.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Планетата Земя!

Възможно ли е да вляза?

Приеха ме в СПГЕ "Джон Атанасов" по второ желание със специалност - компютърна техника и технологии. Обаче се записах за системното програмиране, което всъщност ми е първо желание. Възможно ли е да ме вземат на второ класиране с бал - 29.606

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ми възможно е... що да не е?..

БТВ: Следващият път питай в темата за 7 клас, тук ще ти я заключат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Опитай се. Ние няма как да ти кажем дали ще си приет на второ класиране по първо желание.
    Пък и няма какво да губиш.. Все пак мястото ти от първото класиране се запазва.. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    НЕ ПРАВИ ТАЯ ГРЕШКА!!!!!!!!!!!!!!НЕ ВЛИЗАЙ В ТВА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЕРИОЗНО ТИ ГОВОРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАМ СЪМ ОТ 2 ГОДИНИ И ТИ КАЗВАМ ПРОСТО НЕ СЕ НАБУТВАЙ!!!!!!!!!!

П.П. Да предполагам,че ще влезеш за програмиране на 2-ро класиране.Ако наистина се интересуваш от специалноста,има някой неща,които можеш да научиш в това училище.

Град
    Планетата Земя!
    Цитирай Първоначално написано от sp33der
    НЕ ПРАВИ ТАЯ ГРЕШКА!!!!!!!!!!!!!!НЕ ВЛИЗАЙ В ТВА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЕРИОЗНО ТИ ГОВОРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТАМ СЪМ ОТ 2 ГОДИНИ И ТИ КАЗВАМ ПРОСТО НЕ СЕ НАБУТВАЙ!!!!!!!!!!

П.П. Да предполагам,че ще влезеш за програмиране на 2-ро класиране.Ако наистина се интересуваш от специалноста,има някой неща,които можеш да научиш в това училище.
    Понеже ти си от СПГЕ, може ли да ми дадеш скайпа си да те поразпитам малко за училището?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Има си обща тема за 7 клас - такива въпроси там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си