.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Banned Мега фен
    TheTinyMasterOfEvil
    Релеф и издръжливост може да се прави и във фитнеса.
    Всичко е до храненето - има момчета, които задържат предна везна - много, но пак нямат изваян релеф

Ще се пръсна от смях xD
    whatever..

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Я се успокойте малко ;д. Ловецо защо споменаваш Тачев подяволите.Имам чувството,че той е някав БОГ за всички в тая област нещо като българския Hanibal.Въобще не знам как може да сравняваш Йовчев например и Тачев.Йовчев това му е живота.От много време тренира по цял ден е в залата и с това си изкарва прехраната.Тачев и всички момчета от EFC тренират за удоволствие и нещо като да уборят стереотипа,че си як само когато пушиш и пиеш на пейката в парка.Не виждам как правим сравнения,който са нереални просто,но както и да е твое виждане.По въпроса със залата си яко в грешка.В залата можеш да правиш базови за да събереш повече сила.Например докат се науча да правя Elbow Lever удрях яко тренировки за рамо с тежести щот от там почваха лицевите само на ръце флагове и т.н.Сега везните вече се правят с много висене по лостовете и с много опити,но в общи линии залата пак ще ти е от помощ да развиеш точно тази част от гърба която ти е необходима да държиш определен период от време везната.А за слънцето не е кой знае какво упражнение.По скоро циркаджииска работа.НО!!!Слънцето изисква да си много здрав да имаш техника на изпълнение и не е никак лесно да го правиш.С него няма да развиеш мускули,но трябва да имаш развити мускули за да го правиш.Та изаках се и аз сичко е 6тица от тото-то :д

@musicinmyveins

Те къде вкарват Рони в темите? Тачев е избран за пример именно защото не се занимава професионално с това...

@човека които е пуснал темата

Стрийт фитнеса е изграден от главно комплексни упражнения и не виждам защо ти е нужна програма, след като не можеш да изолираш мускулните групи достатъчно, както във фитнеса.
    Просто тренирай усърдно през ден - цялото тяло, или всеки ден - разделяйки групите на две, доколкото е възможно това и ги редувай.
    На този етап трябва да опиташ да увеличиш повторенията. Прави колкото можеш повече, ако усетиш, че не можеш да довършиш повторението дърпай със злоба, мятай се като риба прави каквото искаш но опитваш докато не се вдигнеш, или не паднеш напълно
    whatever..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Я се успокойте малко ;д. Ловецо защо споменаваш Тачев подяволите.Имам чувството,че той е някав БОГ за всички в тая област нещо като българския Hanibal.Въобще не знам как може да сравняваш Йовчев например и Тачев.Йовчев това му е живота.От много време тренира по цял ден е в залата и с това си изкарва прехраната.Тачев и всички момчета от EFC тренират за удоволствие и нещо като да уборят стереотипа,че си як само когато пушиш и пиеш на пейката в парка.Не виждам как правим сравнения,който са нереални просто,но както и да е твое виждане.По въпроса със залата си яко в грешка.В залата можеш да правиш базови за да събереш повече сила.Например докат се науча да правя Elbow Lever удрях яко тренировки за рамо с тежести щот от там почваха лицевите само на ръце флагове и т.н.Сега везните вече се правят с много висене по лостовете и с много опити,но в общи линии залата пак ще ти е от помощ да развиеш точно тази част от гърба която ти е необходима да държиш определен период от време везната.А за слънцето не е кой знае какво упражнение.По скоро циркаджииска работа.НО!!!Слънцето изисква да си много здрав да имаш техника на изпълнение и не е никак лесно да го правиш.С него няма да развиеш мускули,но трябва да имаш развити мускули за да го правиш.Та изаках се и аз сичко е 6тица от тото-то :д
    Абе ти малко чети пък аз ще ти кажа.

Мега фен
    Е и ти щото много четеш за т'ва не знаеш нищо ни за тренировки,ни за хранителен режим,сигурно и половината упражнения на лостовете ги правиш и там грешно

Banned Мега фен
    не се прави на голям разбирач!
    Само за бан си ми с тези твои коментари...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    не се прави на голям разбирач!
    Само за бан си ми с тези твои коментари...
    Истина боли

Attack him !

Локвам ви темата
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Локвам ви темата
    Хахахаххахаха,брат ти ме уби ,чек ,че ще падна от стола Апф ! Да си жив и здрав

Banned Мега фен
    ква истина бе глУпи с Глупи.

Истината е в залата, тея стрийт фитнеси са ебати сатирата.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Banned Мега фен

Мега фен
    Еми докато си седиш на 65 кг няма минеш без гаври

Banned Мега фен
    Ама какво общо има това ,че съм 65 кг.
    Признавам, че ставате за клоуни по размиване :Д..

Мега фен
    Не се спори с прости лостаджии

Banned Мега фен
    Къде виждаш лостаджия ? :Д
    Обаче аз виждам едно голямо глупи бодибилдинко.

Мега фен
    Я вземи излез първо от детската градина!

Banned Мега фен
    А ти от яслата!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    А ти от яслата!
    Аз в яслата,ама гледай тебе да не те върнат там,щото лошо ти се пише

Banned Мега фен
    голямо въображение имаш

Стига сте се заяждали, да не си разменяме шапките момчета

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Каах ви , че ще хвърчат глави...

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

искам и аз да помоля за малко помощ в тренировките(програма). Може да се каже че в момента съм в добра форма . Мога 6-7 набирания с хват на нивото на раменете 6-7 кофички( на успоредка) и около 30-35 лицеви на нивото на раменете. Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете. Предварително благодаря !!!

Мега фен
    Едва ли 6-7 набиранея би се считала добра форма за лостаджия..Тряват ти тренировки!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си