- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сблъсък с действителността
съжалявам за грубата грешкаПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
![]()
![]()
![]()
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
Оф стига сте дрънкали глупости,кой дебел,кой слаб.. Като почнете с тъпите коментари и да садвате,оная дебела,ония е слаб и тн става просто смешно-трагично... ВСЕКИ СИ ИЗГРАЖДА ТЯЛОТО ПО СОБСТВЕН НАЧИН И ТОВА ВОДИ ДО ОПРЕДЕЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ!
Ако ти си минал/а преди мен..няма да има какво да повръща ^_^ като е станало дума за свинско O_O следващата коледа ти ще се радваш на морковче в задника (не че не си го получаваш всеки ден морковчето)Първоначално написано от SexyMacinka
Даже вече спря да е забавно
![]()
и баща ти така е казал на майка ти като те е видял в родилнотоПървоначално написано от privacyy
Да ти изглеждам дебела?Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
![]()
На нищо не ми изглеждаш,не съм те виждал!Първоначално написано от CupcakeKitty
за тебе трябва да сложат панорамен аватар че така не се хващаш цялатаПървоначално написано от CupcakeKitty
Ми виж меПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
![]()
Няма как да се отдалечи достатъчно от компютъра за да те обхване цялата с погледПървоначално написано от CupcakeKitty
От къде да те видяЕдин пик поне да имаш,че не знам тук кво коментирате! Някъв пик с две момичета дето е толкова далеко снимано,че не мога да направя разлика дали си 50 или си 150 кг!
Мен пък ми се струва че ясно се виждаПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
По-ясно не може да бъде. свинския бут си личи от километриПървоначално написано от CupcakeKitty
Ало,пенсията,ае стига се обажда там дето не ти е работата,като не те бутат не дей скача,щото после лошо може да стане усещаш ли ?Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Кротко ве, готинПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
![]()
Лошо мое ми стане кат ти видя противния селски фейсПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
В циганската махала много се научихте и там да използвате "готините" изрази , вари да пасеш там добитъка , ако мозъчният ти капацитет покрива поне тази дейност и остави хората тук по форумите,кой знае кви свирки на педофили си правил,за да си платиш нетаПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Или и нет крадеш..
![]()
не се натискай, момчето ти каза любезно че не иска те гледа ако не си забелязала?? по-голям успех може да имаш в арабския свят щото там си падат по паласки и висящи месцаПървоначално написано от CupcakeKitty
УУУУУ голямото лошо напомпано момченце се прави на лошо...кажи "гррр".Аууу колко си страшен и зъл.Дай да те видим на живо за ко ставаш,бе кремвирш
Шъ та видим ли в тъмното?Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()