.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Приятелство меджу бивши...?

Мислите ли, че може да има истинско приятелство между бивши? Все пак са имали много общо в рамките на някакво време. Защо трябва да се развалят отнощенията?
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Истинско приятелство? Според мен - не. Все пак има причина да са бивши. А след като отношенията им не са чисти/гладки не би могло да съществува истинско приятелство
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Re: Приятелство меджу бивши...?

Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Мислите ли, че може да има истинско приятелство между бивши? Все пак са имали много общо в рамките на някакво време. Защо трябва да се развалят отнощенията?
    Според мен е възможно да има приятелство,понякога хората просто се разделят без причина ,без много драми ... просто не е било писано да са заедно... но времето ликува и с времето чувствата се променят ,може би не веднага,но след време няма лошо да са само приятели.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хубав въпрос.
    И аз съм се питала същото, но до отговор така и не стигнах.
    Не знам при вас как е на теория, но аз не успях да запазя отношенията си и с двамата ми бивши приятели.
    От първата ми връзка минаха 3 години, а с него все още не се поглеждаме в очите. Имаше инициатива от моя страна, но от него - никаква.
    Пък и е факт, че дори да имаш някакви приятелски отношения, ако един от двамата започне нова връзка, то пак нещо се разхлопва... сякаш (или поне така се получи при мен).

Сега ми е интересно какво ще се случи с бившия ми приятел. Година и половина заедно, уж след раздялата запазихме някакви отношения, но те бързо се разпаднаха на фона на неговите системни лъжи.
    Не знам дали въобще е възможно в тези случаи да има някакво приятелство?

Може би е нужно да има инициатива и от двамата, и наистина да полагат усилия. Също трябва да мине време, докато чувствата поохладнеят. Не знам... но при мен определено не се получава.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    "Там къде е текло, пак ще тече" , затова и избягвам да се правя на приятел с "кранчето"

При нас го има. Предполагам отношенията сами са се изменили в приятелски..

Мега фен Аватара на xoxi
    Възможно е, защо не?! Не виждам защо миналото трябва да пречи на бъдещето.
    Аз съм запазила приятелски отношения с бившия. Излизаме на кафе, разходки. Той като си намери приятелка, започнахме да излизаме и по двойки.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    annabelJB: Да, това май е приятелство между бивши.
    Стига след време някой от вас да не реши, че иска нещо повече.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи от това как и защо са се разделили партньорите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Абсолютно не.
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

На мен винаги ми е било трудно, но не смятам, че е невъзможно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Истински приятел не ! Но може да поддържаш близки и добри отношения със бивш/а .. говоря от личен опит
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    При нас се случи следното:
    Разделихме зе, защото тръпката изчезна. Той е важен за мен, аз за него, но не беше същото. Решихме и скъсахме. При самата раздяла той обясняваше, че не иска да ме загуби, поне като приятел. Минаха около 2 месеца, през които почти не се виждахме, не си пишехме. После започнахме да се събираме с приятели, той също идва иии всичко е наред. Виждаме се, пишем си, говорим си (смисъл skype, тел. и т.н.). В момента знам, че мога да му кажа всичко, както и той на мен. Все още поддържаме отношения с майка му . Предполагам нашите отношения се измениха в приятелски, когато още бяхме заедно и нямаше вражда по между ни.

+1 аз все още също поддържам отношения с майка му,както и той с баща ми. Подкрепя ме,застава зад мен,помага ми... но това е май просто защото още се обичаме и 2-мата,но не искаме да сме заедно в сериозна връзка защото си знаем косурите и вече много неща стоят помежду ни. За това сме приятели-правим секс (от време на време ),спим в едно легло,когато се виждаме.Той е там за мен,както и аз за него.
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Супер фен
    Възможно е, ако и двамата са продължили напред.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    С повечето бивши нямам желание да контактувам, но с последния сме си приятели . Много добре се познаваме, пък и аз имам нужда да досаждам на някого , а и още сме на симпатия с него, в сми , цялото семейство сме с вивателски карти , а тази ми върши идеална работа .
    Той си има сега/или имаше някаква рандом приятелка, искаше да става аскет ;д Аз си имам приятел и тъй .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ако са достатъчно израснали и двамата, защо не?

Може би най-добрата ми приятелка е бивша, и то първата любов Що да не може.

Голям фен Аватара на alice13
    Аз с моя бивш си споделям к'вот ми тежи и той така. НЕзнам.. може би щеше да е добре да сме си били винаги приятели.. но както и да е.. защо не.. приятелството между бвиши съществува

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Случва се. Аз обикновено оставам приятелка с бившите си. Не обичам да прекъсвам напълно всякакви отношения.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Възможно е, ако и двамата са продължили напред.
    +1...
    Аз така с една от бившите ми. И двамата продължихме напред и сега всичко е приятелско. Поне от моя страна.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Ако връзката не е приключила с викове, крясъци и каквито и да било драми, възможно е. Разбира се не забравяме изключенията.

Banned
    Може... Зависи по какви обстоятелства сте се разделили.. ако единия се е държал като идиот спрямо другия, то приятелство ще е доста трудно.

Аз с моя бивш съм си 1ва дружка. Разделихме се заради разстоянието, което ни дели... решихме, че така ще е най - добре за двама ни

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А бе хубаво е да има някакви контакти, макар че аз лично нямам Но чак не'кви мега големи приятелства... съмнява ме. В една раздяла винаги едния е наранен.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

АХаха, нещо не вярвам в това "приятелство между бивши".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Сендария
    Преди вярвах... сега вече се съмнявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си