.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Оцветяващи шампоани

Здравейте! Може би има вече такава тема, но не успях да я открия. Въпросите ми са свързани с оцветяващите шампоани. Реших, че искам да променя цвета на косата си за известно време, но не искам да се боядисвам, защото косата ми е достатъчно изтощена. Спряла съм се на тъмно червен цвят и ме интересува на коя марка шампоаните биха постигнали този ефект. В момента косата ми е тъмнокестенява. Също така ме интересува дали наистина след 3-4 измивания ще си възвърна естествения цвят, защото съм чувала, че от подобни шампоани на някакво момиче косата му е станала зеленикава и доста време не се е махала. Моля, препоръчайте ми шампоан, който ще се измие със сигурност след няколко къпания и няма да оцвети косата ми във съмнителни цветове

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Да след 3-4 измивания шампоана пада,но внимавай какъв ще си купиш,защото има случаи в които от тези шампоани може да се обринеш,и отделно да те сърби скалпа.Шампоан не мога да ти препоръчам,защото не съм ползвала.

Супер фен Аватара на psych0
    Ако си с чувствителна кожа, не се захващай, защото получих обрив по цялото тяло, от тези шампоани. Ползвах на Marion. Не знам дали ще стане така с теб, но не рискувай най-добре.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    Ако си с чувствителна кожа, не се захващай, защото получих обрив по цялото тяло, от тези шампоани. Ползвах на Marion. Не знам дали ще стане така с теб, но не рискувай най-добре.
    днес го ползвах и не ми е станало нищо. :/

Аз не съм казала, че с нея ще стане така, просто казах с мен какво стана.
    А това, че с теб не е станало нищо, може само да ме радва.
    Просто казвам, че ако е с чувствителна кожа, да внимава.
    that burn for only me

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Може да е с чувствителна кожа, но пак да не и стане нещо. Сигурно си проявила алергия към някоя от съставките..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Абе, момичето просто споделя своя опит и съветва да бъдете по - внимателни .. Защо и се нахвърлихте

Иначе аз да ви попитам дали с такъв шапоан можеш да си изсветлиш косата (аз не съм ползвала, но по принцип имам интерес)
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

не съм ползвала но знам че някои доста трудно хващат доколко е вярно незнам

Не, не можеш да си изсветлиш косата с шампоан.
    Някой има ли впечатление от шампоаните marion?

от тях получих алергията и обрива.
    that burn for only me

Доста странно, повечето отзиви са положителни от marion-a. А случайно част от шампоана да ти е попаднала по тялото, докато си го нанасяла на косата, или просто въпросният обрив е тръгнал от главата и се е разпространил по цялото тяло?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Естествения цвят на косата ти какъв е? Ако кестеняв до тъмно, няма да се получи с шампоан оцветител - или боя, или си оставаш така. Ако си с по-светла коса може да пробваш, ще се получи.
    Аз съм пепеляво русо си правя най-редовно тъмночервени и оранжеви кичури с шампоан оцветител на Marion и падат до месец ако престоиш с шампоан около час. Успех.

Тъмнокестенява ми е косата и искам да я направя тъмночепвена. Ще опитам, пък каквото стане. Интересно ми е, ако се получи нещо ужасяващо и си я мия всеки ден с нормален шампоан, ще падне ли въпросният цвят за 4-5 дена?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    оо, изобщо не възлагай никакви надежди : )) една моя аверка я боядисвах с тъмно червен на тъмно кестенява коса и се получиха само отенъци, които се виждаха само и единствено на слънчева светлина. Имай впредвид,че за 2 часа, 2 шампоана й излях на главата и нищо не стана.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Пробвай, (ако не се окажеш алергична към нещо ) нищо не губиш..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на musS
    защо просто не пробваш с къна ? аз миналата година се бях правила на тъмно червени кичури и ми стана .. и се изми за 1-2 седмици макс .. само ,че не помня каква беше .. имаше една индиийка наа пакетчето

моята коса е светло кестенява и хваща всички цветове, червеното ми става супер наситено, ако имаш тъмна коса си вземи най-ярко червеното за да ти стане тъмно червено

^ моята коса също е светло кестенява,ще ми хване ли косата такъв шампоан за руса коса.Ако си взема най-светло русото,ще стане ли нещо или няма да има никакъв ефект?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Като бях на 12 майка ми разрешаваше само с такова да се правя.
    Точно за 2 седмици се измиваше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си