- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чалга или ....
Здр,
Вие каква музика слушате аз лично всякаква чалга,рап,и др.А вие каква слушате.Харесвате ли чалга или не защо?Това е друго няма...
Това е,друго няма![]()
Ами не,чалгата не ми харесва,много селска и просташка музика.И всеки казва,"ами какво,метъл ли да слушам" .. Не е само метъл и чалга..има много други стилове .. мисля че има и други такива теми и мисля,че темата ти е за музика и тв,но няма значение..та ..това е няма друго :Д
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Слушам това,което ми харесва.
• Обичай,за да те обичат! •
всичко слушам без чалга, опера и народно![]()
![]()
.. ами предимно рап..а чалга не слушам, защото - чалгата не спира да свири по радиата, мама ви да еба ходите си по селата ..а метал съм слушала 4/5 песни през живота си
.. но не съм против..а за чалгата съм против и то доста
![]()
Първоначално написано от xSANYAx
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не съм против никоя музика, слушам това което ми е на сърце.Другите да си слушат квото искат.нито натяквам моето, нито те своето и проблема е решен;д.![]()
Слушам всякаква музика,стига да ми допада.. Стилът няма значение..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от xSANYAx
Определено избягвам чалгата,не ми харесват нито песните,нито изпълнителите й,най-вече изпълнителките.Според мен няма нещо стойностно в нея и просто.. не е моят стил.
А аз какво слушам-ами,различно,обичам поп музиката,ретрото и може да се каже,че си падам по утвърдените рок банди.Разбира се,не се ограничавам само е тези стилове.Ако песента е добра и ми харесва няма значение от кой стил е.За съжаление не съм попаднала още на такава чалга,ама кой знае,може и това да се случи.![]()
не слушам чалга .Но съм голяма фенка на сръбската музика:P
...
чалга...NOT
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
На 12 ли си че се изказваш така?! Не се заяждам, просто ми е интересно..Първоначално написано от FuCKkK13
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Хахаха, колко странно, мисля като теб.Първоначално написано от xxKiFlAx
п.п. Оказа се, че съм слушала сръбски поп, така че само за първото изречение съм съгласна. xD
моШно чалга и маанета![]()
падам си доста и по електронна музика, да речем, че и хип-хопа ме кефи понякога
Рап ..
слушам всичко без чалга
Миии аз слушам всичко стига да ми харесва.![]()
Аз слушам чалга.Вярно е,че има някой доста безмислени текстове,но като цяло ми харесва.Не мога да разбера тези,които не слушат защо трябва да нападат с обиди останалите,които слушат?Всеки си има свой личен избор на музика. Много харесвам и българските народни песни.
Други стилове,които слушам са хаус и поп.Като изпълнител страшно много харесвам Lady Gaga!![]()
Траш , хеви , ълернатив метъл и рок.
Друга музика - чат-пат хип-хоп
МРАЗЯ ЧАЛГА![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Чалга понасям ако сме на парти или с компания от хора, които слушат.. иначе не харесвам чалгата.
Попринцип слушам хитчета от МТВ, Дъбстеп, Рок слушам само на Paramore и Three Days Grace и общо взето това :d