.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    В тая тема всичките пращите от акъл, наистина, то такъв интелект, ама едни разсъждения, едни километрични обяснения... и то за какво?! За два келеша, дето не знаят още откъде са излязли. Пъълна загуба на време, пълна.
    Всъщност не Темата е много хубава, една от най- добрите в раздела.
    И да не помогне на авторите, на други ще помогне със сигурност.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    В тая тема всичките пращите от акъл, наистина, то такъв интелект, ама едни разсъждения, едни километрични обяснения... и то за какво?! За два келеша, дето не знаят още откъде са излязли. Пъълна загуба на време, пълна.
    Всъщност не Темата е много хубава, една от най- добрите в раздела.
    И да не помогне на авторите, на други ще помогне със сигурност.
    вярно е

Цитирай Първоначално написано от filmmaker
    Спирам да коментирам от тук нататък ,опитах се да ви кажа как стоят нещата вие казахте ,че ругая..После се опитах някакси с добро да ви кажа и вие отговорихте на мен и на Чачо ей така "

дададад азнам д;;д;д;д ние сме краш и еди ние сме суперзннаем всички турноасди трудности и ще успеем ние сме невероятни просто ;д;д;д;д;;д;д;ддмерси чачо,бро супер си, пиийс просто,невроятни сте хора,моий фенове..искам и да ви кажа,че просто филммейкър е един тАпанар щото само ни говори ,че не можем па ние сме краш и еди и ще го напраим,се пак сме пълни лигльовци и не сме отговорили сериозно на нито едно мнение, ма кфо от тфа ние сме супер ;д;д;д;д
    Завиждаш,че са готини ли?

Ти не си сериозен нали ?
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Много са готини ама много

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от SunC
    Цитирай Първоначално написано от filmmaker
    Спирам да коментирам от тук нататък ,опитах се да ви кажа как стоят нещата вие казахте ,че ругая..После се опитах някакси с добро да ви кажа и вие отговорихте на мен и на Чачо ей така "

дададад азнам д;;д;д;д ние сме краш и еди ние сме суперзннаем всички турноасди трудности и ще успеем ние сме невероятни просто ;д;д;д;д;;д;д;ддмерси чачо,бро супер си, пиийс просто,невроятни сте хора,моий фенове..искам и да ви кажа,че просто филммейкър е един тАпанар щото само ни говори ,че не можем па ние сме краш и еди и ще го напраим,се пак сме пълни лигльовци и не сме отговорили сериозно на нито едно мнение, ма кфо от тфа ние сме супер ;д;д;д;д
    Завиждаш,че са готини ли?
    Дам.

Еми,сори,те са Краш и Еди и ще успеят,тва е положението.Пийс?

Едно последно хаха за всички ! Filmmaker ти сигурно и на сън ще повтаряш "Краш и Еди са лигли , дааа те са лигли нее няма да станат актриси ! Нее глупости няма да станат" леле ти май пощуря , плашиш ме !!!
    Щом като си толкова отегчен от нас,спри да ни коментираш и готово.Някъде спомена, че ако не искаме няма да го правиш.Ами ето-спри вече.Благодарим искрено за съветите,за градивните критики и т.н,но нямаме нужда някой постоянно да натяква колко сме лигави,дори да сме такива!Друго вярно нещо ,което каза е,че всичко ,което можем да научим от тук се изчерпа.Поради тази причина спираме да коментираме Дано все пак темата помогне на някого !

Имам един съвет , към тези които искат да получат нещо полезно от темата .

Никога не се отказвайте от мечтите си , щом имате сили да мечтаете , ще намерите и сили и начин , за да ги осъществите и за това няма да ви попречи нито , filmmaker , 4o4ina , Concussion или който и да било , като тях ! Борете се и един ден вие ще им се присмивате ...

Мен не ме спомена,"саднах" се

Цитирай Първоначално написано от fredyy
    Едно последно хаха за всички ! Filmmaker ти сигурно и на сън ще повтаряш "Краш и Еди са лигли , дааа те са лигли нее няма да станат актриси ! Нее глупости няма да станат" леле ти май пощуря , плашиш ме !!!
    Щом като си толкова отегчен от нас,спри да ни коментираш и готово.Някъде спомена, че ако не искаме няма да го правиш.Ами ето-спри вече.Благодарим искрено за съветите,за градивните критики и т.н,но нямаме нужда някой постоянно да натяква колко сме лигави,дори да сме такива!Друго вярно нещо ,което каза е,че всичко ,което можем да научим от тук се изчерпа.Поради тази причина спираме да коментираме Дано все пак темата помогне на някого !

Имам един съвет , към тези които искат да получат нещо полезно от темата .

