.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Има ли периоди, в които ви идва да се изпокарате с всеки?

Забелязвам, че през последните месеци съм много негативно настроен към хората, с които общувам. Разбирам, че това кара околните да започнат да говорят против мене, но въпреки това все нещо ме кара отвътре да се дразня от тях, след което да почна да се заяждам с тях без конкретна причина?!? Разбирам си грешките, опитвам да се променя, но нещо отвътре просто не ми дава зелена светлина поне за един ден без да се мъча да затапя поредния "досадник". Не мисля, че съм по-различен от другите - момче на 16 години. Въпросът е там, че съм доста общителен (поне аз така мисля). Не съм от ония, където по цял ден се затварят вкъщи - направихме си супер компания, с която постоянно правим кефа и изобщо от нищо не се лишавам. Просто проблема ми е там, че се дразня от всичко, а това не мога да го разбера? При вас как седят нещата по този въпрос, защото ми трябва някакъв съвет и то спешно?!? Благодаря предварително!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Plovdiv
    Да, определено имам такива гадни периоди. Започвам да се карам с всички около себе си, защото просто не съм на кеф. После съжалявам, амаа...
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Всеки има такива периоди в живота си,но това си е период ще отмине бързо!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Естествено, всеки има и такива моменти.
    Но, разбираш ли, помисли струва ли си заради едно моментно състояние да съсипеш приятелство/познанство/връзка градено дълго..
    Какво си мислим, че постигаме, зарязвайки всичко и всички??

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Да имало е....чак мамата им ебавам!!!

Град
    Пловдив
    Доста често ми се случва. Един ме подтиква и ги почвам подред..
    После все едно нищо не е станало и сме първи дружки до следващия път.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз съм като теб,но минава,така че скоко!

Re: Има ли периоди, в които ви идва да се изпокарате с всеки

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Забелязвам, че през последните месеци съм много негативно настроен към хората, с които общувам. Разбирам, че това кара околните да започнат да говорят против мене, но въпреки това все нещо ме кара отвътре да се дразня от тях, след което да почна да се заяждам с тях без конкретна причина?!? Разбирам си грешките, опитвам да се променя, но нещо отвътре просто не ми дава зелена светлина поне за един ден без да се мъча да затапя поредния "досадник". Не мисля, че съм по-различен от другите - момче на 16 години. Въпросът е там, че съм доста общителен (поне аз така мисля). Не съм от ония, където по цял ден се затварят вкъщи - направихме си супер компания, с която постоянно правим кефа и изобщо от нищо не се лишавам. Просто проблема ми е там, че се дразня от всичко, а това не мога да го разбера? При вас как седят нещата по този въпрос, защото ми трябва някакъв съвет и то спешно?!? Благодаря предварително!
    И аз съм в нещо като такъв период. Ама то е на приливи и отливи. Ще мине с възрастта спокс
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

В момента и аз съм така от най-малкото нещо се дразня и се надявам по-скоро да отмине,че аз самата вече не мога да се понасям

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Напоследък и на мен ми се случва. Опитвам се да се владея,но става все по-трудно.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си