.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на mine

Каква козметика ще използвате това лято на морето ?

Здравейте

Въпросът е ясен : Каква козметика ще използвате това лято на морето ?
    Тези които са на море как ще се грижите за косата и лицето на морето, -- - какви маски и изобщо ще си правите ли маска там !?
    - С какъв шампоан ще се къпите(все пак трябва да се къпите след плаж пък тези нормалните шампоани ще изтощат косите ни само)
    - Ами лицето - с какъв крем ще се мажете, някакви маски ще си правите ли или ще остави лицето си на произвола на съдбата ?
    - Тялото - все пак преди това сме се готвили за морето(диети, упражнения...) как ще се грижите на морето за тялото - Какво ще ядете и какво не ?

Надявам се темата да подготви всички нас за лятото, морето..

А най-важният въпрос : С какво ще се мажете докато се печете под слънцето !?

Повече от фен Аватара на mine
    Колко много фенове има темата ми..

Wooooooow

Козметика - лека : малко сенки, малко черен молив и гланц ( не е хубаво през лятото да се мажем с фон дю тенове или пудри )
    Шампоан - от Avon ( ясно е че косата на морето трябва да се мие всеки ден .. поне ако сте влизали в водата )
    Лице - с тоалетно мляко ( освежаващо и успокояващо лицето след плаж , затова толкова много го обичам ^^ )
    Тяло - лесен въпрос, упражнения - диети не правя защото те с нищо не помагат на тялото само махат килограми а там където сте били по-тлъстички кожата увисва , а това е гадно ! На морето сутрин малко бягане по плажа и след това ще плувам
    Под слънцето - ами със слънце-защитен крем ... wth що за въпрос е това ?? има ли с какво др да се мажем , че да не изгорим ? ;dd
    Това е от мене ^^
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Козметика: пудра, когато излизаме вечер, спирала и молив. Също така и един балсам с фактор и гланц..
    Косата : Ами ще трябва да си купя някаква маска. Сигурно ще заложа на Шаума или Гарние фруктис. Шампоан - ще съм с обикновения ми, един от Турция, розов и огромен
    Лицето : Ще си взема ежедневния крем, който по принцип си използвам и тук. Не смятам да купувам нещо специално с фактор, тъй като си имам флуид на Юсерин..
    Тялото : Ами правих моите измислени диети, когато беше студено, до към края на април. Сега вече не се ограничавам кой знае колко, пък и да бях на диета, точно като отида на морето не бих се ограничавала за нищо на света.. Ще си ям всеки ден по минимум един сладолед, вечер ще сядаме на ресторант...
    А докато се пека, както казах по-нагоре ползвам за лицето и раменете един флуид на Юсерин, с 50 SPF е и съм доволна. Вече изгорях мъничко на басейн, така че не вярвам това да се повтори. Тези дни ще ходя на плаж и ще си взема плажно олио, мисля да си взема на Carroten. И за самото тяло ползвам на Avon един детски спрей ( ) с 30 SPF ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на pressiana

Re: Каква козметика ще използвате това лято на морето ?

Козметика - спирала, моливи за очи, балсами за устни.
    Коса - ще ползвам шампоан за ежедневна употреба, балсам.. и спрей с УВ филтър.
    Лице - хидратиращ крем, балсам за устни с УВ филтър.
    Тяло - хидратиращ лосион, спрей за след слънце.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Козметика - спирала и гланц MaxFactor,молив за очи Golden Rose, фон-дьо-тен Manhatan
    Лице - ексфолиант Clean&нещо си,измиващ гел и дегримоар Regal,ако излезе някоя пъпка - Витасин, маска с хума
    Коса - Orzene (за мазна коса) & Garnier с лайка - шампоани,Gliss anti-frizz efect - балсам, маска - с лимон,с хума и змийско млечице
    Тяло - слънцезащитен крем Avon & Vichy,крем за тяло Avon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си