- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сблъсък с действителността
Пхаха,некой ти е виновен на тебе,че си прост безработен и необразован келеш без бъдеще и шанс за успех в живота.
Прав си,никой не е виновен,че си се родил прост мангал дето дърпа държавата на долу и ще си остане такъв,вари паси добитъкаПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
А до тва къв съм няма някво лапенце 94ти набор да ми казваПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Нал се сещаш,че си ми през куро и ставаш отекчителен , бе манго?
И някои хора учат,не бачкат от 5 годишни по полетата като тебе![]()
Е простия мангал е доста по-напред от тебе и за 10 дена ше постигне повече отколкото ти за 10 месеца,ма важното е да се правиш на отворен.А на добитъка най мн да му налапаш.....говеждия както си тръгнал
Аре катио си тръгнал по селската система с 2 поста......кво не можеш да намериш копченцето "редактирай" ли?
Оооо ама ти лапаш на добитъкаПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
?? Ае махай се от форума бе извратеняк !!!
И какво ще ме минеш за 10 дена ? Знанията по химия и биология ли примерно? Ще станеш културист? Дето ми ядеш по 1 път на ден сигурно ? Ако отворим една дискусия тук за храна и фитнес не можеш да обелиш една думаСамо ще се правиш , псуваш , присъщо за ВАС!
Оооо милото то-учило химия до 11ти клас в училище и е супер интелект.Евала,как се справи?А ти че има кво да си дискутираш за храната-давай,нали се имаш за неква яка помпа![]()
Нямам се за "яка помпа" , ама като гледам самочувствието ти е в повечеПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Както и да е
![]()
ПП: На БТК ли си![]()
За щастие самочувствието ми е напълно в границите на възможностите ми и е оправдано от тях.
п.п.Не,що?
Ама само по форумите ли те е така самочувствието ?Първоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
ПП: Просто питам..
Мда,на живо е по-голямо,щот виждам кви селяни и тъпаци са срещу мен.
Ти живееш на друг свят , евала ти за самочувствието ! хахаПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
Е нз,ти ще кажеш.Ти си човека,който като няма кво да каже храни на "мангал"
Един твой пост няма дето да не е дразги/сърказъм/ирония и тн.. Аз съм хранил на "мангал" , а пък ти храниш на "преяло куче" , ако знаеш поне колко път съм хвървил в тая зала , ама ся пак ще почнеш с умните изказвания.Ае да те видимПървоначално написано от sUpeRfEn4eTy94
![]()
Що да почна с умните изказвания кат не съм спирал с тях.Като ти е кеф фърляш пот,тва си е твой избор.Секи се развива и блъска както намери за добре.
Само мой да научиш нещо полезно от мен ! Ако те инт нещата дет се занимавам! Само не ми казвай сега,че знаеш тва и онва и имаш огромна практика и тн ,защото на 16 год и с тази снимка на няква там дискотека ли е кво е..
търсиш с кой да се заяждаш ли ?Първоначално написано от HatersAlwaysGonnaHate
![]()
Нищо не съм ти казвал пък на тебе..Кво скачате все..Първоначално написано от moje
![]()
Темата се заключва.
CupcakeKitty, SexyMacinka, HatersAlwaysGonnaHate и sUpeRfEn4eTy94 директно си ви предлагам за бан, то бива бива свинщина, но май и кочината прасетата си пазят по-чисто.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire