- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Метод за ОтСлАбВаНе .. !! :)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

как да започна нз и така ще го карам..малко съм пълничка най-вече в краката и задника.. ;x нуждая се поне от 4-5 килограма да сваля (162см и 57-58 кг съм) сега и даскалото свърши и мисля другата седмица да почна на фитнес решила съм да се храня здравословно зеленчуци плодове а-у и ще пия повече течности за това всичко е окей та въпроса ми е :
ще ходя на фитнес поне 3 месеца, НО през ден докат почне даскалото.. когато ходя на фитнес ако си слагам фолио на корема и на краката ще почна повече да се потя и мисля че така ще сваля по бързо килограми .. дали ще стане така ?? някой да предложи нещо друго Благодаря ви предварително

Не си слагай фолио.Оправи си храната,почни всеки ден да тичаш по-мъничко,20 минути всеки ден и после вдигай всяка седмица с 10 минути..По-точно върви бързо.Първоначално написано от respectfull
И да знаеш,че храната е 100% когато искаш да сваляш
да но доста хора ми казаха че фолиото помагало повече се изпотяваш и по-бързо сваляш килограми.. други предложения
Това,че се изпотяваш не значи,че губиш килограми,това е прост начин на тялото да се охлажда,аз ти казвам нещо пък ти като искаш си правиш тия номерца с фолио и пробвай само с негоПървоначално написано от respectfull

Е като дойде лятото се сетиха всички за отслабване ...
По-добре всяка сутрин тичай на гладно по няколко километра и като комбинираш с "нормална" храна всичко ще е ок