- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-якото секс предложение
Не знам дали е точно предложение за секс, но много ме израдва!![]()
Отидохме с мама на гостина на една нейна приятелка, а тя има син, който е 4 години по голям от мен и има братче на 8!
Аз него само съм го виждала, но не си бахме говорили и така ..
Отивам аз в стаята им да се запозная и сядам на леглото, а това малкото нещо се закача с мен!
След това излезе и аз останах с брат му ..
Той: - Аз съм те виждал много пъти, но май не сме си контактували!
Аз: - Дам ..
Той: - Малкият те хареса ..
Аз: Да много е сладък обаче е егати злобното дете!!
Той: - Не говорех за брат ми!
Аз: - ??? За какво говориш? (смеейки се) ( .. правя се на тъпа, но ми мина мисъл през главата!)
Той: За нещо което също е сладко и ако искаш може да бъде и злобно! ( подсмихвайки се )
Аз го гледам такаи се засмях, правейки се, че не ми направи впечатление!
После влезна брат му и почнахме да гледаме някакви клипове във vbox7-a!![]()
Can't get you outta my mind ♡
бившият ми приятел ми прошепна веднъж на ушенце "айде в тоалетната след 2 минути" .. кафето беше фул, и беше доста вълнуващо някой да не ни хване .. е, никой не успя, за това гледахме при всяка възможност да отидем в тоалетните и да се позабавляваме![]()
Седим си вечерта в една приятелка и гледаме филм и тя ми вика : Айде да се побараме на тъмно , какво ще кажеш ??
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Аз : Абе престани ..
Той: ти престани ще те е*а..
(нахвърлям му се)
аз :можеш ли
Той : ей ся те е*ах ..
аз ; не можеш
Той ; усещай !
Разговор с бившият ми:
Аз: О не не не недей така, побъркваш ме, а сме на публично място ( почивна станция горе пред стаите на едни сепарета ).
Той: Че то това е целта
Аз: Щи дам аз една цел на тебе! Отивам до тоалетната, чакай една минутка и ме последвай
Последва ме след няколко сек, ( неизтрая 1 мин ) влезе при мене в женската тоалетна и така се награбихме че ... Добре, че нямаше кой да ни чуе кви ги вършихме![]()