- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Street fitness програма - начинаещ
Визията зад нея крие доста неща,не просто едно тяло,разбираш лиПървоначално написано от Naik1
![]()
Неговото тяло е само визия. Вярно, че с нея е станал велик, но и колко пречи тая визия...
Първоначално написано от NeSumSuglasen
При него може и да е така,ама мога да те уверя,че ако някой иска сам да преуспее с визията си,много ще се труди,много ще чете,много ще се интересува,много ще пита,особенно ако почва сам от НУЛАТА и няма никой,който да му помогне!Първоначално написано от Naik1
Откъде започна темата къде стигна.А като се замислим,че темата свърши преди 1 страница![]()
Всеки път така става..
Първоначално написано от cunt
аз пък мисля че със стрийт фитнес се почва ,а после идва ред на залата щом неможе да прави набирания защо го пращаш в залата?
а иначе от програми според мен няма смисъл ако всеки ден си на успоредката и лоста с времето ще започнеш да правиш нещата по добре ..никой не е направил 30 кофи от първият му път де. .
постоянството му е майката![]()
Напротив - започва се със залата, там дигаш по-леки килограми, а не своето тегло. Почни със зала и после сам ще видиш колко по- лесно ще правиш кофи и набирания ;]
Why I fight? Because pain isn't my weakness.. it's my strength!
аБЕ разбирачи
Аз като ходя на фитнес и после на лостовете ми е по-трудно.
Това са глупости ,че фитнеса помагал.
Каква ви мъртва тяга с 200 кг като той и да се набира не може...
Да дига гири у дома си, ама да го пращате на фитнес ,за да се научи на лостовете са глупости.
Глупости са щото ти не си пробвалПървоначално написано от loveca777
Дрънкай си наизуст
е хубо ти като ходиш толкова много на фитнес защо не можеш да се набираш много![]()
Първоначално написано от LastMuthafuckaBreathin
А някаква зала да препоръчаш.Видях че си бургазлия.
Еми да почваме едно по-едно,а?Първоначално написано от loveca777
Първо съм 91 кг
Второ сърпам 80-85 тягата за 5-6 повторения (мога и повече,ама се лъзга и ме заболява кръста)
Трето дърпам толкова малко,а мога да се набирам
Четвърто като си на 60 кг и 1.75+ е нормално да можеш да се набираш,но не всички са толкова изостанали физически като теб!
Пето представи си момчето ако направи една силова във фитнес залата за 3-4 месеца да дърпа по 100 + кг тяга как ще прави повече набирания от теб,нищо,че ти си клечка![]()
Аве, вие пак ли??? Аве, вие сериозно ли???
ДОбре... едно бързо мнение... няма да Е БЪРЗООО!!!
@DownloadVirus, окей пич... разбрахме, че не харесваш лостове, успоредки и подобни уреди. Ама се замисли малко... все едно да си футболист и да кажеш, че хокея не струва...? Окей, знам че няма да ме изслушаш щото си инатлива глава, но просто не го натяквай. Не всички лостаджии са зле има много момчета с прилични тела... за без пари, а само с желание и хъс да постигнеш резултати на улицата е много по-трудно отколкото на фитнеса. Окей... ходи си на фитнес нямам проблеми, нямам против вас... но имам против, когато засягате любимото нещо на другите... МОга да давам пари за фитнес, но предпочитам на лостове... правя прилично тяло... направил съм релеф сега точа само масата и това е....
@loveca77777... океййй........... един път ми каза.... по-точно аз ти казах... "аз съм стегнат..." и ти ми каза "имаш много време докато се стегнеш". Значи оттози момент разбрах, че ти си някъв ... такъв с хормонален дисбаланс, нещо пубертетските ти вълни не работят правилно или пък правилно работят не знам та... ако не правиш разлика между "стегнато" тяло и "релефно" тяло" отиди в зоопарка и се подложи на доброволна саможертва на някой хищник... нито си ме виждал, нито нищо... аз съм стегнат имам релеф... но не смятам да се показвам все още защото нямам дори и година на лостовете... разлика има, огромна от декември и отново ти казвам ОТ КОРЕМНОТО ДОРИ И ЕДИН КЛЕК ИМА ПО-ГОЛЯМА ПОЛЗА... за да направиш тяло на лостове... правиш основните упражнения... има много такива... различни и разнообразни които може да ги менкаш... тея мъртвии самолетиии слънцаа коремни просто забрави... виж дали неграта правят такива глупости и им виж клиповете ко правят... по 20-30 набирания и силови и сичко, а не някви слънца там гимнастически путкарски работи... и трябва да ядеш без ядене... релеф...ама на всеки целите са различни... така че...
