.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на gabsit000

А пука ли ми?

Доста се чудех дали да споделя моята история,но реших да ви по тормозя малко и с моите проблеми,да ми дадете някаква яснота и съвет може би отстрани виждайки ситуацията ..и наистина умолявам да няма злобни коментари..не пиша с цел да бъда обиждана.. и ето историята ми:

На 19 съм... Януари (на Иванов ден) се запознавах с даденото момче,сутринта докато бях още на у-ще,голямото междучасие бях в едно кафене,той идваше от известно време там,тъй като имаше познати приятели от моя випуск и се виждаше там с тях..но точно този ден някак почнахме да си хвърляме погледи едно друго.. а вечерта трябваше да ходя при една съученичка да празнуваме именният й ден и след това дискотека..и стана вечер бяхме при нея ..проверих си фейсбуука и видях че той ми е писал ..нали че ме е видял в заведението ..и така..заговорихме се...и края на разговора приключи с това че може вечерта да се видим на по нещо и след това в дискотеката .. аз се съгласих ..разменихме номера... естествено вечерта бях на неговото сепаре..свалихме се и така..но знаех за него,от една далечна позната,нали ходила е с него и винаги се оплакваше че лъже,че не е много верен и така бях си създала някакво мнение за него..след тая вечер постоянно ме търсеше искаше да се видим.. аз нали накрая се съгласих,но си имах едно на ум за него и някак си не можех да се отпусна на 100 %,макар че се радвах от една страна,тъй като не се привързах бързо към него...след седмица се хванахме ..аз постоянно се съмнявах в него .. и точно около 3-4 дни преди да се разделим той ме попита "Ти наистина ли си мислиш,че ти изневерявам?" и аз му отговорих честно,че е така,че това което са ми говорили за него няма как да го забравя...но той ми каза че наистина не му е до това ..втръснало му е от тези неща и не ги прави и че наистина е само с мен..и така продължихме още няколко дни и се разделихме,бяхме на дискотека (той ме помоли да си тръгна с него..аз го отрязах,тъй като нямаше как да оставя тази моя приятелка с която бях,защото беше сама и си тръгна без обяснение ) ..заряза ме с неговите приятели в дискотеката,написа ми смс "че нямало смисъл да ме наранява..по-добре да се разделим"...после се прибрах със тях..не знаех как да се чувствам,по дяволите бях зарязана с смс :X на следващия ден звъня да ми се извинява,че бил голям глупак така да ме зареже,но просто нямало смисъл вече ..обяснява се известно време,а в мен сълзите напираха и просто му затворих,защото не исках да знае,че проявявам слабост..контакта с него възвърнах с един случаен смс който му писах на Трифон Зарезан.. на бъзик просто..(от тук насам ще разказвам отгоре отгоре,защото и без това е доста дълго) и от тогава..пак почнахме да си пишем да се търсим..след това на рд-то ми беше ...на самото празненство ..сле това бяхме на дискотека ..сваляхме се и там и бяхме у тях...сещате се какво може да сме правили,той ми е първия попринцип..и така започнахме да се виждаме и до днес ..допреди 2 седмици.. всяка седмица по веднъж..по-скоро само петъците..когато сме и двамата някъде с компания навън.. мислех си че ако се виждаме така само за нещо неангажиращо няма да ме интересува ..така и беше...но в последно време започнах да го сънувам.. да мисля за него,а не ми пукаше ,не ме вълнуваше,просто знаех че съм с него..а той от две седмици му пиша..звъня .. не ме отразява..вчера дори му писах .. аз не му пиша директно..винаги започвам с това какво прави..къде е .. той си изключи дори и телефона .. не знам какво става дали вече му омръзнах..все пак разделени сме от 6 месеца почти .. и не спряхме да поддържаме връзка дори и неангажираща..дали си намери друга с която да се разнообразява..незнам и защо и ме вълнува какво става?!?!?

