- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сблъсък с действителността
о аз дишам и се чуствам чудесно, за разлика от дебелите момиченца с хванали прах и паяжини сливкиПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Хах,напомпано момченце ми вика..Това,че имам ММ не значи ,че зарад нея щи направя нещо , то ако беше така от мускулче да тръшкаш хората,Рони Колман е щял да изтрепе цяла България (ама с един замах (rofl)Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Ако не знаеш кой е Рони Колман http://www.google.bg/search?q=Ronnie...g&ved=0CCIQsAQ
недей да плачеш, винаги може да се опиташ да се задоволиш сама, но няма да е същото като да си с готино момчееееееееПървоначално написано от CupcakeKitty
Като ти гледам аватара, лафовете и т.нПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
хич да не си прост
![]()
Аз колкото книги съм изчел,ти вероятно толкова не си горил,за да се стоплиш в къщичката си на 1.30-1.40 правене от калПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
каза дебелото селско момиченце-краварче с тенденция да се превърне в самотна лелка с брада като на асторПървоначално написано от CupcakeKitty
Пази боже да ми се падне крава като тебеПървоначално написано от SexyMacinka
![]()
Да,точно тва съм челПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Ае духай ся педалче малко
![]()
кво да ти духам бе,смешееееен.Я си виж къв си жалък-само се чудиш ква тъпотия да изсерешПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
ти пък едва ли някога ше бъдеш интересна за някой, освен разгонените дядовци от твоето селоПървоначално написано от CupcakeKitty
Ти ае стига си срал умнотииПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
лека вечер от мен
![]()
А я обясни къде аз "чета от интернет" , тва,че ти показах снимки на Колман ли? Еми ако искаш може да ти кажа разликата между текст и снимка,ако не знаеш какво е едното и другото,простено ти е ,споксПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
дебела вечер и да не забравиш да хапнеш тортичка преди ляганеПървоначално написано от CupcakeKitty
Ти пък кво им се обясняваш като путка... намерил си на кого да разправяшПървоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
Ееее бучица,мн си ентелигентен.Инженерче ли ще ставаш или ядрен физик?Ти си си роден гений и красавец
Ооо не съм роден , ако знаеш , че се искат знания , за да станеш "селски кучкар" (като мен) , бедна ти е фантазиятаПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
А ти въобще тренираш ли във фитнес зала или просто така да се намираме на лаф?
![]()
Ако за тебе тва жалко подобие на зала е фитнес начи не тренирам във фитнеса.Ходя си в истинска зала,където за щастие нема лузъри като тебе![]()
Погледни ника ми най-добре ,пасва идеално за такива като тебПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
Прост , саднал мангал , вари паси добитъка и стига краде щото зарад такива като ВАС България пада ! СМЪРТ ЗА ВАС БЕ МАНГАЛИ ПРОСТИ!Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94