- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чудя се какво да тренирам
здравейте ,
значи сега лятото съм свободен и се чудя какво да тренирам и с какво да се занимавам..искам да намеря мн нови приятелства ,но не знам какво точно да правя плс кажете некви идеи
Тенис?![]()
Ами какво те влече? Плуване,Бойни спортове,Боскет,Футбол,Вол йбол!
Каквото те влече. Ние дори да ти дадем съвет, ако на теб не ти харесва, няма да стане ;] И все пак - колоездене, тичане, тенис, баскет, футбол, волей, джудо/карате/шан мун/шон шун и т.н., бокс и така нататък. Ти си избираш сам![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Спорта пречи на пушенето пич
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Бокс?![]()
Волейбол или тенисАз едно време като тренирах тенис, се сприятелих с доста хора на корта
![]()
- тенис.
- плуване.
- волейбол.
- баскетбол.
- колоездене.
- бойни изкуства.
- Сега с най-добрият ми приятел ще се запишем на народни танци.. Варианти много. Също така може:
- Да ходиш на курсове по рисуване.
- Лека атлетика.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хах .. не спортувай нищо! щом ти санмия пускаш тема, ние да отговаряме на личните ти изисквания..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Някъв вид бойно изкуство или бокс . Все някога ще ти потрябва в живота![]()
оо, волейбол или тенис на корт:P
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Това което те влече най-силно - Аз тренирам спортна гимнастика , но за момчетата са само халки и земя
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
agreeПървоначално написано от Grommash
но там е по - вероятно да се запознаеш с хора по - големи от теб отколкото на твоята възраст. Лично аз откакто започнах имам 4-5-6 нови запознанства.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Волейбол, лека атлетика, плуване..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Тренирай спане и секс,особено със секс нови приятелства колкото искаш и тренировките са приятни
Любовта е прекрасно чувство...