- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Повече се почернявало като се печеш с кола !?
Първоначално написано от j_adore2
Добре щом се почернявало от кокосово масло и струва 2-3 лева ще ми кажеш ли от къде мога да си купя кокосово масло и колко милилитра има вътре
Пък и стига с тея празни коментари от вида "пхахахаххаха"
Попитала съм дали е вярно не съм казала че 100 на 100 се почернява.. Казвам това което ми е казала приятелката
j_adore2 Чакам отговора ти колко милилитра е това кокосово масло и ако може малко повече информация![]()
Е ние не се подиграваме на теб ,а на изказването на гениалната ти приятелка. Не го взимай толкова навътре. А кокосовото масло (ако е същото ,за което си мисля) се ползва за фритюрниците и се продава в шишета по литър и нагоре. Има и едно друго ,което е доста гъсто и се продава в бурканчета ,но е с цена 10-20лв и честно казано - нямам представа за какво се ползва.
Къртите с тия теми ,евала. Очаквам скоро да използвате маска за лице с фекалии ,че май натам е тръгнало![]()
![]()
http://ehealthbeauty.com/index.php?m...21953b5fd93fa9
Това е моето, първоначално е като масло, но ако постои малко на слънце става течно като олио. Има го в аптеките.
И все пак казвам мажи се първите няколко дни с някакво слънцезащитно, ако си склонна към изгаряне, защото слънцето е много силно и ако се мажеш направо с това масло много ще се изпържиш.![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Това за колата съм го чувала,но не знам доколко има ефект..все пак лепнеш,не знам,не е за препоръчване като има толкова много варианти.Не рискувай състоянието си на кожата,за сметка на някой друг спестен лев.![]()
По-добре винаги се печи с някакъв слънцезачщитен фактор, защото дори и след като си почерняла, пак има опасност да изгориш.Първоначално написано от j_adore2
В последните години слънцето е доста силно и ужасно вредно особено в обедните часове. Въпреки че се мазах миналата година и то с качествени продукти, забелязах, че имам нови бенки, а това означава само, че кожата ми не е била достатъчно предпазена.
Лично аз смятам, че бронзантите са една доста добра алтернатива на дългото и продължително пържене. Не казвам, че хубав тен се получава само с тях, но едва ли в днешно време много хора могат да си позволят 20 - 30 дни отпуск на море. Трябва да се намери само някой добър бронзант и да се нанесе като хората![]()
Аз дори съм си поръчала един, който страшно ми го похвалиха. Като имам резултати, ще ви пиша![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Само не и казвайте да се маже със зехтин, олио(за готвене,слънчогледово) и подобни.
Една позната на моя приятелка се беше мазала с олио, защото чела, че бързо се хващало тен, и после беше... не знам дори как да го опиша, зверски изгоряла! Ама то резултата си е съвсем логичен, не знам къде й е бил акъла. Купи си някакъв продукт за бърз загар с фактор, за да не стане някой гаф.
Например:
http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/ou...prdcode=P30040
(сори за дългия линк)
Everything changes, but beauty remains ...
^ О, това изглежда супер. Досега не бях виждала масло с такъв висок фактор.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Наистина изглежда добро..
Дали ще мога да го намеря в обикновен супермаркет или трябва да ходя да се разкарвам до Билла или Кауфланд..
И колко струва.. Щом казвате че се пържиш направо начи няма да използвам разни масла![]()
Не съм го ползвала, не знам къде можеш да го намериш ,но предполагам го има по магазините.Гледах, че струва към 19лв.
Everything changes, but beauty remains ...
Със сигурност се почернява от колата-гледах едно предаване за младите бразилки и казаха, че бабите им се мажели с кола , за да почернеят по-бързо,но сега момичетата били много по-грижовни към кожата си.И правилно, защото на това слънце и с UV фактор 50+ пак си е вредно.А иначе, ако не ти пука може да си разтвориш морска сол във вода и да се облееш с нея.Все едно си на плажа![]()
http://desilifestyle.net/2011/05/%D0...D%D0%B0%D1%82/
Има доста неща които не знаете...