- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Америка
Здравейте!Имам проблем със родителите ми.Значи аз съм на 17 години и съм активна спортистка.Догодина завършвам и имам няколко предложелия от университети в Америка да ходя да уча там,обаче си имам сериозен приятел,който не мога да оставя.Обичам го ужасно много,както и той мен.Наще само ми говорят за тая Америка,как съм щяла да взема по-добро образованиеОт една страна е хубаво,защото ще се запознаеш с много нови хора и наистина образованието ще е доста по добро,но от друга страна е лошо,защото се връщаш един път в годината и си далече от близките ти хора
и най-вече от моята любовв
![]()
Ако остана тук ще уча в НСА,което за мене е перфектно,ама родителите ми..
Вчера даже се скарах с майка ми.Някакъв си от Америка и се обади да я пита кога ще ходя и аз започнах да викам,казах и че ако искам ще отида,ако не искам няма и тя ми каза - Ще правиш това,което аз кажа!! Аз и казах,че няма да стане и тряснах вратата
.Не искам да заминавам хораа !!Кажете какво да направя за да ги разубедя!!!
Колко хора искат да са на твое място в момента,а ти заради някаква идиотска тийн любов,дето ще се разделите след 1 месец пропускаш шанса си.Ходи в НСА и се мляскай с приятеля си.Да видим какво ще постигнеш,после ще съжаляваш.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Образованието в Америка наистина е по-добро,там ще имаш повече шансове за реализация,но това си го знаеш.Просто България е на светлинни години от останалите,по-развити страни.
НО важното е,че ти искаш да си в България.Това все пак е твое решение,не на родителите ти,нали?И аз знам,че в чужбина имам повече възможности,но засега искам да си остана в родината,защото просто..така съм решила.
Важното е да осъзнаеш дали самата ти не се самозалъгваш,че искаш да учиш тук и ще е перфектно за теб,ако останеш в България само защото гаджето ти е тук.Да-любов,любов,ама за колко?Не знам от колко време сте заедно,ама повечето връзки на тази възраст не са много трайни.После да не съжеляваш,че на времето си си пропиляла шанса за хубав живот..сама трябва да си помислиш и то много здраво.
Ако силно искаш да останеш тук,нека да не е заради гаджето ти,а заради самата себе си.
Бе я не я подкокоросвайте да остава тука..човека се самозалъгва и е напълно сляпа от някакво увлечение.БРАВО на майка ти,защото тя знае,че там ще ти е по -добре,образованието ще е много по-добро,и знае,че не може да те слуша,защото не че ти искаш да останеш тука ,ми просто си твърдоглав инат.Хайде,давай,остани,май ка ти няма да те прати насила там,остани тука,после ще скъсаш с гаджето си и ще си седиш в тая бедна държава и ще цъкаш някой спорт,как ти харесва това а?И ще съжаляваш и ще си казваш,ех защо не я послушах?
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
От една страна искам,но от друга неЗнам,че там ще взема по-добро образование,но не искам да ходя,защото ще съм далече от всичките ми приятели и близки
![]()
![]()
Не бъди страхливка..ще се оправиш все някакси,после ще ти е по-лесно и ще имаш бъдеще..набий си това изречение в главата ТАКЪВ ШАНС СЕ ПОЯВЯВА 1 ПЪТ В ЖИВОТА,ОСОБЕНО КАТО ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ.
Еми зависи много от връзката ви и от всичко.В България също можеш да получиш сравнително добро образование.Ти сами си прецени какво искаш от живота и какви мечти имаш и колко го обичаш и дали ще си заслужава един от 2та избора![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Еми ти сама си решаваш! От нас какво очакваш да ти кажем!?!
Не знам аз ако бях на твое място щях да замина ти си решаваш
Това си е неин избор :P И аз бих избрала Америка пред гаджето, колкото и да си го обичкам.... Сега доколкото разбрах, ти ни искаш съвет как да накараш майка ти да те разбере и да те остави на мира да си живееш в България? Ако е така, значи трябва да измислиш начин да я убедиш в твойто мнение. В момента на мен ми дойде една идея, с която можеш да я разубедиш. Ако бях на твое място, бих започнала да разубеждавам наш'те, като постоянно им натяквам за недостатъците на Америка. По принцип, аз съм расист и си го признавам. Не мога да търпя цветнокожи. А както знаете, в Америка ги има в изобилие, такива животни. Вярно е, че има и свестни, но 90 % са измет, мое мнение. Аз бих започнала да говоря на майка ми как на улиците има чернилки, които просят и има шанс да ме ограбят, изнасилят, набиятВсички сме гледали филми за гетата, но нали знаете - навсякъде ги има такива, дето са тръгнали по лошия път!!! Ако можеш, използвай нещо, което да наплаши майка ти, така че да си рече “тука ще е по-добре от колкото там“. Както някоя луда американка би искала детето ѝ да живее в България, а то може да ѝ натяква за простотиите, които стават тук, и по този начин да я разубеди. Разбирате накъде отивам
И за други идеи се сещам, но първо кажете дали одобрявате тази
![]()
НИКОГА не бих оставила момче, ако се обичаме, за да замина и то в чужбина.. Обаче изборът си е твой.Майка ми би реагирала по същия начин, по който и твоята, ако бях попаднала в такава ситуация, но нямаше да я послушам.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
И все още се двоумиш? Не всеки има такава възможност. Ако бях на твое място щях да съм си стегнала куфарите вече.