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Някои момчета обичат просто да "преследват" момичето(или момичетата,кой знае).До колкото разбирам,в началото той е бил активния-търсел те е,пишел ти е,свалял те е.След като сте се разделили по нелеп начин (сериозно,аз нямаше да му го простя толкова лесно тоя смс),сте започнали пак комуникация,но в един момент на него може да му е омръзнало (за което не си виновна,може просто да си е такъв).И като ти го търсиш му става кофти и нарочно изчезва.Според мен,по-добре се откажи от него.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

е добре можеше ли да не ми е зор допреди 2 седмици...сега изведнъж да ме е обсебил и да не знам какво да правя и го мисля...къде е ...с коя е .. защо ме вълнува ..не искам да ставам онази която бях преди .. да страдам по някакъв глупак който не ме е заслужил...

Ти сама си даде отговор на въпроса. От 2 седмици той е спрял да те отразява и ти от 2 седмици не спираш да мислиш за него. Колкото по-недостъпен е някой, толкова повече го търсят и мислят за него. Момчето знае как да те накара да го искаш. Въпросът е там дали го прави нарочно или без да иска, защото е възможно просто да те е отебал понеже му е омръзнало. На мен специално ми изглежда точно на такъв човек.

е то и на мен ми се е случвало 2-3 пъти да не му звъня и да не му пиша,когато ме е търсил ..не защото ми е омръзнало..просто или не съм била някъде излязла или просто съм спала ..не съм видяла .. ддз и аз .. знам че е загубена каузата вече ..просто ме е яд,че го търся сега..искам да му натрия носа..искам да му докажа,че на мен също не ми пука и не искам да му оставам длъжна...

2 седмици не е като да ти се случи 2-3 пъти. А и освен това ти питаш защо ти пука чак сега и аз ти отговарям.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Обсебена си точно, защото не те отразява още по малко пък да тича по теб. И да ако продължаваш така пак ще страдаш като първият път. И да ако отново му дадеш шанс ще страдаш отново като предишният и този път.

ще видим ..има вероятност довечера пак да се засека с него...умирам от желание да го отрежа и да му натрия носа..

Предполагам, че е по-добре първо да разбереш причината защо не ти отговаря и те игнорира. Все пак е по-добре и за теб... Човек може да си вземе урок от всичко. Не казвам, че не си била права, но е важно той какво ще ти каже и с какво оправдание ще ти излезне... Смятам, че ще ти е интересно каква причина ще измисли. И тогава можеш да му натриеш носа.

аз съм сигурна,че ще ме излъже...първия път когато му писах и на ме отряза..писах му..звънях му..никаква реакция..на следващият ден той ми пише в скайп,фейс... "тук ли си""кво става"".. "да ти кажа ,че бях вчера на плаж ..легнах си рано и затова не съм видял телефона и не ти отговорих " и аз ок нали дали му вярвах или не,дали той ме лъжеше или не -негов проблем все тая...но вчера направо телефона си изключи .. и кво да го питам. "кво друга ли си имаш вече,защо не отговаряш на смс ми.." нали уж всичко е неангажиращо,защо да му държа сметка??

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    ще видим ..има вероятност довечера пак да се засека с него...умирам от желание да го отрежа и да му натрия носа..
    Това желание за мъст само може отново да ти изяде главата.

Ще ти цитирам едно мнение от друга тема:
    гадно е постъпила,но явно си е имала едно на ум да скъса с теб или да те накара ти да го направиш,за да не се почувства виновна,макар че не не намирам грам вина у нея .. просто ще дойде време когато ще й омръзне даденото момче и ще те помоли пак да се оправите и да се съберете ..поне в 90 % от тези случаи винаги става така...но ти трябва да се проявиш като достоен мъж и да не й позволяваш да те разиграва ...

Точно така. Това е твоето мнение.Погледни това дето съм го оцветил синьо и съм го уголемил и замени изразът достоен мъж с достойна жена.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Това желание за мъст само може отново да ти изяде главата.

