- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Краш и Еди ... Борбените :Д
Да запазя мнението за себе си?Всеки си има вкус?Че аз казвал ли съм нещо различно.Естествено,всеки е свободен да гледа филми.И на Concussion помиите може да ми се сторят помии,но на него да му харесват.Няма проблем с това.Но,вие първи почнахте да обиждате филми,които явно харесвам ( както и хиляди , милиони други хора ) ,които също и са с много висок рейт в ИМДБ ( нали така ги избираш ти ).Не обичам математиката и мисля ,че е скучна,но Чачо си я обича.За това не я обиждам.Така че като обиждате неща ,които аз харесвам,няма как да не "скоча" или както там го издрънка.
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Леле като почнете 98 и 97 да говорите неща дето сте чули из форума и после да се правите на адски умни направо..много "елементарно" ниво,дошъл съм да попиша,да поспоря,да помогна на някой и да отдъхна докато правя всички глупости дето са ми на главата ( да правя ги пред компютъра ) .Да не мислиш ,че се старая да изглеждам супер интелигентен ,щото всички тук се правите на някакви дето не сте ?
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Моите "помии" са световно признати шедьоври, от които има само един нов филм, и той е от 2000-ната година, сравнително нов.![]()
Така че, малък сополивецо, внимавай как ми говориш, щото сериозно ми лазиш по нервите. Ако ми говореше по този начин на живо (което не би посмял), отдавна да съм те смотала. Хайде сега върви да лъскаш на идиотщините с грозните духчета, смотльо.
Първоначално написано от Concussion
Хм като фен на хорорите ,няма да се включа в темата като ви кажа,че сте адски зле ,за да говорите лошо за цял един жанр,само защото вас не ви харесва.Все тая.Ти стига заплашва хората,голяма нинджа се извъди .. поне в 10 теми гледам как заплашваш ,че ще биеш някой.
Темата върви към заяждане,не знам защо я ъпнахте.По-добре я заключвайте.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Чак пък десет...
Не заплашвам никой, нали не си представяш да тръгна да диря някойза да го набия? Когато се отнасяте с респект към мен, и аз се отнасям с респект и обратното.
Критичке,никъде не съм се изживявал като такъв..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Това е RaceAgainstTheMachine или нещо от сорта.И няма проблем.
Темата леееекинко се извъртя. Май му е време за едно ключе.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire