- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мисля, че съм нисък :S
Помогнете !!!! На 13 години и половина съм и съм висок едва 170 см..Майка ми е 170, а баща ми 175..Единия ми дядо(бащата на майка ми) е 189 а другият ме дядо е 165 .. Докторите ми казват, че има 70 % вероятност да съм с гена на майка ми.Ако съм с него ще бъда минимум 185..Притеснявам се...Личната лекарка ми каза, че това лято съм щял да израстна с минимум 12 см, но не и вярвам...Как мислите вие ?
Нисък ли съм ?
Не си, спокойно. Плюс това си на 13- имаш още време да растеш.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам 20 санта кур и съм на 10 години!!! Малък ли ми е? ПООМОООООЩ
ПП. Сори за спама, ама не се сдържах![]()
На 13 и половина.. ще има да растеш ооще доста, не се притеснявай! Ти тепърва започваш да се развиваш![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
'Баси ниския дето си ::X тцтц....
По-спокойно, ще пораснеш. Има време още![]()
Това гавра ли е.На 13 г. 170 см
![]()
абе това си е напълно нормално.Аз съм на 18 г. и съм 180 см още малко ще стана висок и това.Мисля че до 25 г. човек се развива и после влиза във категория "зрял мъж".А ти определено си напълно нормален със този ръст така че няма причина да се притесняваш!
![]()
пич добре си си бе . стига се комплексира . наи - добрия ми фр е на 16 и е 164 :ДД
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Ти нормален ли си, хората крака нямат, шизофреници са, слепи, глухи, нями са ... той бил на 13 и имал голям проблем ...
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ако на 17 съм 175 още колко см мога да порасна?? Или няма да мръдна повече![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
nik xaxa123456789
сякаш се е чудел какво номерче да напише хаха
тъп въпрос със тъпи обяснения и тъпи факти
какъв ти е истинския въпрос ?!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Момче..радвай се,че си на 13 и си 170 см.Тепърва ще се издължаваш![]()
Абее и моите родители са високи(над 175 см),ама аз съм почти на 18 и едва хващам 163 см(Като не съм пораснала и сантиметър от 7 клас)
Успокой се![]()
Изобщо да не ти пука че си нисък пич. И аз съм нисък, но какво от това? Ако си веселяга, общителен и със самочувствие ръстът ти е най-малкият проблем. На 13 години аз бях 160см сега съм на 16 и съм 170, но не ми пука. По-добре ли е да си някакъв маркуч като Славито?
Абсолютно нормално висок си. На 13 си, в крайна сметка. Още ще растеш. Ако майка ти е висока 1.70, то тя си е висока жена, смея да твърдя, тъй че дори да надделее нейния ген у теб, пак ще си висок.![]()
Спокойно, не си нисък, имаш още доста време да растеш.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Не се шашкай,перфектен си за годините.Момчетата се развиват по-бавно,ще видиш как неусетно ще дръпнеш супер много.