.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на mine
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Освен да започнеш да лепнеш друго се съмнявам да стане. Ии все пак ако искаш да почернееш - кокосово масло. Миналата година го ползвах и доста по - тъмна станах от предни пъти. Но все пак трябва да имаш някакъв тен предо това, за да не изгориш много
    За какви пари става дума?
    Между 2 и 3 лева

Добре щом се почернявало от кокосово масло и струва 2-3 лева ще ми кажеш ли от къде мога да си купя кокосово масло и колко милилитра има вътре

Пък и стига с тея празни коментари от вида "пхахахаххаха"
    Попитала съм дали е вярно не съм казала че 100 на 100 се почернява.. Казвам това което ми е казала приятелката

j_adore2 Чакам отговора ти колко милилитра е това кокосово масло и ако може малко повече информация

Мега фен
    Е ние не се подиграваме на теб ,а на изказването на гениалната ти приятелка. Не го взимай толкова навътре. А кокосовото масло (ако е същото ,за което си мисля) се ползва за фритюрниците и се продава в шишета по литър и нагоре. Има и едно друго ,което е доста гъсто и се продава в бурканчета ,но е с цена 10-20лв и честно казано - нямам представа за какво се ползва.

Къртите с тия теми ,евала. Очаквам скоро да използвате маска за лице с фекалии ,че май натам е тръгнало

Супер фен Аватара на j_adore2
    http://ehealthbeauty.com/index.php?m...21953b5fd93fa9
    Това е моето, първоначално е като масло, но ако постои малко на слънце става течно като олио. Има го в аптеките.
    И все пак казвам мажи се първите няколко дни с някакво слънцезащитно, ако си склонна към изгаряне, защото слънцето е много силно и ако се мажеш направо с това масло много ще се изпържиш.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Това за колата съм го чувала,но не знам доколко има ефект..все пак лепнеш,не знам,не е за препоръчване като има толкова много варианти.Не рискувай състоянието си на кожата,за сметка на някой друг спестен лев.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_ id=68&zenid=90bb6ce806c46c037621953b5fd93fa9
    Това е моето, първоначално е като масло, но ако постои малко на слънце става течно като олио. Има го в аптеките.
    И все пак казвам мажи се първите няколко дни с някакво слънцезащитно, ако си склонна към изгаряне, защото слънцето е много силно и ако се мажеш направо с това масло много ще се изпържиш.
    По-добре винаги се печи с някакъв слънцезачщитен фактор, защото дори и след като си почерняла, пак има опасност да изгориш.
    В последните години слънцето е доста силно и ужасно вредно особено в обедните часове. Въпреки че се мазах миналата година и то с качествени продукти, забелязах, че имам нови бенки, а това означава само, че кожата ми не е била достатъчно предпазена.
    Лично аз смятам, че бронзантите са една доста добра алтернатива на дългото и продължително пържене. Не казвам, че хубав тен се получава само с тях, но едва ли в днешно време много хора могат да си позволят 20 - 30 дни отпуск на море. Трябва да се намери само някой добър бронзант и да се нанесе като хората
    Аз дори съм си поръчала един, който страшно ми го похвалиха. Като имам резултати, ще ви пиша
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Само не и казвайте да се маже със зехтин, олио(за готвене,слънчогледово) и подобни. Една позната на моя приятелка се беше мазала с олио, защото чела, че бързо се хващало тен, и после беше... не знам дори как да го опиша, зверски изгоряла! Ама то резултата си е съвсем логичен, не знам къде й е бил акъла. Купи си някакъв продукт за бърз загар с фактор, за да не стане някой гаф.
    Например:
    http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/ou...prdcode=P30040
    (сори за дългия линк)
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    ^ О, това изглежда супер. Досега не бях виждала масло с такъв висок фактор.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на mine
    Наистина изглежда добро..
    Дали ще мога да го намеря в обикновен супермаркет или трябва да ходя да се разкарвам до Билла или Кауфланд..

И колко струва.. Щом казвате че се пържиш направо начи няма да използвам разни масла

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не съм го ползвала, не знам къде можеш да го намериш ,но предполагам го има по магазините.Гледах, че струва към 19лв.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Със сигурност се почернява от колата-гледах едно предаване за младите бразилки и казаха, че бабите им се мажели с кола , за да почернеят по-бързо,но сега момичетата били много по-грижовни към кожата си.И правилно, защото на това слънце и с UV фактор 50+ пак си е вредно.А иначе, ако не ти пука може да си разтвориш морска сол във вода и да се облееш с нея.Все едно си на плажа

http://desilifestyle.net/2011/05/%D0...D%D0%B0%D1%82/
    Има доста неща които не знаете...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от mine
    Наистина изглежда добро..
    Дали ще мога да го намеря в обикновен супермаркет или трябва да ходя да се разкарвам до Билла или Кауфланд..

И колко струва.. Щом казвате че се пържиш направо начи няма да използвам разни масла
    Има го в ДМ.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си