.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 211 от общо 211
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ добре брато нали се ебаваш злобнот сега?

щото ако не :

▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
    ██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
    ████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
    ▄▄▄▄▄██████████████▀

на балканския като цяло сме доста тлъстаци. бил съм из цяла европа за достатъчно дълго и не си прав са

Banned Мега фен
    Аз във Виена по алеите и на всякъде да не ти казвам какво видях...
    Под ред бягащи свине (жени и мъже ) из парковете ,за да отслабнат малко...
    А да не говорим за стиит фитнесс. Там въобще не знаят ,че има такъв спорт...
    И мускули никой не прави..
    ПаК казвам... може и да е така. Да не са тлъсти.. но не са корави и издръжливи като нас. А и да не говорим,че тяхните села са луксозни вили с дворчета от райграс.. Там на село отиват да с починат... Въобще нямат нищо общо с нашите села.. Казвам ти големи убитаци са. Дори в градовете живеят в къщи с дворове... (тука в блокове и мръсотия) . И едиственото ,което засаждат е райграс.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ти пък каквото се хвана с този стрийт фитнес сякаш е националния ни спорт. 15 човека подскачат там на лостове и край - решено е! Българите сме най-издържливи, корави и мускулести. Нали си даваш сметка, че тези хора са една мнооооого малка част от цялото ни население ?

^
    ^

колко странно, когато аз бях във виена ми се сториха напълно нормални хорица, не като нашите бирени шкембалаци които те блъскат в автобуса и се разкарват по потници в жегите...

може би просто не сме били на правилните места, а пък лъжите на българи и американци които тотално са се вманичили да изкарат българите дебели по някакви диаболични, злобни, проклети, малеволентни и садистични причини са ме заслепили.

Banned Мега фен
    В крайна сметка и аз виждам доста с наднормено тегло в училищата ни...
    Но как да го кажа. Беднотията ли, мизерията, лошите условия за живот ни правят по издръжлив народ. .
    Тука в България има много бедни хора... работници от всякаква класа които много повече се трудят физически. По селата - само тежък физически труд ...

^ ми и в двете ми села и баби и дядовци и "работници" са 80%+ с търбуси

и нямам предвид "с търбух ама може да вдигне 100 кила с пишка" ами "с търбух и си изсипва червата като стане от бара"

знам - работил съм с такива хора всяко лято едно време. примерно аз сега живея в холандия, миналата година бях в покрайнините на града, много близко до едно тяхно село - бабичките slim, дядовците стройни и с хубави ръце, а работачите машини некви

имаше и коремче тук-таме ама не е било някъв гаден мех като на наште поркаджии на бира мазни кебапчета

Мега фен Аватара на ZipFail
    Не бе, виждате ли, то социлогогическите проучвания не са прави, понеже Ловеца е видял друго. Вие кво си мислите, че някви правителствени агенции имат думата ? Глупости. Важното е кво е видял Ловеца като е бил на екскурзия във Виена.
    Защото "Ама то там като цяло ми се стори че хората са свине, а тука съседа Ванчо знаеш ли колко е здрав". По-сигурно доказателство здраве му кажи.

А и все пак - там няма стрийт фитнес

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Едно нещо ми прави впечатление,особено изразено при ловеца...прекалено предубедени сте,поне за млади хора...наистина ли смятате,че знаете толкова много,че чак имате наглостта да отричате чуждото мислене?!Предубеденият човек е като кон с капаци...и да му покажеш истината,той няма да я види...супер ограничено мислене,ограничено съзнание,ограничен светоглед...ние сме младите хора,т.е. трябва да моделираме и променяме света си,не да живеем по старите и вече наложили се норми,иначе какъв е смисълът от еволюцията?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Banned Мега фен
    Steet fitnessa е разпространен повече в източна Европа, Русия и Америка. Само че в Америка 99% от трениращите са черните маймуни!
    Аз пък по селата почти всички баби ,които съм виждал са с леко наднормено тегло, но дядовците - повечето са си слаби.
    Да не говорим,че в България има много бедни и гладуващи , които също са слаби!
    А в Англия , Германия не ми говорете за села... просто там не могат за мен да се наречат с тази дума.. Бих казал - почивни станции.
    аМи еВолюция при Младите НяМа!!!
    99% от млАдите започват да наподобяват АмериканцитеЕ . Те не могат да живеят без дискотеката и молчето... а кат чуят село умират...
    Е не при всички е така, но при повечето.

Това твърдение се дължи на факта ,че самият Вие сте от провинцията ли ?

Banned Мега фен
    Морската столица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си