- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънземни
Странното е, че дори не може да пише правилно, а вероятно ще бъде приет висше в някой псевдоуниверситет. И висшето ни образование е същата пародия като средното..
Не се излагайПървоначално написано от ZipFail
![]()
Какво ни сравняваш с онези роботи без собствена воля и мисъл...те са един зомбиран боклук! В България си е едно от най-добрите образования(поне беше де)...Но поне тука има материал, който може да се развива...това че не се влага в него, не значи, че го няма! А там са просто пепел!Първоначално написано от loveca777
А ти в кой клас си?
Im back...
Много ясно.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Американците са пълни ,,идиоти'', заспали, без хобита, не им се живее..... абе малоумници от всякъде.
Оразователната ни система преди е била на много по -добро ниво, но сега вече не е ... И пак водим. Дори държавите в западна Европа не могат да се мерят с нас. Те там 6 клас учат таблицата за умножение още...
11клас съм
А ти не говори, че са заспали...Защото и аз гледам, част от заобикалящата ме среда са същите - без живец! Само за едно мислят - как да се напият, и то не защото им се пие, а за да се направят на големите гъзета...проста история! Или да пушат - и вече от голямото дубрутру...за това аз съм върл враг и на двата порока! Попринцип с учението са много злИе! Бих дал пример в Германия(наскоро бях ходил)...еми отчайващо роботизирани и глупави...нищо не знаят! Супер прост народ! Дечурлигата, които са мой набор, са пълна трагедия!Първоначално написано от loveca777
Аз съм ти набор значи!
Im back...
Така е. Там само се правят на умни пък са много на зад с материала. Учат това, което ние сме учили в начални години.
Брат ми сега е в Америка на бригада и ми разказва всичко. На неговата възраст още са се държали като тиинейджари , целта им да се напият и са тотално изключили. Като ,че ли вече не им се живее. Дали така е в цяла Америка е друг върпос.
А българското образование, както спорта и много други организации са ги развалили Европа и Америка. Но и ние имаме вина.
Това е хубавото - че ние сме здрав народ - физически и психически!Първоначално написано от loveca777
Im back...
^ нали осъзнаваш че сме един от най-затлъстелите в европа?
Toва са глупости и измислици на Европа и Америка!!Първоначално написано от gandalfepi4
Това ,че във футбола не сме добри, защото България е бена страна, а там вече всичко е пари. Който има повече пари -той купува по-добри играчи от различни части на света... Проста му работа. И въпреки това пак имаме много талнтливи и силни борци и спортисти. Волейбола виж както сме малка страна се мерим с Бразилия ,която косур си милиона души население, а ние сме само шепа народ. От малкото българско население виж какви хора се раждат раждат надарени само...
Второ ти да си чувал стриит фитнесс в западна Европа. В америка само афроамериканските негрите са корави...
Знаеш ли само какви хилави са всички западняци... Българите като оставим стиит фитнес и във фитнеса сме много големи. От деца тренираме. Българите са едни от най-силната нация.
Виж бългаите
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ERvF4-E_FTI
А ето ги какво представляват 99% от англичаниете
http://www.youtube.com/watch?v=sjG7F...yer_detailpage
Американски лъжи. Всичко го правят за пари и защото да изкарат България,че сме най-зле. А ние сме най-коравите !
loveca777 в колко европейски и американски града си ходил, че имаш толкова сигурни заключения ?
П.П. Забравих само да отбележа...хвалби за българската образователна система ли видях ?!?! Да, нашия 6 клас учи неща за техния 11, но знаете ли къде е разликата ? След края на училището те знаят едно нещо, но го знаят както трябва, ние знаем 20 и нито едно напълно. Отгоре-отгоре, колкото да си кажеш "ааа, това съм го чувал някъде".
E баш така не е.Първоначално написано от LunaTriCk
Вярно е,че дисциплината е голям проблем в българските училища. Както и безпаричието. Това ,че не си правим труда да учим както хората, дори държавата да предлага - си е единсвено наша вина . Има голяма беззаинтересованост в учиниците..
Иначе ходил съм , англия, Франция, Австрия, Румъния, Сърбия и Унгария.. ама не е нужно да си бил ,че да знаеш. НЕ СМЕ КОМУНИЗЪМ. ИМАМ познати в чужбина има интернет....
В България образованието е по-добре от в чужбина - АХАХАХАХАХХАХААХАХАХААХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХААХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХ.
Много ясно, мразят ни щото сме най-умната, атлетична и богата нация в света, а те са мишки които само могат да плюят ! Смешници!Първоначално написано от loveca777
![]()
Е това за физическото ниво е прав! В България, а и като цяло някои от съседките, сме най-добре сложени физически! Високи, едри, стройни, силни....е вярно, има и свине, има и хилки...но като цяло сме красив народ!
Im back...
Много ясно !
http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1
ПП: В Америка тоя процент е с 10 по-висок.
Мммм тоя линк за какво ми е...?Първоначално написано от ZipFail
Америка да духат! Те са изкуственяци! Сбирка на изроди!
А и зависи от това спрямо какво са процентите?!?
Im back...
Спрямо крушите в градината на баба ти. Като се използват проценти обикновено се използват за да се сравни част от цялото с цялото. Така работи математиката за жалост.
Ама американците са дебели свине и изроди, а ние сме супер коравите балкански пичове. Затова при нас хората с наднормено тегло са 50%, а в Америка са 60%. Голяма разлика![]()
Глупости! 50%? Еми не са половината население дебелаци...аз поне не съм видял подобни мизерии...ако в софия е така...еми в провинцията не е! И да - 10% е голяма разлика!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Объркал съм линка в последния пост.
http://www.slkbg.com/serv/Document?A...cID=1052670405
А личното ти мнение и това какво ти си видял или не можеш да си го спестиш, аз и японец не съм виждал през живота си, ама това не значи че не същeствуват.
,,61% от анкетираните са заявили, че никога не са пробвали да намалят теглото си.'' - Ами да ! Защото тренират за маса и не им трябва да слабеят!
,,една 4% ходят на фитнес'' - пхахахаха.хаха
Кой ги пише тез проучвания - пълен злетак и убитак. Това са пълни глупости и простотии!
Тука може да сме малко с по- наднормено тегло, но това е защото трупаме прекалено МНОГО МУСКУЛНА МАСА.
А западняците са кат момите. Те само правят диети и стават хилки. И се гордеят,че не са бъчви от сланина....![]()
![]()
В западна Европа не са чували що е това лостове... камо ли фитнес!