- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес програма за начинаещ
 Отговор в тема
 Отговор в тема

На 14 години съм и мисля да почвам да ходя на фитнес. Нуждая се от фитнес програма и хранителен режим начинаещ.
Висок съм 176-177 и тежа 59 килограма.
Благодаря предварително и моля не започвайте с "Малък си още" "изчакаи 2 години"
Не си дорасъл още! Изчакай година и половинаПървоначално написано от SummerHit
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Изрично написах, че не желая такива коментари..Първоначално написано от DA0Trooper
Погледни тази тема
програма за начинаещи
Не ми го отваряПървоначално написано от TodorMarkov
EDIT: Оправих го, много ти благодаря

Може да потренираш в някой фитнес няколко дни(най- добре с някой, който е по- навътре в нещата) и да видиш дали ще ти хареса и дали ще можеш да издържиш на темпото на тренировките
Но като съдя по съотношението ти ръст/килограми и годините ти може би
ще е най- добре да изчакаш да навлезеш по- стабилно в пубертета и да натрупаш повече мускулна маса(мисля, че 1 година ще е достатъчна).Защото при 176-177 см и 59 килограма си слабичък и според мен тренировките ще ти дойдат тежички, а целта ти едва ли е просто да разправяш наляво и надясно че ходиш на фитнес. Обаче ти си решаваш в крайна сметка
Може още сега да започне не е проблем.Аз на неговите години се запалих по щангите.Като започнах да тренирам бях 53кг(177) като за 6 месеца качих 12-13кг чисто,без дори никакви добавки.
Не ми обяснявай на мене храната колко % е от този спорт (ако имаш впредвид бодибилдингПървоначално написано от TodorMarkov
Да ти река,че е някъде 99,99% и да ти кажа,че може веднага да се аргументира от всеки един

БравосПървоначално написано от TodorMarkov

изрично не ме ебеПървоначално написано от SummerHit
браво когато децата се забавляват и т.н ти си бил щанги. Ми ок- само да ти кажа ,че щанги се почват от 15 нагореПървоначално написано от TodorMarkov
Като гледам тия 5 годишни щангисти по интернет май е закъснял пичаПървоначално написано от DA0Trooper
xaxaxa
Нещо си сбъркал човека,на който да казваш каквото и да било свързано с бодибилдинга

Малък си още! Изчакай две години!
Хаха за мене ли се отнася тва ?Първоначално написано от TodorMarkov

аре бе отворен! Айде кажи кво не ти харесва, да ти го обясня и да спреш да се правиш ,че разбираш!Първоначално написано от TodorMarkov
Хаха не мисля,че има какво да питам,още по-малко точно теб.Кажи сега какъв ти е проблема?

na 12 godini sam skoro na 13 teja 62 Kg i sam visok 167-168 ako moje da mi kajete nqkoya programa ili rejim na hranene i molq bez komentari 4e sam malak iskam da zapo4na ot rano blagodarq predvaritelno i izvinete no kompa mi nqma balgarski ezik