Ще ти цитирам едно мнение от друга тема:
    гадно е постъпила,но явно си е имала едно на ум да скъса с теб или да те накара ти да го направиш,за да не се почувства виновна,макар че не не намирам грам вина у нея .. просто ще дойде време когато ще й омръзне даденото момче и ще те помоли пак да се оправите и да се съберете ..поне в 90 % от тези случаи винаги става така...но ти трябва да се проявиш като достоен мъж и да не й позволяваш да те разиграва ...

Точно така. Това е твоето мнение.Погледни това дето съм го оцветил синьо и съм го уголемил и замени изразът достоен мъж с достойна жена.

виждаш ли акъл за себе си нямам...ама съм тръгнала на други да раздавам ..

Хаха извинете ...преди минути получих смс от дадения г-н:"Здравей :P вчера ми падна батерията..и не се чухме..ти как прекара джулай..при мен беше супер "

Абе тоя ми адски интересен ;;х .. Мога да ти кажа, че само те разиграва .. поне така изглежда в моите очи .. ;хх

Цитирай Първоначално написано от just1me
    Абе тоя ми адски интересен ;;х .. Мога да ти кажа, че само те разиграва .. поне така изглежда в моите очи .. ;хх
    Мен пък ми е пределно ясен.Лошото е,че не можем да го набием в акъла на авторката
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

аз просто помолих за мнението ви по тази тема..а не да ми набивате акъл...аз просто щом си го нямам ..надали ще успее някой да ми налее благодаря на всички... аз вчера се видях ..изяснихме си някои неща ..всичко е ок..

Все едно чета писанията на една приятелка преди време. Съкратено. Мразя го и няма да ме види повече. Ще види той. А всъщност го обичам много и съм много щастлива с него.Не мразя го и ще си отмъстя.Всъщност обичам го и съм много щастлива с него.Ако има друг ще види как ще го заменя.Аааа не всъщност той е единственият.Защо не съм щастлива с него.Не всъщност съм най-щастливото момиче на света просто трябва да проявявам много търпение.
    Абе хора имайте малко самоуважение и самочувствие де.
    Относно това дето го беше написала след моят пост. Акъл може и да си имаш само че хората често обичат да дават съвети без даже да се опитат да се поставят по-дълбоко в дадена ситуация.

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Все едно чета писанията на една приятелка преди време. Съкратено. Мразя го и няма да ме види повече. Ще види той. А всъщност го обичам много и съм много щастлива с него.Не мразя го и ще си отмъстя.Всъщност обичам го и съм много щастлива с него.Ако има друг ще види как ще го заменя.Аааа не всъщност той е единственият.Защо не съм щастлива с него.Не всъщност съм най-щастливото момиче на света просто трябва да проявявам много търпение.
    Абе хора имайте малко самоуважение и самочувствие де.
    Относно това дето го беше написала след моят пост. Акъл може и да си имаш само че хората често обичат да дават съвети без даже да се опитат да се поставят по-дълбоко в дадена ситуация.

прав си,наистина явно отстрани изглежда така-смешно,глупаво,все едно още съм на 14-15 години..но виинаги се случва това-че когато напълно се отчая ..почвам да се оплаквам,да се отчайвам..и то вземе,че нещата се оправят и всичко пак е ок..просто явно както каза ти ..трябва си търпение...за самочувствие и самоуважение няма какво да говорим,от доста време това си ми е проблем ...просто от детството си ми е останало .. а затова ,че хората никога не се задълбават в темите е напълно вярно..тук гледат как да ти се присмеят..(да и аз го правя,но просто някои теми са нелепи) но други са доста важни са самият човек,а другите гледат само как да ти кажат колко си тъп и прост и колко е малковажно това,за което се притесняваш...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ти си ловец, като мен... докато той те е търсил не те е интересувало, просто си се забавлявала с него.Сега обаче на него му е писнало това, защото все пак той е мачото /поне твоя разказ му създаде такъв имидж/.. той си е заминал и сега теб ти е гадно, че той те оставя и за това го търсиш Остави тая работа, без това не е сериозно, не му пиши, показваш се слаба.По-вероятно е той да те потърси ако ти не го отразяваш от колкото ако непрестанно му досаждаш