Никога не се отказвайте от мечтите си , щом имате сили да мечтаете , ще намерите и сили и начин , за да ги осъществите и за това няма да ви попречи нито , filmmaker , 4o4ina , Concussion или който и да било , като тях ! Борете се и един ден вие ще им се присмивате ...

Ти пък къде тръгна да даваш съвети кой как да следва мечтите си,като едни елементарни неща за " най - голямата си мечта " не знаеш.. " никога не се отказвайте " ,как го каза..все едно от както пусна темата до сега,вече си в Америка и си известна..яко филм а..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Eeeeeeeeeeeeee,критиката после бе човек,остави ни да зяпаме!

Их, начи! А аз само за това живея, цялото ми съществуване зависи от това да прецаквам хората и да им преча да сбъдват мечтите си. Сега всичко е толкова безсмислено...
    Абе келеш сополив, ти просто не знаеш за кого говориш и заради това си толкова отворена. На живо щях просто да ти забърша сополите с два шамара и да ми се начуркаш в ръцете.

Не бъдете груби..Момичето наистина е права,регистрирах се във форума и като видях колко са информирани по въпроса с актьорското майсторство и за америката и ми стана тъпо,че са толкова амибициозни и сериозни .. и реших да им разбия мечтите.Сега като не съм ви разбил мечтите ми е много тъпо и ..не знам

Супер фен Аватара на 4o4ina

Чакай малко,я първо ми кажи ти за коя се помисли,че да правиш характеристики на хората,които ти говорят за реални неща от живота?Келешите като теб са много и най-разнообразни

Супер фен Аватара на scrooper
    Не си внушавайте, че градивна критика не ви е нужна!
    always late but worth the wait!

Пич,това е деградивна критика,повярвай ми!

Все още чакам Блаб да ми каже какво против имаше филмите (хорор) ?!

Мега фен Аватара на Chacho
    Повечето хорори са аналози на чалгата в музиката.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много знаеш ти.

Ами, според мен е много тъпо да даваш подобни смешни опити за филми като примери за доброто кино, но...

Давам примери за класики в жанра на хорор филмите..И това ,че на Чачо и на Теб не ти харесват,те си остават класики в жанра и едни от най-добрите хорор филми.

Знам разбира се, айде не ми давай акъл и по-нагоре някъде се изказа за наивността ми. Има да надрастваш егото си все още, мъжки, не го раздавай много тежко!

В топ 250 на imdb има едва 4 хорор филма:

25.Psycho - 1960
    44.Alien - 1979
    48.The Shining - 1980
    173.The Thing - 1982

Повечето хорори залагат на сексапилни актьори, които ги избиват разни извратеняци и толкова за смисъла им. На същият принцип пеят силиконовите чалгарки за ебане, пари и изневери, и дотам.

Има някои по-качествени хорори, но те са жанрови мелези и заслугата трудно можеш да я препишеш на хорора. Пък за класики в жарна е редно да говорим за филмите по Кинг или някои други по-старички заглавия. Може би след още някоя годинка и SAW ще си запази място там.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Абсолютно нищо не разбираш за хорор филмите,така че си затваряй устата..Ходи да зубриш по математика и недей говори глупости.Това ,че има 4 хорор филма в тоя сайт,не значи,че са зле.Тоест,ти си зле.Само ми стана ясно като те видях какви глупости пишеш на тея 2те лигли.Това,дет видях,че пишеш свястно е,че помагаш на хората по математика,другите неща дето ги пишеш са пълни глупости.Хубаво ще е да спрете да използвате сложни думи дето сте научили вчера,че нямат нищо общо със значението ,което би трябвало да е използвано.Класики в жанра за Кинг?Пха?Те са класики в жанра,но в профила си не мога да постна снимки и анимирани картинки на 150 различни филма нали ?Нямаш доводи,няма с какво да се защитиш.Можеш да ми пускаш някакви класации на ИМДБ,но това няма нищо общо с реалността.След като не гледаш такива филми,не коментирай.

Разбира се, кои са imdb та да ги сравнявам с твоята критка? И си мери приказките, защото не си ми на годините. Това, че пазя добрия тон във форума, не означава, че трябва да злоупотребяваш. Ясно е, че зад компютъра всеки е смел, но на живо нямаше да ми говориш така. Не си позволявай да ми коментираш нито речника, нито опита, нито културните познания! В пъти по-близо съм до това, което гонят двете, отколкото ти и съм имал досег с повече хора, минали по този път, от зъбите в устата ти.

Filmmaker 'айде не ме карай да започна да изреждам ХУБАВИ филми. Много знаеш ти... С тоя вкус къде си тръгнал да ми говориш за кино. И си нагъл. Много нагъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си