслабнала.Vrogue много хубаво дупе си направила
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Добро утро!![]()
Днес се събудих минус 200гр...малко е ама като за начало е добре.Закусих 1 филийка пълнозърнест хляб+сиренце.След 2 часа ще ям ябълка.На обяд ще ям салата.А довечера нз още.
![]()
Vrogue,евала за постигнатото.![]()
Аз сега си варя картофки и ще ги правя сигурно на салата![]()
Добро утро, мацки![]()
Първо искам да похваля антицелулитният гел на Дева, който за цената си/4-5-6лв/ прави чудесаДнес ми е четвърти ден, в който го използвам/общо 5 пъти до сега/- по два пъти на ден и мога да кажа, че вече почти нямам целулит по бедрата. Сега остава малко и от дупето
Много съм доволна
![]()
И сега да кажа колко съм .. незнам и аз какво.. Върнах си всичко свалено с изключение на 100 гр благодарение на вчерашния ми 'плодов ден' Много съм ЗЛЕ.Ама ми е за урок пък. Поне знам вече какво да НЕ правя
Ама вместо да се отчая се мотивирах още повече
![]()
![]()
И сега вече знам, че ще успея
![]()
Успешен ден, момичета!
П.П Някой доволен от оризчетата да има? Аз мисля да ги спирам, че ми стават като наркотик![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Добро утро,момичета![]()
Аз днес закусих две ябълки а за обяд мисля бъркани яйца със сиренцеЕх,като ви гледам резултатите много се мотивирам
Кхъм...да се похваля-от 5 дена подред правя Пъмп ит ъп и наистина чувствам разлика!За тая седмица от бедрата съм махнала г/д 2см./от 54 на 52 и малко
/Много добре се чувствам с упражненията.Даже днес мисля да си направя и едно Тае бо заедно с Пъмп
След 2седмици ако има голяяяма разлика ще качвам/пращам снимки на който иска
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
^Аз ги спрях още на втория ден,защото получавах неописуеми болки в корема от тях![]()
Здравейте! Моля ви да ми предложите някакъв режим или лека диета, защото искам да сваля 3-4кг. Откакто се помня стоях на едни и същи кг ,но последните месеци ка4их няколко кг и ми е кофти.
Успяваш ли да направиш цялото клипче? На мен ми идва бая бързо.Първоначално написано от Yankee
И кое точно правиш?
Аз засега правя само упражненията на Синди за корем и се надявам скоро да има ефект, защото са бая изморителни. Правя и малко за паласки. Ще си купувам и обръч. Храненето не ми е проблем, диета не пазя, но вкъщи си ядем супер здравословно и без това.
Да,цялото го правя-горе-долу им влизам в ритъмаА иначе-освен него правя и Тае бо,скачане,преси и упори
Храня се здравословно,хем че съгрешавам понякога през седмицата
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Здравейте момичета! Сутринта не съм яла плод ,защото не ми се ядеше.По-късно мисля да си направя едни бъркани яйца с салата и съм айляк.братчеда за 3 ти ден е в нас и пак няма да мога да си направя упражненията ,а и ми дойде цикъла
и както пия много вода и съм леш ..
![]()
![]()
Vrogue sh0c0ladch3ee удивителни резултатиБраво на вас, момичета
![]()
Да се похваля: станала съм 61.2 кг, тоест за разлика от учебната година съм свалила 4 килограма![]()
![]()
![]()
Ааааааа.. 90-дневната има ефект. От както я спазвам (ама нито веднъж не съм прегрешила) - 2 дни, съм смъкнала 1.4 кг
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааааа.. многооооо съм хепи :P Това ме мотивира много.
Момичета, нали ги знаете тези дни, дето просто имате нужда да си сложите нещо в устата. На мен вчера ми беше такъв и УСПЯХ ДА ИЗДЪРЖА да не ям. По едно време си бих няколко шамара (ама..подробности)...ААААААА АА![]()
![]()
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
^Браво,радвам се,че имаш резултати,защото май беше на път да се откажеш от диетата,нали мислеше,че качваш.радвам се за теб
![]()
justasmile Бравооо!![]()
Аз успях да си направя бъркани яйца![]()
![]()
![]()