И всичко това ще загърбиш, заради едно момче? Цялото си бъдеще? Помисли малко. Ако на него му се отдаваше такава възможност той дали не би заминал? Той не е единственото момче. Пак ще срещнеш някой, но дали пак ще можеш да учиш в Америка? Ама като гледам можеш да се задоволиш и с НСА.
Помисли си много добре дали си струва да останеш тук или да приемеш супер оферта, която (пак повтарям, ако не и потретвам) се дава веднъж в живота.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Аз не бих заминала.Да тръгна и да оставя семейството,приятелите и гаджето си ми се струва много гадно.Ти си решила,че не искаш да заминаваш.Това е твоето решение и не се оставяй някой да го променя.
Щото си лигла.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ти ли ще ми определяш ква съм бе, боклук?Исках ли ти мнението, ако щеш и в третия свят ходи, дреме ми на мене .. Аз си изказвам моето мнение, в тъпата Америка НЯМА да ми е добре и където и да е в чужбина.. Ти заминавай, ако още не си и не се връщай, подобни боклуци не трябва да имаме в държавата! Мухльо...Първоначално написано от WesCraven
Чакай, ти си 8ми клас....Изглежда не само не си ми на акъла, но и на годините!
Майна, малките много отворени го раздавате, ужас. :&
Пълна !Първоначално написано от WesCraven
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Сега можеш да прочетеш горното ми мнение и да ходиш да духаш на някой "американец".Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Кво се занимавам и аз с кухи съшества, в чиято глава няма шанс да има най-малък процент сиво вещество?![]()
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Ами аз съм на 15.Мисля,че това е една доста подходяща възраст за такъв форум.Като ти гледам речника и как веднага обиждаш,ми става ясно ти на колко си и колко си голяма."Малък"?Ти на 25 ли си та си голяма?Доста заблудена си,за едно момче да пропилееш може би шанса на живота си.Доста смешна излизаш.Боклук,мухльо?А ти каква си?Разглезена кифла/лигла .. Щом съм боклук,добре,няма проблем,но и ти не изглеждаш нещо различно от поредното разглезено момиченЦе..
Пълна ![/quote]
Сега можеш да прочетеш горното ми мнение и да ходиш да духаш на някой "американец".[/quote]
Само показваш колко си елементарна и какъв манталитет имаш .. - селски.
Първо, не е твоя работа на колко съм, но съм на достатъчно, за да мисля трезво и разбира се, на доста повече от теб.Първоначално написано от WesCraven
Ти си смешният, ама ще чакам с нетърпение един ден да го осъзнаеш, а сега марш в чужбина.
Гва да отида в чужбина НЕ е никъв шанс за мен.. И да нямам приятел, няма да го направя, да те светна.. Ама ходи ти и не се връщай, моля те, дори да те налегне носталгията, което изглежда невъзможно за човек без чувства.![]()
Сега можеш да прочетеш горното ми мнение и да ходиш да духаш на някой "американец".Първоначално написано от WesCraven
[/quote]
Само показваш колко си елементарна и какъв манталитет имаш .. - селски.[/quote]
Елементарни са "българите" като теб, душко. Отивайте си с гая в америка (нарочно с малка буква) и не пишете по форуми, които изискват език, който скоро ще забравите.![]()
Много си се комплексирала на тая тема,да не би да не са те приели там,а да си кандидатствала?Или нямаш възможност?Качества?Може да не ти харесва Америка,но го натрапваш..и какво общо имат годините в цялата тая ситуация.Като си по -голяма по умна ли си или нещо друго?
НИКОГА не съм кандидатствала никъде в чужбина, още по-малко там.Ще си уча тука, независимо какви възможности и качества имам.Първоначално написано от WesCraven
И тва не ми е никъв комплекс, а моето становище по темата, което нито ни нито някой друг някога ше промени.
Годините имат общо с тва, че може и да се осъзнаеш и да си промениш мисленето, но да ти кажа твоето ми се струва загубена кауза.. така че заминавай по-скоро и ни остави нас "кифлите" (как го каза на най-върлата противница на кифлите не е исгина) да си стоим и да си обичаме родината, независимо каква е и какви възможности предлага.![]()
И между другото сте за съжаление, ако мислите, че любовта е лигава.
Съветвам ви да прочетете "Криворазбраната цивилизация" от Добри Войников.
Ми тва за по-доброто образование... не съм съгласнаДоказано е, че американците са тъпи
![]()
Не случайно български студенти като ходят там да учат, до 3ти курс не научват нищо ново
Аз си мразя Америка, не бих живяла никога на тва място, хората са ми прекалено скапани. (то не, че някой ме кани да ходя там, но все пак
). Иначе относно избора - наистина реализацията ти е сигурна. Ако бях на твое място, въпреки че си обожавам България, бих отишла, най-малко заради натиска на родителите
Тва са няколко години, ако е толкова зле, винаги можеш да се върнеш. А относно момчето ти - той може да дойде при теб!? На 17 си, не може да си сигурна, че цял живот ще си с него. Ако си прецакаш възможността, после се разделите... кофти. А ако идеш в прословутата Америка.. и ако наистина казваш, че се обичате, няма шанс да останете разделени.
Начин се намира винаги, колкото и банално да звучи
![]()