- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно чужбина и стипнедиите!
Имам въпрос.Когато кандидатстваш след 12ти клас ти гледат каква ти е дипломата,но не само в 12ти клас а 9-12ти така ли?Тоест 9-12 трябва доста да се учи.И след 12ти клас освен,че трябва да имаш 5.50+ и САТ за Америка ,какво друго трябва да имаш .. или горе долу е това?Знам също,че гледат в какви извънкласни дейности си взимал участие като училищни състезания (тенис,футбол и т.н ) както и олимпиадите и т.н .. ? Това ли е всичко,което трябва да знам ? И къде мога да започна самостоятелна подготовка за изпитите на САТ ,защото нещо нямам много вяра на тази в училище..Не намерих много онлайн тестове..каквото намерих го реших,но знаете ли дали има книжка с тестове специално за САТ ?Мислих да пиша на амк933 ,защото той ги разбира доста,но реших,че още мнения няма да са ми в излишък ...
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Дипломата, която получаваш след 12 клас е съставена от усреднени оценки от 9-12 клас и оценки от матурите. Няма как да не ги гледат.
Изискванията са различни за различните висши училища. Има места, на които медали и постижения не разглеждат, тъй като има много кандидати (последно като гледах за MIT, така бяха представили нещата).
Може би ще е добре да се насочиш към специалност и университети, и да споделиш тук какви са, за та ти се дадат по-точни отговори.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Актьорско майсторство и филмова режисура.Така се води специалността,мен актьорското майсторство не ме интересува толкова,главното е режисурата.Имам няколко приятеля ,които искаха да учат нещо такова и отидоха в Америка,само дето те учат Актьорско майсторство в театъра ..Щеше да ги попитам какво,що , но от 1 година насам напълно изгубих връзка с тях,даже няма и как да се свържа .. И така ..Гледах в академията в Ню Йорк и в Лос Анджелис ,че на семестър е по 20 хиляди долара.. и за това исках да поразпитам как стоят нещата със стипендиите ..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Виж тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=412368
Eми не можах да намеря конкретно за стипендиите за Америка .. Просто нямам време сега да изчета всички романи в темата..
Изобщо не е така за бакалаври...Първоначално написано от Chacho
Едно от най-важните неща са извънкласните дейности не като количество, а като качество, и наградите. Колкото на по-високо ниво (school-regional-national-international) толкова по-добре...
Там не е като тук - няма класиране само по резултати, защото така ще се създаде едно студентско тяло от зубари с 4.00 GPA и 2300+ на САТ, които са супер неактивни и некомуникативни. А това никой admissions officer не иска...
Мда, не взимайте впредвид писаното от мен, важи за по-високи степени.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Амк933..извинявай,ама ще може ли да ми дадеш скайпа ти?Може би доста хора го искат,но аз просто искам малко информация да ми дадеш и после можеш да ме махнеш..много ще съм ти благодарен ,ще ти отнема 5-10 минути.
Изчистих темата от глупости...
Моля, карайте по нея.![]()