.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какъв е смисълът на живота?

Какъв е смисълът на живота?

според мен смисълът е да намериш смисъл в това за какво живееш . тъпа съм знам :Д

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Така е. Да намериш смисъла във всичко,което те заобикаля. Да откриеш хубавите страни на живота.. А не само да повтаряш колко е гаден живота..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Concussion
    Има достатъчно такива теми във "Философия и религия"...

Абе стига сте се заяждали .... ТЕМАТА МИ ХАРЕСВА И ЗАТОВА СЪМ Я ПУБЛИКУВАЛА ! Ако на някой не му харесва да си публикува някоя по-интересна ... Пфф българска му работа !

modelcheee и SmilezZz , прави сте и ви благодаря ,че коментирате темите ми подобаващо !

Град
    To The Moon And Back
    смисъла може би, е да бъдеш нараняван, но въпреки това да не се предаваш, да бъдеш един добър човек и да правиш всички около теб щастливи. Да обичаш, да бъдеш обичан, лъган и неоправдан, но да постигнеш мечтите си въпреки всичко и всички!
    Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!

оо мила ми AstroGirl колко си права !

Guest
    От обективна гледна точка животът е безсмислен. Авторката е недорасла кифла. И си мечтае да е момченце.

според мен трябва да живеем за да срещнем половинката си и да създадем поколение

Цитирай Първоначално написано от venciivanov
    От обективна гледна точка животът е безсмислен. Авторката е недорасла кифла. И си мечтае да е момченце.
    Леле ти не си в ред ми като няма смисъл вземи се самоубий ! Аз не съм кифла и не искам да бъда момченце и в случаят недораслия си ти !

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    няма смисъл

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от fredyy
    Абе стига сте се заяждали .... ТЕМАТА МИ ХАРЕСВА И ЗАТОВА СЪМ Я ПУБЛИКУВАЛА ! Ако на някой не му харесва да си публикува някоя по-интересна ... Пфф българска му работа !
    Има си раздел ''Философия и религия'', а и там има преодстатъчно такива теми. Тази се заключвам.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си