- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство меджу бивши...?
Мислите ли, че може да има истинско приятелство между бивши? Все пак са имали много общо в рамките на някакво време. Защо трябва да се развалят отнощенията?
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Истинско приятелство? Според мен - не.Все пак има причина да са бивши. А след като отношенията им не са чисти/гладки не би могло да съществува истинско приятелство
![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Според мен е възможно да има приятелство,понякога хората просто се разделят без причина ,без много драми ... просто не е било писано да са заедно... но времето ликува и с времето чувствата се променят ,може би не веднага,но след време няма лошо да са само приятели.Първоначално написано от annabelJB
sleda ot lubovta
Хубав въпрос.
И аз съм се питала същото, но до отговор така и не стигнах.
Не знам при вас как е на теория, но аз не успях да запазя отношенията си и с двамата ми бивши приятели.
От първата ми връзка минаха 3 години, а с него все още не се поглеждаме в очите. Имаше инициатива от моя страна, но от него - никаква.
Пък и е факт, че дори да имаш някакви приятелски отношения, ако един от двамата започне нова връзка, то пак нещо се разхлопва... сякаш (или поне така се получи при мен).
Сега ми е интересно какво ще се случи с бившия ми приятел. Година и половина заедно, уж след раздялата запазихме някакви отношения, но те бързо се разпаднаха на фона на неговите системни лъжи.
Не знам дали въобще е възможно в тези случаи да има някакво приятелство?
Може би е нужно да има инициатива и от двамата, и наистина да полагат усилия. Също трябва да мине време, докато чувствата поохладнеят. Не знам... но при мен определено не се получава.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
"Там къде е текло, пак ще тече" , затова и избягвам да се правя на приятел с "кранчето"![]()
При нас го има. Предполагам отношенията сами са се изменили в приятелски..
Възможно е, защо не?! Не виждам защо миналото трябва да пречи на бъдещето.
Аз съм запазила приятелски отношения с бившия. Излизаме на кафе, разходки. Той като си намери приятелка, започнахме да излизаме и по двойки.
И спря да се върти за миг земята..
annabelJB: Да, това май е приятелство между бивши.
Стига след време някой от вас да не реши, че иска нещо повече.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зависи от това как и защо са се разделили партньорите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен винаги ми е било трудно, но не смятам, че е невъзможно..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Истински приятел не ! Но може да поддържаш близки и добри отношения със бивш/а .. говоря от личен опит
твоята болка днес, е твоята сила утре
Първоначално написано от annabelJB
+1 аз все още също поддържам отношения с майка му,както и той с баща ми. Подкрепя ме,застава зад мен,помага ми... но това е май просто защото още се обичаме и 2-мата,но не искаме да сме заедно в сериозна връзка защото си знаем косурите и вече много неща стоят помежду ни. За това сме приятели-правим секс (от време на време ),спим в едно легло,когато се виждаме.Той е там за мен,както и аз за него.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Възможно е, ако и двамата са продължили напред.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
С повечето бивши нямам желание да контактувам, но с последния сме си приятели . Много добре се познаваме, пък и аз имам нужда да досаждам на някого , а и още сме на симпатия с него, в сми , цялото семейство сме с вивателски карти , а тази ми върши идеална работа .
Той си има сега/или имаше някаква рандом приятелка, искаше да става аскет ;д Аз си имам приятел и тъй .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може би най-добрата ми приятелка е бивша, и то първата любовЩо да не може.
Аз с моя бивш си споделям к'вот ми тежи и той така. НЕзнам.. може би щеше да е добре да сме си били винаги приятели.. но както и да е.. защо не.. приятелството между бвиши съществува![]()
Случва се. Аз обикновено оставам приятелка с бившите си. Не обичам да прекъсвам напълно всякакви отношения.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1...Първоначално написано от Ssummerjam
Аз така с една от бившите ми. И двамата продължихме напред и сега всичко е приятелско. Поне от моя страна.
Ако връзката не е приключила с викове, крясъци и каквито и да било драми, възможно е. Разбира се не забравяме изключенията.![]()
Може... Зависи по какви обстоятелства сте се разделили.. ако единия се е държал като идиот спрямо другия, то приятелство ще е доста трудно.
Аз с моя бивш съм си 1ва дружка. Разделихме се заради разстоянието, което ни дели... решихме, че така ще е най - добре за двама ни![]()
А бе хубаво е да има някакви контакти, макар че аз лично нямамНо чак не'кви мега големи приятелства... съмнява ме. В една раздяла винаги едния е наранен.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
АХаха, нещо не вярвам в това "приятелство между бивши".![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преди вярвах... сега вече се съмнявам