.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Към момичетата: пушенето

Здравейте,
    въпросът ми е към момичетата: Пушите ли и имате ли проблеми с дишането, болки в гърдите или нещо подобно. Защо го правите - защото сте нервни или поради друга причина? Имам спор с приятелката ми около тия въпроси и тъй като тя е пушач, бих бил доволен да чуя вашето мнение.
    Поздрави

не пуша и си ми е много добре така

ми не аз нямам никакви болки от пушенето, това са глупости според мен, иначе си пуша защото ми е кеф, не го правя защото е модерно а и аз късно пропуших

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от Rikity
    не пуша и си ми е много добре така

и аз така

Най-много задух да получи при физическо натоварване, но все пак зависи,моя съученичка я стяга и сърцете и трудно диша,но си пуши и не ходи на лекар.
    .

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    не пуша от някъде към 5 месеца а преди пушех 7 месеца. тогава нямах проблеми единствено нашите да не ме хванат. таапоне не се сещам за сериозни проблеми, а и аз пуших леки цигари. Но една приятелка като смеси студено време и пушене я хвана пневмонията и сега не трябва да пуши, но си пуши.
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Banned Мега фен
    не пуша и нямам намерение.. а колкото до приятелката ти.. да спре когато е време, че след това ще съжалява.. за мен някак си по приемливо е мъж/момче да пуши от колкото жена/момиче.. лично мнение ..

I ♥ machoka Супер фен
    Не пуша.Единствено когато ми е кеф,но това се случва 1 път в годината..против пушенето съм.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си