![]()
хЪх...
http://www.peticiq.com/sf_sliven Подпишете ! НЕка има повече места за практикуване на стреет фитнес !
Първо съм 65 кг ,а не 60.
Второ вируса не знам как за 2 седмици от 80 стана 91 кг..
Трето килограмите не ти пречат да се научиш да се набираш,защото както ти сам казваш има хора на по 90 100 кг и правят ,, набиране до горе и после кофички върху лоста'' - твой цитат.
Четвърто представям си момчето като тръгне на фитнес и после да не може хептем да се набира...
Пето - Килограмите на играят голяма роля - или се научаваш да се набираш или не.
Шесто както съм ,,лостаджииче'' във фитнеса правя 50 в серия на лега без проблем. А ти с твоя бодибилдинг само си обезобразяваш за в бъдеще ще заприличаш на увиснала сланина.
По -добре силови тренировки включи!
-------------------------------------------------
RoSKo0o0
Не съм ти схванал мисълта за това ,,стегнато тяло''.
Ами под много стегнато разбирам - все повече коравост, да си жилка и така на т.
Слънцето се учи в зала и на специален лост.
Коремните само в началото дават добър ефект, но знай ,че едно бавно коремно комбинирано с предна везна - си е работата
И не разбирам какво против имаш гимнастиката - и тя е тренировка. Също така развива много концентрация и гъвкавост на движенията.
ПС: Слънцето било тренирало много мускули.И за да го научиш също трябва да си напреднал в силовите и набиранията. И стига с тези силови- и гимнастиците ги могат перфектно. И за да се научиш на да правиш бавно силово не означава,че не е хубаво и везни и др такива да научиш..
Лостаджиийте - поздрав от пандизчията :P
http://www.vbox7.com/play:0322a23a4d
Ловецо още си малък момче (на акъл) , ще мине време и ще разбереш![]()
60 кг 65 кг се ми е тая
85 кг бях преди около 3 месеца сега съм 91![]()
Тази тема е Левски/ЦСКА... аз се махам оттук![]()
хЪх...
Кога ще разбереш ,че целта ми не е да ставам 100 кг културист, нито пък нещо повече от 80 кг![]()
оФ Сега разбирам ,че съм се бъркал много
Преди си мислих,че гимнастиците не са нещо повече от един опитен лостаджия на успоредка и лост с тези им слънца, но съм грешил много
Един напреднал гимнастик освен ,че може ,, въртенията си'' - може и силови и тнт и е мн. мн. по добър от Тачев например..
Провеждах разговор с баща ми - той е бил гимнастик и е можел всичко каквото прави Тачев , само че в двойно повече.
И гимнастиката и лостовете са за по-ниски хора. Високите трудно напредват и не усвояват много силата и мускулите.
А пък професионално един висок човек - не съществува в гимнастиката..
Затова си решил да го правиш по по-трудния, неефективен и непрактичен начин ?
Ако си мислиш, че всеки във фитнеса е 100 кг, значи никога не си влизал във фитнес..
Аз трябва да се заема повече със фитнеса, защото не съм нисък ..
Не съм казал това, но от лостовете 100 кг мускулна маса не се правиПървоначално написано от ZipFail
Ако не се храниш и във фитнеса ще си останеш слаб![]()
Не съм чел коментарите но ще споделя своя опит,койта съм придобил на лоста.Аз също бях много слаб когато започнах,и също като теб не можех да правя кофи и широк хват.Един път се опитах да правя кофи и ми изпука по средата на гърдите.Болеше ме 2-3 седмици.Първоначално мислех че е кост,но се оказа че това става на всеки човек,защото мускулите на гардите и се разтягат.Аз започнах с 3 половинки набирания с тесен хват(женски).Секи ден правех по 3 серии по 3 набирания,като си поставях за цел да увеличавам с по 2 всяка седмица.Когато вече правех 10 набирания увеличих серийте на 5.И ето ме сега 20 по 5 за гръб,20 по 5 тесен хват и 25 по 5 кофи.Такаче прави каквото можеш и ако си постоянен ще постигнеш резултат!
Видях някои коментари от сорта "ходи на фитнес за сила".Да ама не.Ако ходиш на фитнес ще качваш маса и ще се вдървиш,следователно ще стане още по зле.Лостове-Сила,релеф и издражливост
Фитнес:Маса и сила
Ако искаш да качиш маса,когато задобрееш на лоста,може да си купиш тежести.Има си специални тежести,но може и сам да си направиш.Аз например използвам чанта пълна с тежести от дъмбели (10кг) и засега ми върши перфектна работа :P
П.П Забравих да спомена за 8 месеца постигнах тези резултати![]()
Първоначално написано от TheTinyMasterOfEvil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()