- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се чувствате,когато..
Как се чувствате,когато правите свирка на едно момче,или пък лижете момиче?Какво е чувството,не ви ли е гнус?Как се чувства момчето,след това вие
А когато ви свършат в устата,как се чувствате?
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Пробваи
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Еми да,правила съм свирка - Яко е ! И за мен и за него..Смисъл...възбуждащо е ,а когато примерно момче те лиже е уникално.Просто ако и той го може (тоест...не е некъв дет не знае кво да прави...) са си оргазъм след оргазъм...![]()
![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
не ме е гнус да лижа .. естествено зависи от момичето де .. няма да лижа всяка 2ра срещната![]()
и да много е яко ! Обожавам да лижаа
![]()
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
За мен е мееега яко да правя свирки. Обожавам! Да не говорим, че съм невероятен егоист в леглото, но на някои хора просто предпочитам да духам, вместо те да ми правят френска.
Не ме е гнус, но го правя.. само за специален за мен човек![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Като я запознавам с колегата Лизачо Вагинаторе се чувствам перфектно, особено с готина мацка. Като ми прави свирка е същото.![]()
Welcome to the Jungle...
Ами няма от какво да ме е гнус, щом е за моето момче... :P
Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!
Чувствам се властна. Невероятно е да виждам и усещам удоволствието му. Да стене от кеф и причината да съм аз. Обичам да го правя щастлив.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
абсолютно..не бих могла да го кажа по-точноПървоначално написано от TheBeliever
Hostis Honori Invidia
Въобще не ме е гнус да ми духат!![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1Първоначално написано от TheBeliever
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Now i'm just a man in a band
I'm eatin out the bitches as fast as i can
Licky clitty clitty
Tonging that twat
Its finger licking good
Baby why should i stop
If you want to have a seat i'll clear a place on my face yeah
Правете си сами изводите![]()
А за духането. Както каза един съфорумник по-горе не ме е гнус да ми духат![]()
Turn out the lights
Before you suck my dick
Someone beat you with an ugly stick
I wanna fuck, but you make me sick, so
Turn out the lights, Turn out the lights
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Мене много ме кефи да духам,възбужда ме много и не ме е гнус.И както каза едно момиче преди мен понякога предпочитам да духам отколкото да ми правят на мен шпакла.Пък и не всички момчета обичат да лижат.
И мен не ме е гнус да прая свирки , но само на специален за мен човек. Единствено ще ме е гнус ако е на всеки срещнат. И на мен много ми харесва когато виждам партньора ми да се кефи когато е с мен. Пък и действа супер възбуждащо!![]()
И аз обичам.Понякога като че ли по-не ми харесва да ме лиже, отколкото аз да му духам. Това явно е доста широко разпространено.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
обичам свирките, слагам ги винаги като отделно удоволствие,както си има целуване,прегръщане,чукане ,свирки...обичам да правя,обичам да гълтам.... и все пак не мога да отрека че понякога е кофти.![]()
~девойче съм~
Първоначално написано от delly
абсолютно съгласна...и за що да е гнусно...момчето когато има правилна хигиена ..няма да има нито неприятни миризми ..нито някакви подобни...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Който смята, че е гнусно, да не го практикува, толкова е просто. Въобще лапетиите са доста забавни като почнат да се изказват крайно и да категоризират едно или друго нещо (въпреки че очевидно им липсва акъл и житейски опит). След годинки обаче "принципите им" се обръщат на 180 градуса и удобно забравят какви са ги плещили. Sad, but true..
Welcome to the Jungle...
Да нямам нищо против да правя свирка,но не на всеки срещнат както казаха няколо момичета.Не виждам нищо гнусно и срамно в това... даже понякога обичам аз да доставям това удоволствие от колкото на мен ...![]()
"пф че е вкусна искам още да я лижа"![]()
![]()
![]()
хЪх...
Аз когато започнах да водя полов живот не обичах да духам, защото ми беше трудно. Но после попаднах на добър учител и сега нямам проблеми, кефи ме, особено когато гледам физиономията на момчето, докато свършва...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5