.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Пхаха,некой ти е виновен на тебе,че си прост безработен и необразован келеш без бъдеще и шанс за успех в живота.

Цитирай Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
    Пхаха,некой ти е виновен на тебе,че си прост безработен и необразован келеш без бъдеще и шанс за успех в живота.
    Прав си,никой не е виновен,че си се родил прост мангал дето дърпа държавата на долу и ще си остане такъв,вари паси добитъка

А до тва къв съм няма някво лапенце 94ти набор да ми казва Нал се сещаш,че си ми през куро и ставаш отекчителен , бе манго?

И някои хора учат,не бачкат от 5 годишни по полетата като тебе

Е простия мангал е доста по-напред от тебе и за 10 дена ше постигне повече отколкото ти за 10 месеца,ма важното е да се правиш на отворен.А на добитъка най мн да му налапаш.....говеждия както си тръгнал

Аре катио си тръгнал по селската система с 2 поста......кво не можеш да намериш копченцето "редактирай" ли?

Е простия мангал е доста по-напред от тебе и за 10 дена ше постигне повече отколкото ти за 10 месеца,ма важното е да се правиш на отворен.А на добитъка най мн да му налапаш.....говеждия както си тръгнал
    Оооо ама ти лапаш на добитъка ?? Ае махай се от форума бе извратеняк !!!

И какво ще ме минеш за 10 дена ? Знанията по химия и биология ли примерно? Ще станеш културист? Дето ми ядеш по 1 път на ден сигурно ? Ако отворим една дискусия тук за храна и фитнес не можеш да обелиш една дума Само ще се правиш , псуваш , присъщо за ВАС!

Оооо милото то-учило химия до 11ти клас в училище и е супер интелект.Евала,как се справи?А ти че има кво да си дискутираш за храната-давай,нали се имаш за неква яка помпа

Оооо милото то-учило химия до 11ти клас в училище и е супер интелект.Евала,как се справи?А ти че има кво да си дискутираш за храната-давай,нали се имаш за неква яка помпа
    Нямам се за "яка помпа" , ама като гледам самочувствието ти е в повече Както и да е

ПП: На БТК ли си

За щастие самочувствието ми е напълно в границите на възможностите ми и е оправдано от тях.
    п.п.Не,що?

За щастие самочувствието ми е напълно в границите на възможностите ми и е оправдано от тях.
    п.п.Не,що?
    Ама само по форумите ли те е така самочувствието ?

ПП: Просто питам..

Мда,на живо е по-голямо,щот виждам кви селяни и тъпаци са срещу мен.

Мда,на живо е по-голямо,щот виждам кви селяни и тъпаци са срещу мен.
    Ти живееш на друг свят , евала ти за самочувствието ! хаха

Е нз,ти ще кажеш.Ти си човека,който като няма кво да каже храни на "мангал"

Е нз,ти ще кажеш.Ти си човека,който като няма кво да каже храни на "мангал"
    Един твой пост няма дето да не е дразги/сърказъм/ирония и тн.. Аз съм хранил на "мангал" , а пък ти храниш на "преяло куче" , ако знаеш поне колко път съм хвървил в тая зала , ама ся пак ще почнеш с умните изказвания.Ае да те видим

Що да почна с умните изказвания кат не съм спирал с тях .Като ти е кеф фърляш пот,тва си е твой избор.Секи се развива и блъска както намери за добре.

Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е..

Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е..
    търсиш с кой да се заяждаш ли ?

Цитирай Първоначално написано от moje
    Цитирай Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
    търсиш с кой да се заяждаш ли ?
    Нищо не съм ти казвал пък на тебе..Кво скачате все..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата се заключва.
    CupcakeKitty, SexyMacinka, HatersAlwaysGonnaHate и sUpeRfEn4eTy94 директно си ви предлагам за бан, то бива бива свинщина, но май и кочината прасетата си пазят по-чисто.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си