Супер фен Аватара на Me4encety
    Седнете и проведете един сериозен разговор.След това сама си прецени има ли смисъл.Ако има продължи с него.Но според мен няма.Щом веднъж те е зарязал по смс,защото си отказала да су тръгнеш с него.... Сама си прави изводите

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Седнете и проведете един сериозен разговор.След това сама си прецени има ли смисъл.

Кой те излъга , че на нас ни пука ?

аз да съм казала,че трябва да ви пука...пише всеки който има какво да каже.. никого не съм задължила

прав си,наистина явно отстрани изглежда така-смешно,глупаво,все едно още съм на 14-15 години..но виинаги се случва това-че когато напълно се отчая ..почвам да се оплаквам,да се отчайвам..и то вземе,че нещата се оправят и всичко пак е ок..просто явно както каза ти ..трябва си търпение...за самочувствие и самоуважение няма какво да говорим,от доста време това си ми е проблем ...просто от детството си ми е останало .. а затова ,че хората никога не се задълбават в темите е напълно вярно..тук гледат как да ти се присмеят..(да и аз го правя,но просто някои теми са нелепи) но други са доста важни са самият човек,а другите гледат само как да ти кажат колко си тъп и прост и колко е малковажно това,за което се притесняваш...
    Всъщност така погледнато си мисля че тези, които не се поставят в чуждата ситуация им е много по-лесно.Но наистина колкото повече такива неща виждам толкова по смешно ми става. По скоро тъжно обръщащо на смях. Защо трябва да не отразяваш някой за да тича по теб и хората, които се връзват. Всичко се повтаря и всичко е еднообразно при голяма част от хората.А не е и като да не съм бил в подобна ситуация. Близо 3 години страдах за момиче, с което даже не сме имали и връзка.Действително от страни е много по-лесно, защото в ситуацията всеки се надява в следващият момент нещата да се подредят, но няма такова нещо щом е тръгнало на зле. Но пък ние с по слабата воля сме така.Това че изглежда леко като за по-малки хора не означава че трябва човек да сложи маската на щастието и да обяснява колко е щастлив, както прави моята приятелка напоследък. Но да правилно че хората често не се опитват да задълбават в проблема, защото е много трудно да гледаш от няколко гледни точки едновременно. Ето и пример с мен. Много хора, които не ме познават предимно в интернет, защото там най-често се отпускам ми се радват на писанията и на това какъв човек съм. Най-ироничното в цялата история е че 9/10 от тия хора най-вероятно ако ме опознат добре и разберът за мен, за моите слабости, страхове и т.н и т.н ще си кажат. Ооооо объркал съм нещо от тоя нищо не става.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Това е грешката на младите. Имат си приятел.. страдат с него -зарязват се, обаче знаят, че обичат дадения човек и не решават да подновят връзката си официално, а са само "необвързваща" връзка .. както вие го наричате. Това за една вечер да си задоволяваш нуждите с човек, който не е твое гадже е адски тъпо. И винаги се стига до там, че на един от двамата след време се появяват чувства. Няма как.. ти си си надробила тая попара и сега ще си я сърбаш. По-добре прекрати всякакъв контакт с него. Не искай обяснения от него.. той ти е момче за една вечер. /в случая не една, но така се казва/. Продължи живота си. Млада си .. всичко е пред теб, не е първия, нито последния. Ще намериш нова любов - по-силна, по-красива.. и няма да свърши по такъв глупав начин. Намери момче, което то да те заслужи.. - наистина да те заслужи, и ще бъдеш щастлива. Не се унижавай като казваш, че нямаш акъл. имаш, но просто явно разума ти не е стигнал за годините ти. Успех.. и наистина прекрати всичко с този!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си