- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Извънземни
^ добре брато нали се ебаваш злобнот сега?
щото ако не :
▄██████████████▄▐█▄▄▄▄█▌
██████▌▄▌▄▐▐▌███▌▀▀██▀▀
████▄█▌▄▌▄▐▐▌▀███▄▄█▌
▄▄▄▄▄██████████████▀
на балканския като цяло сме доста тлъстаци. бил съм из цяла европа за достатъчно дълго и не си прав са
Аз във Виена по алеите и на всякъде да не ти казвам какво видях...![]()
Под ред бягащи свине (жени и мъже ) из парковете ,за да отслабнат малко...
А да не говорим за стиит фитнесс. Там въобще не знаят ,че има такъв спорт...
И мускули никой не прави..
ПаК казвам... може и да е така. Да не са тлъсти.. но не са корави и издръжливи като нас. А и да не говорим,че тяхните села са луксозни вили с дворчета от райграс.. Там на село отиват да с починат... Въобще нямат нищо общо с нашите села.. Казвам ти големи убитаци са. Дори в градовете живеят в къщи с дворове... (тука в блокове и мръсотия) . И едиственото ,което засаждат е райграс.
Ти пък каквото се хвана с този стрийт фитнес сякаш е националния ни спорт. 15 човека подскачат там на лостове и край - решено е! Българите сме най-издържливи, корави и мускулести. Нали си даваш сметка, че тези хора са една мнооооого малка част от цялото ни население ?
^
^
колко странно, когато аз бях във виена ми се сториха напълно нормални хорица, не като нашите бирени шкембалаци които те блъскат в автобуса и се разкарват по потници в жегите...
може би просто не сме били на правилните места, а пък лъжите на българи и американци които тотално са се вманичили да изкарат българите дебели по някакви диаболични, злобни, проклети, малеволентни и садистични причини са ме заслепили.
В крайна сметка и аз виждам доста с наднормено тегло в училищата ни...
Но как да го кажа. Беднотията ли, мизерията, лошите условия за живот ни правят по издръжлив народ. .
Тука в България има много бедни хора... работници от всякаква класа които много повече се трудят физически. По селата - само тежък физически труд ...
^ ми и в двете ми села и баби и дядовци и "работници" са 80%+ с търбуси
и нямам предвид "с търбух ама може да вдигне 100 кила с пишка" ами "с търбух и си изсипва червата като стане от бара"
знам - работил съм с такива хора всяко лято едно време. примерно аз сега живея в холандия, миналата година бях в покрайнините на града, много близко до едно тяхно село - бабичките slim, дядовците стройни и с хубави ръце, а работачите машини некви
имаше и коремче тук-таме ама не е било някъв гаден мех като на наште поркаджии на бира мазни кебапчета
Не бе, виждате ли, то социлогогическите проучвания не са прави, понеже Ловеца е видял друго. Вие кво си мислите, че някви правителствени агенции имат думата ? Глупости. Важното е кво е видял Ловеца като е бил на екскурзия във Виена.
Защото "Ама то там като цяло ми се стори че хората са свине, а тука съседа Ванчо знаеш ли колко е здрав". По-сигурно доказателство здраве му кажи.
А и все пак - там няма стрийт фитнес![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно нещо ми прави впечатление,особено изразено при ловеца...прекалено предубедени сте,поне за млади хора...наистина ли смятате,че знаете толкова много,че чак имате наглостта да отричате чуждото мислене?!Предубеденият човек е като кон с капаци...и да му покажеш истината,той няма да я види...супер ограничено мислене,ограничено съзнание,ограничен светоглед...ние сме младите хора,т.е. трябва да моделираме и променяме света си,не да живеем по старите и вече наложили се норми,иначе какъв е смисълът от еволюцията?!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Steet fitnessa е разпространен повече в източна Европа, Русия и Америка. Само че в Америка 99% от трениращите са черните маймуни!
Аз пък по селата почти всички баби ,които съм виждал са с леко наднормено тегло, но дядовците - повечето са си слаби.
Да не говорим,че в България има много бедни и гладуващи , които също са слаби!
А в Англия , Германия не ми говорете за села... просто там не могат за мен да се наречат с тази дума.. Бих казал - почивни станции.
аМи еВолюция при Младите НяМа!!!
99% от млАдите започват да наподобяват АмериканцитеЕ . Те не могат да живеят без дискотеката и молчето... а кат чуят село умират...
Е не при всички е така, но при повечето.
Това твърдение се дължи на факта ,че самият Вие сте от провинцията ли ?
Морската столица.